Lucie Šumová: NATÁČENÍ PRO PANTENE | VIDEO + SOUTĚŽ

NATÁČENÍ PRO PANTENE | VIDEO + SOUTĚŽ

By | 21:01 9 comments
Společně s Nikol a Vendy jsem byla 4. ledna na natáčení kampaně pro Pantene. Brzo ráno jsem jela do Prahy a v 9 hodin jsme se se všema sešli v kadeřnickém salonu Nikola Melita v Praze, kde to vypadalo opravdu moc pěkně. Byla pro nás připravena malá snídaně a už jsme se jen těšily na líčení a hýčkání vlasů novou řadou Pantene a hlavně česání. V tomto článku bych vám to celé chtěla trochu ukázat, jak na fotkách, tak finální video a povědět vám o tom, jak to celé probíhalo. Hned na začátek si můžete pustit minutové video se mnou a na konci článku je společné s holkama!





Co se mi na celém natáčení líbilo nejvíc bylo to, že se nám o vlasy starala čtrnáctiletá Hanička, která je vážně moc šikovná! Určitě se podívejte na její Instagram, kde si můžete prohlédnout co umí! Tolik nádherných účesů! A nejvíc mě překvapilo to, že takhle umí učesat i sama sebe. Chápete to? Já jsem ráda, když si upletu úplně obyčejnej cop a i s tím mám problém, haha.
Vlasy nám umyla, vyfoukala a začala s česáním. Sama jsem nevěděla, co mi vytvoří za účes a byla jsem překvapená. Vůbec jsem nepochopila, jak to udělala. Chvilku jsem měla cop na straně, najednou z toho byl drdol a jak to vypadalo zeshora? I účesy holek se mi moc líbí. Sice nejvíce a nejradši nosím rozpuštěné vlasy, ale na nějakou zajímavou akci proč ne!

Vše dokumentovali kameramani a fotograf. Vůbec na takové natáčení nejsem zvyklá, ještě když je kolem tolik lidí. Natáčelo se celou dobu, hlavně několikrát příchod a všechno zdálky i zblízka. Zajímavý to bylo a je šílený kolik práce je pod tím minutovým videem. Když jsme byly s holkama načesané, tak po nás chtěli krátký rozhovor. No to snad ne, měla jsem chuť utéct, haha. Sice jsem si se ségrou nedávno založila YouTube kanál, ale s tímhle jsem úplně nepočítala a přiznám se, že vědět to dopředu, tak do toho snad ani nejdu. Nakonec jsme se překonaly a zvládly jsme to. No dobře, tak strašný to nebylo, ale můžete si všimnout, jak mám flekatej dekolt a červený uši. To se mi dělá vždycky, když jsem nervózní a né úplně ve své kůži! Haha. :D Máte to tak taky někdo? Konečného výsledku jsem se dost bála, ale myslím, že to dobře dopadlo! Líbí se mi to a celé natáčení jsem si (i přes mluvení do kamery) moc užila.

Dejte mi vědět, který účes se vám líbí nejvíce!













Hlavně vám nesmím zapomenout říct o soutěži, která už odstartovala:
Nakupte produkty Pantene nad 99 Kč, pošlete SMS a vyhrajte denně balíček Pantene a 6 účesů od Hanky z HairstyleCZ. Akce platí od 10.1. do 20.2. 2018 na všech hypermarketech i supermarketech Albert. Myslím, že je to super možnost vyhrát hezký účes od Haničky, která si splnila svůj sen a jako bonus dostanete balíčky Pantene. To se hodí ne?

Pokud nákup plánujete, tak vám rovnou prozradím něco o řadě Intensive repair. Z této řady Pantene představil nový zázračný balzám, který během několika minut dokáže ošetřit i extrémně zničené vlasy. Díky složce Pro-V pomáhá ošetřit poškozené vlasy za pouhé tři minuty a lze ho tak použít každý den. K balzámu si můžete pořídit další produkty z této řady (šampon, kondicionér, masku a také sprej pro snadné rozčesávání vlasů), která zajišťuje preventivní ochranu před vlivy mrazu a vlasy tak zůstanou i v zimě zdravé a lesklé.










INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. to sú neskutočne krásne a kreatívne účesy, odpadávam :O :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak to je nádhera, slečna je opravdu šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  3. To video je prostě super! ♥ Účesy se povedly, ale taky jsem spíš zastánkyní rozpuštěných vlasů nebo obyčejnýho drdolu. Jinak mně občas červená jedno ucho, haha. :D

    OdpovědětVymazat