Lucie Šumová: YELLOW AGAIN

YELLOW AGAIN

By | 1:44 12 comments


Já nevím, ale mám ráda barevné kousky oblečení. Vždycky outfit tak oživí a rozzáří, že z toho máte i lepší náladu. A kolik lidí mi tento svetr pochválilo? Dost! Vždycky mi to udělá radost a věřte mi, že kdyby byl černý, tak takový úspěch nemá. Podívejte se na ulici. Všichni jsou v černé. Není to škoda? Když jsem celá černá já, tak je dost pravděpodobné, že vůbec na nic nemám náladu. Většinou se snažím, vzít si něco výraznějšího. A když jsem celá ve světlých barvách, tak to je fakt úspěch, ale stává se to! Jak to máte Vy?

Docela jsem si oblíbila žlutou barvu. No docela? Vlastně docela dost a je to vidět. Nevím, jak je možné, že zase fotím outfit a zrovna mám na sobě opět něco žlutého, ale je to tak. Tentokrát je to svetr z Tamsin. Pamatujete si na článek o objednávce z této stránky? Kdyby Vás zajímal, tak ho najdete TADY. A pokud Vás zaujal svetr, tak klikněte SEM. :) Aby toho nebylo málo, tak jsem si vzala i červené Adidas boty, které jsem si objednala na stránce casnaboty.cz. A bundu jsm si nedávno koupila na Asosu, je skvělá!!




















Batoh: TOPSHOP,   svetr: MISSY EMPIRE (tady),   kalhoty: LINDEX,   boty: ADIDAS (casnaboty.cz),   bunda: ASOS,   hodinky: DANIEL WELLINGTON (tady)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Fotky jsou úplně strašně povedené! A kombinace té žluté a těch červených tenisek - to se ti fakt povedlo...! :) A já jsem teda zamilovaná do černé, šedé a bílé, ale sem tam se taky snažím o nějakou tu barevnost. Třeba šílené ponožky, ty mě strašně baví! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji moc za pochvalu fotek :) A šílené ponožky? Tak to se ti bude líbit nějaký z dalších článků, které plánuji! :)

      Vymazat
  2. Celý outfit vypadá moc nádherně. Já jsem dříve nosila pořád černou. Nakonec mě nějak přesvědčila mamča, že bych si měla začít kupovat barevnější oblečení. Nejsou to extra křiklavé barvy, ale také ty jemné světlé. Dost jsem si to oblíbila. Celá v černé jdu už jen málokdy. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Já tu hořčicovou na Tobě miluju :) <3

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit ti jako vždy velice sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný fotky!
    Mám svetrový rolák ve stejné barvě a naprosto jí miluju!
    Sluší ti to! http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Perfekní outfit a to líčení je úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krasnej outfit, nechapu, jak ti zluta muze tak sluset!!! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  8. Super outit, moc se mi líbí svetr! Jen botky bych si já vzala jiné!

    OdpovědětVymazat