Lucie Šumová: GRAND HOTEL IMPERIAL LIBEREC

GRAND HOTEL IMPERIAL LIBEREC

By | 22:58 6 comments


O podzimních prázdninách jsem strávila dvě noci v hotelu Imperial u nás v Liberci. Bylo to tu moc hezké a ráda se o to s Vámi dnes podělím. Pokud se sem někdo z Vás chystá na výlet, tak Vám to tu mohu určitě doporučit a věřím, že se Vám tu bude moc líbit. Ať už tu budete pracovně, za zábavou nebo aktivním odpočinkem, tak každý si tu přijdete na své. Imperial je u nás nejluxusnější hotel v Liberci, který se nachází v centru města, pokoje mají s celosvětově unikátním designem, vířivá vana se sparkling systémem na každém pokoji a ráno se můžete těšit na kvalitní, hodnotné a pestré snídaně formou švédských stolů. Snad se Vám článek bude líbit a doufám, že se přijedete podívat k nám do Liberce! :)

Hotel nabízí ubytování v 67 standardních pokojích a ve 20 unikátních designových pokojích. Každý pokoj vytvořil jiný architekt nebo studio. Já Vám tu ukážu dva, ve kterých jsem byla já. Všechny si můžete prohlédnout TADY. Můžete mi dát vědět, který Vás oslovil nejvíce. Mně se nejvíce líbí pokoj číslo 303- Gallery Room, Barbora Sacher. Bohužel ten už nebyl volný, proto jsem si vybrala jiný. Začnu pokojem, který jsem měla na druhou noc, protože ten mám i ve videu, které jsem tam pro Vás natočila. Nojo, asi byl fotogeničtější, i když se mi ze začátku líbil o něco méně než ten druhý. Nakonec byl možná i lepší. Hned uvidíte, zatím si pusťte video.



Ve videu můžete vidět vlastně od všeho něco. Přes jejich osvícené chodby, příchodem do pokoje, také něco málo z koncertu hudebního sdružení X_jazz, který tu právě byl. Večer je otevřený bar, kde má každá žena welcome drink zdarma. Na pokoji je v červených deskách založený lísteček, kde je informace, jak uplatit a dočtete se tam všechny další užitečné informace o chodu hotelu. Na konci videa máte to nejlepší. Jídlo! Součástí hotelu je restaurace Zlatý kohout, kde se podávají snídaně, můžete sem zajít také na oběd nebo přijít na večeři, kde obměňují jejich speciality. Také je tu pro vás denní kavárna Cafe Imperial. Myslím, že Vám tu nic chybět nebude. Hotel je dokonce přátelský k Vašim domácím mazlíčkům!



Pokoj číslo 220, Backstage, Barbora Mluvková - Konceptual. Je laděn v duchu černobílého filmu. Líbí se mi, jak tuto nebarevnost záměrně oživili zlatou barvou. Zlaté jsou závěsy, křeslo, koupelna a nechybí Vám tu ani pracovní židle, která je režisérská. V tomto pokoji si najdete svůj klid a komfort backstage. Budete tu obklopeni luxusem. Mně se tu moc líbilo, nejvíce vysoká postel, ve které se Vám bude spát opravdu moc hezky!














Pokoj číslo 317, Brick and Wood, Kateřina Součková. Připadá mi úplně jednoduchý, což se mi líbí. Přírodní teplé materiály, tedy dřevěné obklady a nábytek, těžká tkaná látka na závěsech a polstrování. Mám ráda pokoje ve světlých barvách, jsou takové uklidňující. Celý prostor tu oživí cihlová stěna. Zaujalo mě také velké okno s výhledem na centrum města. A koupelna byla skvělá!















Nejlepší ze všeho byly snídaně formou bufetu, které nabízejí v restauraci Zlatý kohout. Můžete si vybrat čerstvé ovoce, zeleninu, šunky, sýry, med, musli, kukuřičné lupínky, jogurty, míchaná vajíčka, párečky, klobásy, praženou slaninu nebo třeba omeletu, kterou Vám podle Vašich představ připraví na přání. Výběr kávy a čajů, různé druhy ovocných šťáv a můžete si připravit i čerstvý fresh juice z ovoce a zeleniny. Tak co si dáte? :)















Pak můžete zajít také na obídek, ten se vydává od 12:00 - 14:00 (podle obsazenosti a počtu porcí). Každý den je na výběr zhruba z 8 jídel + vegetariánská. Mají tu otevřenou kuchyni, kde připravují pokrmy a la carte přímo před Vašima očima. Hitem je také salátový a polévkový bar. My tu byly na večeři. Bramborové noky byly prý moc dobré. Já jsem si dala hovězí burger, což asi nebyla dobrá volba. Na stránkách ho mají na fotce mnohem hezčí a rozhodně ne s kupovanou houskou. Miluju burgery, ale tohle mě dost zklamalo, protože i doma bych si udělala lepší. Jo a abych nezapomněla, jídlo si můžete nechat přinést také na pokoj. :)




Hovězí burger Imperial se zeleninou, křenová majonéza, hranolky


Bramborové noky se sušenými rajčaty a mladým špenátem, jemně filírovaný grilovaný flank (hovězí pupek)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Je, tak to vypada naprosto bozsky, hned bych tam stravila vikend! Diky moc za tip... ;)
    xoxo
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tie izby sú fakt úžasné! :) Nesmierne sa mi páči že to nie je ako v bežných hoteloch, kde je každá izba taká istá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný! Ani nemám slov <3
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. prekrásne interiéry, najviac sa mi zapáčila izba s tehlovou stenou, to milujem :) jedlo tiež vyzerá úžasne, parádne miesto!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, perfektně zařízené. Hned bych tam chtěla strávit prodloužený víkend. Velice se mi líbily závěsy. Takové bych potřebovala do ložnice. Budu totiž měnit interiér ložnice. Na internetu na těchto stránkách zde několik takových závěsů jsem objevila. Ale ještě jsem se nerozhodla který si vyberu. Popřemýšlím. Přeji pohodový den.

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za super tip, do Liberce a okolí se chystáme v létě, tak teď už je jasné, kde se ubytujeme :) Ať sem přidám taky nějaké to doporučení, tak jsme o víkendu byli v Praze a vyzkoušeli jsme Hotel Rott a taky za nás samá chvála. Přijde mi celkově, že se služby v ČR hodně hodně zvedly, což je jen dobře.

    OdpovědětVymazat