Lucie Šumová: BARVA, ROZJASNĚNÍ A PÉČE O RTY

BARVA, ROZJASNĚNÍ A PÉČE O RTY

By | 2:48 4 comments


Víte co jsem opravdu nečekala a co by mě nikdy nenapadlo? Že po mně někdy někdo bude chtít nafotit rty s rtěnkou a doplnit je na produktovou fotku. Chápete? Já a mé žádné rty. Pro Oriflame jsem to udělala potřetí. Poprvé se jednalo o vinylově lesklé rtěnky The ONE Lip Sensation (TADY) a posledně jsem testovala a fotila rtěnky Giordani Gold Iconic Heritage (TADY). Tentokrát se jedná o tři nové odstíny trojvrstvých rtěnek The ONE. Tak se na ně pojďme společně podívat! Ráda bych Vám je ukázala. Se všemi předešlými jsem byla spokojená a můžu celkově říct, že mám Oriflame rtěnky ráda, pokaždé jsem si vybrala odstíny, které jsem si doslova zamilovala a opravdu je používám.


Foto: Oriflame



Jedný se tedy o trojvrstvou rtěnku The ONE, kterou nabízejí přesně v osmi odstínech. Najdete ji přesně TADY. Mé tři odstíny, můžete vidět na fotografii výš. (Striking coral, Explosive pink a Spectacular nude) Nejčastěji používám skoro neviditelný odstín, nude. I přes tu barvu, není neviditelná! Je to rtěnka, která má 3 v 1! Barvu, rozjasnění a péči, což mě strašně zaujalo. Žádnou podobnou rtěnku jsem nikdy neviděla. Vše v jednom balení! Z nabízených odstínů se mi také dost líbí Dazzling Plum, mám ráda takové tmavé vínové odstíny a pak mám ráda taky úplný opak, což je ta nude. 

Jaké odstíny máte nejraději Vy?





Je mi jasné, že se budete ptát na cenu..
Cena je nízká, což je výhoda. Jedna Vás vyjde na 279 Kč. Což je fajn ne? Za to jak vydrží, rozjasní i opečuje Vaše rty, super! Často mají různé slevy, například do 3. července byla za 129 Kč, nekupte to!! Takže určitě sledujte, občas se to vyplatí.



Je tu někdo, koho trápí suché rty jako mě?
Připadá mi, že teď každá miluje matné rtěnky. Najednou je všechny nosíte a dokonce doporučujete. Já je nenosím a není to proto, že by se mi nelíbily, ale proto, že jsem ještě neviděla žádnou, která by na mých rtech vypadala normálně. Mám je totiž hodně suché a matná rtěnka jim nějak nedělá dobře. Strašně popraskané! Znáte to taky někdo? A dokonce se v ní necítím a je mi nepříjemná. Proto mi strašně vyhovují lesklé rtěnky, krémové nebo právě taková, která rty vyživuje.



Jinak tato rtěnka má také opticky zvýrazňovat plnost a tvar rtů, což u mě zrovna nevím no. :D :D Haha. To jen tak pro pobavení, holt zázraky se nedějou.

My s úzkými rty,
bychom měly zapomenout na tmavé odstíny rtěnek. Nám vytvoří "objem" naopak světlé rtěnky nebo lesky. Doporučuje se také používat konturovací tužky, ale nepřežeňte to a použijte stejný odstín s rtěnkou jinak ji raději nepoužívejte vůbec! Nojo, stejně si občas rty tmavě růžovou nebo vínovou rtěnku nalíčím a jak ráda. A co Vy? Řídíte se těmito pravidly?











Znáte knihu Láska Styl Život od Garance Doré?
Je to krásná kniha od módní blogerky, která nyní žije v New Yorku. Není to tak dávno, co jsem na ni narazila v knihkupectví a pořídila si ji. Píše v ní také o tom, co potřebuje ke kráse. První jsou rudé rty, které nosí, když cítí, že outfit potřebuje něco navíc nebo když chce být obzvlášť krásná. Máte to taky tak? Volíte výraznou rtěnku v těchto dnech? Taky se říká, že pokud chcete zamaskovat, že jste nevyspalé a máte kruhy pod očima, tak je dobré nalíčit se rudou rtěnkou. Dokáže upoutat pozornost! Co si o tom myslíte?




INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. Ty fotky jsou moc krásné :) Oriflame značku mam rada a často objednavam :) Nejvíce me zaujal ten Nude odstín :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotografie <3 Odtieň Spectacular Nude sa mi nesmierne zapáčil :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem rozhodně spíš pro ty nude tóny, na nic moc odvážného bych si netroufla, přes den to musí být práce pořád hlídat. :D A ty suché rty?! Mám jednu matnou rtěnku, strašně se mi všude na ostatních líbila, ALE prostě mi nejde ani nanést! Nevytvoří to "souvislou pokrývku rtů" (jak jinak to nazvat), jen vypadají ještě popraskaněji a suššeji než obvykle. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně!! Vůbec jsem nevěděla, jak to popsat, ale my si asi rozumíme. :D

      Vymazat