Lucie Šumová: ŘASENKA, KTERÁ SE ODLÍČÍ JEN TEPLOU VODOU?

ŘASENKA, KTERÁ SE ODLÍČÍ JEN TEPLOU VODOU?

By | 20:45 10 comments
O tohle se s Vámi musím podělit! Není to tak dávno, co mi přišla na otestování nová řasenka The ONE No Compromise od Oriflame, která mě nejvíce zaujala tím, že ji večer stačí smýt jen teplou vodou. Nikdy jsem nic podobného neslyšela, tak mě to opravdu překvapilo a byla jsem ráda, že ji můžu vyzkoušet.





Řasenka slibuje dokonalé řasy bez kompromisů. Má řasy oddělit, prodloužit, natočit, dodat jim objem i tvar a zvýraznit je. Prý se nedrolí, je černá jako noc, odolná proti rozmazávání, vydrží 24 hodin a je jedno, jestli jste ve vodě nebo na souši. Vlastně slibuje úplně všechno. A k tomu všemu i to, že ji večer stačí smýt jen teplou vodou.







Co je na tom pravdy?

Řasenka se opravdu nedrolí, nerozmazává a vydrží. Řasy hezký zvýrazní, nelepí se mi a štěteček mi vyhovuje. Nepotápěpěla jsem se s ní, takže jak vydrží pod vodou Vám nepovím. To mi připadá už moc a hlavně zvláštní, když stačí odlíčit vodou. Hlavně je blbost se líčit pod vodu, žejo.

Vyfotila jsem Vám, jak vypadají mé řasy nalíčené touto řasenkou. Tomu bych zase tolik nevěřila a neřídila se tím, připadá mi, že na řasence moc nezáleží. Nebo co si o tom myslíte Vy? Jasně, miluju řasenku od Too Faced- Better than sex nebo od Benefitu- They're real!, ale už bych za ně ty peníze nedala, protože tuhle jsem si zamilovala úplně stejně. Místo drahé řasenky jsem si raději koupila ještě dražší sérum na řasy, které Vám pomůže mnohem více než nějaká řasenka, ta už Vám je spíše jen zvýrazní. Na poslední fotce jsou všechny možné řasenky, které mi vyhovovaly.

Zpátky k této řasence The ONE NO COMPROMISE, která stojí 299 Kč a je podle mě úplně výborná. Odlíčení pouze teplou vodou jsem moc nevěřila, ale je to pravda. Speciální technologie Lash Wrap řasy obtočí a teplá voda pak polymery naruší tak, že se řasenka smývá po kusech a nedělá pandí oči. Funguje to a podle mě je to úplně boží. Používám ji, když mám dny, kdy si vystačím jen s řasenkou a moc se nelíčím, protože večer mám pak méně práce s odličováním a stačí použít právě jen voda. Pokud se tedy více nelíčíte, tak je to ideální řasenka pro Vás. Seženete ji TADY.

Co na to říkáte?






A jaká je Vaše oblíbená řasenka?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

10 komentářů:

  1. Zajímavý článek. Ráda zkusím něco nového. Používám řasenky od Benefitu, ale rozmazávají se mi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Benefitu se ti rozmazává? To bych byla naštvaná, za ty prachy!!:D

      Vymazat
  2. To je opravdu velmi zajímavá řasenka!! Mně se řasenky občas taky rozmazávají, protože mám mastný typ pleti, takže mi nesedne každá. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zase naopak sedne asi každá, pokud se mi neobtiskává a pokud vůbec maluje. :D

      Vymazat
  3. Taková řasenka se mi hodně líbí a už jsem o ní dost četla, ráda bych si ji pořídila. :) Udělá nádherné řasy.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, určitě vyzkouším! :) já používám většinou řasenky od Rimmel London, ale mám problém s těma pandíma očima při odličování :D

    LENN

    OdpovědětVymazat