Lucie Šumová: SPAIN II. 2017

SPAIN II. 2017

By | 13:02 3 comments


Znáte to, jdete se projít a řeknete si, že si uděláte nějaké pěkné společné fotky z dovolený. Vidíte kameny u moře a představujete si tu krásnou fotku. Poskládáme kabelky a konečně nastavíme, aby foťák držel a pak už jen mačkám dálkovou spoušť. Jedna vlna. Druhá vlna. Třetí. Jo, zrovna byly pořádný vlny, pěkně nás několikrát ohodily. Takže pak už jsme se na fotky vykašlaly a vstávaly z kamene úplně mokrý. :D Super a pak jsme si prohlížely fotky.. Buď byly nezaostřený nebo jsme se strašně moc smály. Takže to za to vlastně ani nestálo, achjo. :D



Ze Španělska plánuji celkem 5 článků. Tenhle je druhý a první jste mohli vidět TADY. Psala jsem Vám tam o tom, kde jsme přesně byly, jak jsme si vybraly tuhle dovču a máte tam fotky z prvního dne. Dnes mám pro Vás fotky z druhého dne. Vlastně každý normální den vypadal nějak takhle- snídaně, u bazénu, oběd, u moře, večeře a projít se po města, nakonec nějaký drinčík a spát. Prostě pohoda, jely jsme si odpočinout a nic nedělat. Dva dny byly teda jiné. Výlety! Takže je Vám asi jasné, o čem budou další dva články. Každý věnuji jednomu výletu a na poslední článek si počkejte a uvidíte.

Tenhle článek bych asi spojila trochu také s outfitama, protože se můžete podívat, co máme na sobě. Představte si, měla jsem s sebou snad jen dvě černé věci! Jednou z nich byly tyhle šaty a víte, jak miluju žlutou? Čtyři kousky jsem s sebou v kufru měla žluté, sranda. Jaká je momentálně Vaše nej barva?









Sledujte Álu na Instagramu! Šup šup. Myslím, že lepšího parťáka jsem s sebou mít ani nemohla. Je z Prahy, takže se zas tak často nevídáme, přes rok není tolik času, kdy by nám to vyšlo. Nakonec když to vyjde, tak to je většinou domluvený úplně na poslední chvíli, ale od dovči se vidíme nějak až moc často a stále si nelezeme na nervy!







Na sobě mám šaty, které jsou z Metisu, kde seženete plno krásných kousků! Není to jediný kousek, který z této stránky mám. Jen jsou teda dost krátké, takže já pod nimi mám ještě kraťasy a jednou jsem si je dokonce vzala jako triko a zastrčila je do kalhot.

Sandálky mám ze ZOOTu a jsou super pohodlný. Mám je od značky Steve Madden. Docela sranda, že jsem s sebou měla čtvery boty a z toho všechny byly zlaté, jedny teda rose gold! :D 















Další poznatek je ten, že když si prohlédnete mé fotky na Intstagramu, tak nejčastěji mě tam uvidíte, jak koukám na stranu. Nevím no, tyhle fotky se povedou vždycky nejlépe. :D









V tento večer jsme měly mexickou večeři, tak se aspoň trochu lišila a nebylo to každý den to samé. I když ono ani nebylo, vždy bylo něco jiného, co předešlý den nebylo, ale taky nejíme všechno. Poslední dny už jsme věděly, co nám chutná a čeho si nandat nejvíce. Třeba dezerty vždycky vypadaly tak pěkně!! Ale bohužel nebyly. Tenhle večer byl fajn.






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

3 komentáře:

  1. Opravdu nádherné fotky! Moc vám to sluší a jde na nich vidět ta radost :))

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. obe ste mega krásne a fotky sa skutočne podarili :) páčia sa mi hlavne tie pri zapadajúcom slnku :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat