Lucie Šumová: KAM PRO KRYT NA MOBIL?

KAM PRO KRYT NA MOBIL?

By | 18:07 6 comments




Dnes Vám povím o krytu na mobil, který jsem si úplně zamilovala. Ano, je to tento mramorový vínový, který jste u mě už jednou mohli vidět v outfitu TADY. O něco více se mi líbí v bílé nebo světle růžové, ale k mému černému telefonu by to bohužel nešlo. Nojo, kdybych si telefon pořizovala dnes, tak určitě rose gold. Celkově celá značka Richmond & Finch nabízí nádherné kryty na telefon. Nemají je jen na iPhony, ale také na Samsungy, stačí projet jejich stránky a podívat se. Mají jich v nabídce strašně moc! Tady máte malou ukázku.

Na konci článku máte tipy i na další kryty, tak mi dejte vědět, odkud máte svůj!



Tak které u Vás vedou?

Teď můžete vidět tři kryty, které mám já. Mramorový vínový, o kterém jsem už mluvila, černý a pruhovaný. Zatím nosím jen vínový, moc často si kryty nevyměnuji. Spíš až když se mi nějaký zničí, tak ho vyměním za jiný. Obyčejný černý je podle mě taky super! Ten se jen tak neokouká. Také nesmím zapomenout zmínit, že mi balíček přišel rychle, až jsem byla překvapená!


Poprvé jsem kryt viděla u Verči a strašně se mi líbil, že jsem si musela pořídit svůj z Richmond & Finch. Také mi ho každý chválí, stejně jako já ho obdivovala u Verči! Ale je jich plný Instagram, určitě jste už také na nějaký narazili.


Plánujete si pořídit svůj kryt z Richmond & Finch?

Tak mám pro Vás SLEVU! S kódem "luciesumova20" dostanete 20% slevu na celou Vaši objednávku! Koukněte ale dál, ukážu Vám další mé kryty a na konci máte tipy i na nějaké další z jiných stránek, třeba Vás nějaký zaujme ještě víc.





A odkud máte svůj kryt na telefon?

Já jich mám doma několik, kolik jsem jich už vystřídala. Největší úspěch u mě měl průhledný z Reservedu, růžová kočička z H&M, která se mi bohužel brzy seškrábala, ale tu jsem nosila sakra dlouho! A nejdéle mi na mobilu vydržel asi kryt happy plugs x H&M, který jsem dostala od kamarádky i se sluchátkama. Bohužel mi telefon spadnul a kryt prasknul. No lepší než kdyby mi prasknul telefon. Občas jsme nějaké kryty nakupovaly se ségrou i na aliexpressu, ale spíš to je tak, že jsem si nějaký koupila když jsem na něj narazila v obchodě a nebo ho dostala. :)






1. jahůdky- TADY,   2. broskve- TADY,   3. stříbrný- TADY,   4. bílý- TADY,   5. mramorový- TADY,   6. růžovo-mramorovo-šedý- TADY
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Ty jsou krásný! Já obdivuju u ostatních, jaký mají krásný kryty. A nestačím se divit, jak moc hezký se vyrábí vůbec. Mramorový jsou moc hezký :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee, ty vypadaji krasne!!!! Moc hezkej vyber Luci. ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, to jsem ráda, že jsem tě inspirovala:)

    OdpovědětVymazat