Lucie Šumová: LONGLINE CARDIGAN

LONGLINE CARDIGAN

By | 19:00 9 comments
Trend longline oblečení se nosí jak v létě, tak hlavně na podzim, kdy je hodně populární v podobě cardiganů a mikin. Naprosto ideální kousky pro styl i zahřátí. Já takových kousků moc nemám, protože se mi na mně tolik nelíbí. Možná kdybych byla vyšší, tak by to bylo lepší. Tento můj cardigan teda nezahřeje, ale hned mě moc zaujal. Objednala jsem si ho na Dresslily, kde ho najdete přesně TADY. Co na mně dnes můžete ještě vidět nového jsou boty a kabelka. Adidas ZX Flux Adv verde jsem sehnala na stránce Shoe Tree Outlet, kde už je sice nemají, ale třeba si vyberete nějaké jiné, u kterých ještě ušetříte. Jsou tak pohodlné! :) Kabelku mám z Fashion Shopu a je obrovská, takže do ní narvu úplně všechno! Seženete ji TADY.



Tento outfit jsem fotila s Alenkou Poláčkovou, když jsme dostaly za úkol vyfotit dva outfity. Každá jsme si vybrala svůj základní kousek z šatníku. Já měla černé kalhoty, které se objevily v outfitech společně s vínovým lakem Sally Hansen. Tento outfit je tedy ten první, s velkou kabelkou, do školy nebo do práce. Druhý outfit Vám ukážu příště, v něm mám už malou kabelku a je spíše na posezení večer nebo na nějakou párty. :) Dokonce jsme natočily video, tak jsem zvědavá, jak dopadne a snad ho brzy uvidíte.

Jinak dnes v 7 ráno jsem odletěla do Paříže. Bylo to pro mě velké překvapení k mým 19. narozeninám od sestry. Jsem na to strašně zvědavá a těším se tady úplně na všechno. Po dlouhé době jsem někam jela, tak se těšte na plno fotek a očekávejte články. V neděli večer se vracím a do pondělní půlnoci se můžete ještě zúčastnit soutěže TADY.
















Top: F&F,   cardigan: DRESSLILY,   kalhoty: BERSHKA,   kabelka: FASHION SHOP,   boty: SHOE TREE OUTLET,   hodinky: MARC JACOBS,   náramek: PANDORA
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Úplně skvělý outfit a náhodou ti ten cardigan moc sluší :) užij si výlet!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady ti to úplně neskutečně sluší! :O vůbec mi nepřijde, že by ti ta délka svetru neseděla k výšce, úplně v pohodě :3 a fotky celkově jsou neskutečně krásný

    OdpovědětVymazat
  3. Skvely outfit a super fotky! Moc moc ti to slusi... Jen je skoda, ze na tenhle outfit je momentalne trochu moc zima... ale na jaro nebo i na podzim jen pri jinych teplotach super look, hlavne ty tenisky a kardigan jsou bozi! Diky za inspiraci... ;)
    xoxo
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  4. poslední fotečka je ňuuu <3. a pořád umírám z botiček!

    OdpovědětVymazat
  5. skvělý! největší pecka jsou ty boty!! :-)

    www.mnerad.com

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelka je dokonalá :) A stejně ti to sluší! :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit! Kardigany jsou mojí neoddělitelnou součástí a téměř nevyjdu někam, aniž bych přes sebe neměla něco přehozené. Takže tento outfit se mi opravdu líbí! :)

    OdpovědětVymazat