Lucie Šumová: SUNDAY ROSE

SUNDAY ROSE

By | 9:19 12 comments
V minulém článku jsem Vám psala, že jsem s Alenkou natáčela a fotila dva outfity. Každá jsme měly jeden na den a druhý na večer. Jednalo se o spolupráci se Sally Hansen a naším úkolem bylo zvolit si svůj oblíbený základní kousek v šatníku a jednu barvu laku na nehty, který bude v obou outfitech. Já už jsem Vám psala, že jsem si vybrala černé kalhoty a vínový lak. K tomu všemu jsme si vybraly každá dvě kabelky. Jednu velkou a druhou malou na párty. Až uvidíte video, tak bude spuštěna také soutěž, ve které budete moct vyhrát přesně naše kabelky plné laků na nehty od Sally Hansen, ale o tom se dozvíte příště. To bych už předbíhala. :) Zatím se můžete zúčastnit ještě do pondělní půlnoci soutěže TADY, kde můžete vyhrát sluchátka Panasonic, dárkovou kartu na 1000 Kč od Trollbeads nebo kosmetické balíčky!



Tento outfit jsem zvolila na večer. Mám tu třpytivý růžový top, který jsem si koupila na svou narozeninovou oslavu, kterou jsem měla přesně před týdnem. Bohužel jsem nevyfotila, co jsem si k němu vzala, ale uvidíte to třeba jindy. Tady k němu mám výrazný náhrdelník z MARY Fashion a slabou bundičku z Lindexu. U focení jsem mrzla, možná proto mě teď bolí v krku. Jo a konečně jsem si vzala hodinky Sunday Rose, které mám klasické stříbrné s černým páskem. Co na ně říkáte? A boty z casnaboty.cz teď nosím opravdu hodně! Jsou moc pohodlné a teplé. Kabelku mám zase do vínové. Psaníčko LYDC seženete TADY.




















Top: RESERVED,   bundička: LINDEX,   náhrdelník: MARY-FASHION,   kalhoty: BERSHKA,   hodinky: SUNDAY ROSE,   náramek: PANDORA,   boty: CASNABOTY.CZ,   psaníčko: FASHION SHOP
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN

Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Tvůj outfit je fakt nádherný, bomba o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. that is because you are burning calories from your workout application and also you need to consume properly so that you can develop your muscle groups. more muscle tissues ends in higher metabolism. And this is the end result you want to obtain.The more muscle you've got, the greater fat you burn, even whilst you're resting. that's why healthy people not often placed on excessive weight. They just burn away too much! Load up your proteins and start boosting your metabolism.http://www.strongtesterone.com/max-test-xtreme/

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle ti ohromě sluší, jsi nepopsatelně krásná! Nejvíc se mi líbí boty a bundička :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, strasne moc ti to slusi Luci! Moc se mi libi tvuj romantickej styl. A s usmevem jses vazne nadherna, mela bys se smat porad! ;)
    xoxo
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasný outfit, opravdu! A strašně moc ti to sluší, všude máš takový upřímný úsměv :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tento outfit je přímo dokonalý! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekný outfit a tá bundička je nádherná. Takýto vínový lak mám veľmi rada.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  8. ta bundička je skvělá!! Nevíš za kolik tak byla? :)
    JANNIEBEL

    JANNIEBEL- giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. To farebné sako je perfektné, veľmi sa ti hodí k svetlým vlasom.
    Bianka

    OdpovědětVymazat