Lucie Šumová: JAK PŘIPRAVIT SKVĚLÝ PIKNIK?

JAK PŘIPRAVIT SKVĚLÝ PIKNIK?

By | 13:39 9 comments
Včera jsem si udělala super piknik s kamarádkou a dnes mám pro Vás několik tipů, jak připravit skvělý piknik. Léto sice pomalu končí, ale ještě tu jsou poslední dny, které si takhle musíte užít. My doufáme, že jich stihneme ještě několik dalších. Je to prostě úplně něco jiného nadlábnout se na sluníčku na dece než v restauraci. Opravdu jsme měly pocit, že je léto!

1. Vyberte si hezký den, pěkné počasí, ať Vás žádný mrak nepošle domů.

2. Domluvte se s kamarádkou nebo klidně i partou kamarádů. Hlavně ať jste s lidmi, které máte rádi. Základ tvoří dobří přátelé.

3. Nepodceňujte výběr místa. Asi nejste zvědavé na dětský křik, tak nebuďte v blízkosti dětských hřišť. Možností kam jít je mnoho. Buď prostě na rozlehlou louku, k vodě nebo si zajet někam dál, kde budete mít opravdu klid.

4. Nezapomeňte hlavně na deku, můžete vzít i pohodlný polštářek a hodí se i celý piknikový koš s nádobím. Doufám, že si jednou takový pořídím.





5. Domluvte se na jídle a na pití, kdo co donese. Nejdůležitější!

Tento bod jsme vyřešily úplně nejlépe! Určitě všichni znáte rozvoz jídla DameJidlo.cz. Máte v mobilu staženou jejich aplikaci? Pokud ne, tak stahujte než se někam vydáte. Mají nově pick-up pointy, což jsou místa v piknikových lokalitách, kam si můžete objednat svou objednávku. Stačí otevřít aplikaci a místo zadávání adresy si v mapě rozkliknete Pick-up point a dále pokračujete v objednávce jako vždy. Vyberete si restauraci, odkud si jídlo objednáte a zaplatíte. Pak už jen čekáte na kurýra, který Vám zavolá až se bude blížit a jídlo si od něj na Vámi zvoleném místě vyzvednete a můžete začít s piknikem!

Přesně tak jsme to včera udělaly my- na fotkách můžete vše vidět. Připadá mi super, že nemusíte shánět jídlo a vše co si objednáte Vám na místo dovezou. Takže jsme si s sebou vzaly jen misky a po cestě do parku si koupily hroznové víno, maliny a pití, které si můžete také objednat.

TIP- My byly připravené s hůlkama, ale pokud nebudete mít jídlo čím jíst, tak napište do poznámky při objednávce a poproste o hůlky nebo umělý příbor. Většinou v restauracích Vám ho k jídlu s sebou přibalí.





Stačí vymyslet, odkud a co si objednáte!
Protože milujete vietnamskou kuchyni, tak volba pro nás byla jasná. V Liberci na tohle jídlo máme Wok Original, kam moc rády chodíme. Já jsem si dala Bun Bo Nam Bo, což je hovězí maso s cibulí, salátem, s praženými arašídy, podávané s rýžovými nudlemi a omáčkou. Kamarádka Danča měla Bun Nem, kde máte místo masa smažené jarní závitky, mňam! A Mr. Donut také dováží!





A po každé objednávce můžete získat odměnu! Ukáže se Vám "Ulovte si sladkou tečku na závěr" a vyberete si jednu, my klikli na donut a dalo nám to 20 kreditů. Tadá. :D





Pak už jsme jen čekaly na objednávku, povídaly si a v tom mi zazvonil telefon. Jídlo bylo tady! Hurá.







Následovalo velké focení, haha. A pustily jsme se do jídla.
Plánujete občas takové pikniky? Vyzkoušeli jste už pick-up point na Dáme Jídlo? Podle mě je to i skvělá funkce na hledání míst, kde si udělat piknik. V Praze je jich tam opravdu dost a už se těším na pikniky tam. Co na to říkáte?



6. Užijte si to!

















Kdo by si dal?
Tohle byla naše sladká tečka na závěr! Růžový Mr. Donut byl asi malinový a moc dobrý. Nebyl ani tolik sladký, protože nebyl plněný a čokoládový Mr. Brown byl opravdu super čokoládový! Kakaový s čokoládovou polevou i s náplní a čoko hoblikami, také byl moc dobrý, ale asi u mě vede Mr. Boston, který je s mléčnou čokoládovou náplní a vanilkovou náplní. Mňam! Máte rádi?

A pokud by se někdo ptal, odkud mám růžové semišové lordsy s mašličkou, tak ze stránky casnaboty.cz a najedete je TADY.






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů: