Lucie Šumová: NOVÉ KOUSKY V ŠATNÍKU

NOVÉ KOUSKY V ŠATNÍKU

By | 2:00 5 comments


Po dlouhé době jsem se rozhodla přidat článek, ve kterém Vám ukážu mé nové kousky oblečení. Teď se mi toho dost nahromadilo, tak Vám to ráda ukážu. Sama mám podobné články moc ráda a kolikrát v nich objevím něco, co si pak běžím také pořídit. Máte to tak taky? Snad v tom nejsem sama. Dejte vědět, co Vás nejvíce zaujalo a proč! Teď už mi schází pořídit jen pořádné plavky na dovolenou. Nějaké tipy? A ano, je to neuvěřitelný, ale po pěti letech se chystám k moři! Už se nemůžu dočkat.





Prvním kouskem je batůžek Calvin Klein, který seženete TADY. Já se do něj úplně zamilovala. V minulém článku jsem Vás už odkazovala na TENTO článek, ve kterém je 5 TOP věcí ze ZOOTu podle mě. Ano, mezi nimi je tento batoh. Musela jsem si ho koupit! Konečně mám nějaký opravdu velký, do kterého dám vše. V poslední době moc kabelky nenosím, ale myslím, že spíš teď přes léto začnu. Uvidíme. Zatím tahám jedině tento batoh, kvůli kterému jsem začala nosit zase o něco více světlé barvy.






Kožené slip-ony GANT jsou k batůžku úplně nejlepší. Myslím, že k sobě patří, protože jim to společně moc sluší. Najdete je TADY. Boty mi přišly v pondělí, takže jsem neměla ani čas si je vzít společně s batůžkem, ale už se na to moc těším.



Další boty jsou ze stránky www.casnaboty.cz, odkud nemám první boty a rozhodně ani ne poslední. Už vybírám další sandálky. Rozhodla jsem se, že nebudu chodit pořád jenom v teniskách, tak snad mi to vydrží! Aspoň přes léto! Jinak tyhle černé vázané sandály na klínu seženete TADY.


Potřebovala jsem také nějaké světlé boty k šatům, tak jsem si vybrala na té samé stránce www.casnaboty.cz tyto semišové sandály na podpatku. Velikost odpovídá a dokonce jsou pohodlné! Je to hned jiné, když si pořídíte podpatky s platformou a pokud mají široký podpatek, o to líp! Najdete TADY. Jsou vyfocené na tmavě modrých šatech, které najdete o pár fotek níž.



Nebojte, jsou to dnes už poslední boty! A zase další tenisky. Myslím si, že Nike Huarache jsou nejpohodlnější boty ze všech! Co myslíte Vy? Které jsou Vaše nejpohodlnější? Jsou opravdu jakobačkůrky. Také jsou mé druhé, první mám vínové.

Sluneční brýle u mě určitě nevidíte poprvé. Já je mám ze ZAFUL, přímo odkaz na ně máte TADY. Nevím, jestli to víte, ale sluneční brýle nosím strašně nerada. Nemám je ráda a myslím, že mi žádný nesluší. Máte to tak taky? Tak snad mě v nich někdy uvidíte. Jinak jsem si pořídila nášivky, tak jsem zvědavá, který kousek oblečení s nimi "zničím". :D 

Na AndYou.cz nemají už jen spodní prádlo, ale oblečení, plavky a stále více a více zboží. Jupí! Já si vybrala kraťasy s vysokým pasem, protože žádné pořádné nemám. Taky se na stránky koukněte a pořiďte si nějaký kousek. S kódem "luciesumova" máte 5% slevu a při registraci 10%! Já už mám vybráno několik dalších kousků.

Žlutý top z Tally Weijl

Džínová bunda GUESS


Růžové šaty z Bershka

Žluté šaty Forever 21

Bílé šaty Forever 21



E-shop Tamsin.cz jsem Vám už představovala dříve. Je to internetový obchod s módou z Anglie. Dnes Vám ukážu dva nové kousky z této stránky. Oba kousky k sobě krásně jdou! První jsou košilové šaty, které se mi bohužel nepodařilo moc hezky vyfotit, ale ve skutečnosti jsou opravdu super. Brzy bude outfit, kde je na mně uvidíte. Saténové košilové šaty najdete TADY a jsou od značky PrettyLittleThing.




Druhým kouskem z Tamsin.cz je vínová bunda z faux kůže, kterou jsem chtěla strašně dlouho. Měla jsem takovou radost, když jsem ji tam narazila. Věděla jsem, že ji potřebuju a k šatům vypadá moc pěkně. Najdete ji TADY a je od značky MISSY EMPIRE. Mají i spoustu jiných barev, určitě se podívejte. Takových bundiček taky není nikdy dost a černou sice nic nezkazíte, ale barevnou překvapíte. :)




Tyhle šaty mi přišly jako překvapení ze ZOOTu, když jsem se učila na maturitu. Děkuji moc, jsou krásný a fakt mě překvapily. Modrou barvu mám moc ráda. Jen jsem je teda podivně vyfotila. :D Snad je brzy uvidíte také na mně. Zatím jsem je měla jen u obhajoby praktické maturity. Značka je to MELA LONDON a najdete je TADY.



Černé šaty ZAFUL (TADY)


Černý top BOOHOO


Černá košile BOOHOO


Tak z této bílé košile mám radost ještě dneska! K neuvěření, kolik lidí mi ji pochválilo a to i úplně cizí. :) Mám ji ze ZAFUL a přímý odkaz na ní máte TADY. Květinové výšivky letí a jsou teď snad v každém obchodě. Na topech, sukních, košilích, džínách, sukních, kraťasích, všude!! Já už s nimi snad končím, jsem už překytičkovaná. :D



A děkuji STABILO za krásné zvýrazňovače v pastelových barvičkách, přišly mi přesně včas při svaťáku. Takhle nějak jsem na tom byla před týdnem, vlastně to už je dýl jak týden! To zase letí. Super pocit, mít to za sebou. A ani to tak strašné nebylo! :D



Strašně ráda mám lapače snů! Sice nepatří do šatníku, ale ráda bych Vám ukázala tento, který mám nový od Lapacelly, kterou najdete na Instagramu TADY. Objednávat si můžete do directu podobné krásné handmade lapače snů. No není roztomilý?


Článek ukončím nádhernou kytičkou z Flower Boxu! Taky tak milujete pivoňky?




INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Vsechny kousky se me moc moc libi!!!! Hlavne ty tenisky, Huarache jsem si nedavno taky koupila, jen v sede, jsem zvedava, jak je zkombinujes. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne vecičky :) Najviac ma asi zaujali tie semišové sandálky na podpätku, takéto topánky v mojom botníku chýbajú a ja by som to veľmi rada napravila :) A tie biele šaty z Forever 21, ach ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, který kousek se mi líbí víc! Protože všechny jsou super, hlavně tolik pěkných šatů. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tuny reklamy/placené propagace...

    OdpovědětVymazat