Lucie Šumová: TOP SECRET! RIMMEL LONDON

TOP SECRET! RIMMEL LONDON

By | 23:00 6 comments


Ve čtvrtek 6. října jsem se byla podívat na krásné akci od Rimmel London, kde se představovaly úplné kosmetické novinky. Agentský meet up se konal v Radlické kulturní sportovně a dresscode bylo- black with red lips, což se mi strašně líbilo. Škoda, že to každý nedodržel. Vypadalo to tam moc hezky, bylo pro nás připravené občerstení, mohly jsme se nechat nalíčit, zabavit se, prohlídnout všechny novinky a nechat si vytvořit obrázek na kůži od kreativní umělkyně. Jsem ráda, že jsem přijela do Prahy a mohla konečně vidět holky. Při odchodu jsem dostala taštičku s produkty, které si prohlídněte na konci článku. Příště připravím nějaký líčící článek a zrecenzuji je trochu. Zatím je musím pořádně vyzkoušet, ale vypadají krásně. Nebo ne? Máte některý produkt? Používáte kosmetiku Rimmel London?




Toto bylo asi nejkrásnější! Tak krásné zrcadlo, svíčky a růže. Zde se mohl vyzkoušet nový lehký make-up Rimmel London Fresher Skin.
















Nás nejvíce zaujaly makronky, ty byly hned pryč! :D








Všechny agentky pohromadě! Najít se na nástěnce mi udělalo také radost. :) Všechno to bylo pro nás tak hezky připravené.










A největší zábava byla ve fotokoutku! Tak jsme si s holkama odnesly hezkou vzpomínku.
Niky z Talk To My Moustache, Johanka z Milkwoman a Kristý z My Secret




















600 KEEP IT CORAL,   120 YOU'RE ALL MINE,   700 TRENDSETTER
Černá rtěnka je The Only 1 od Rimmel London, která je dlouhotrvající s hydratačním účinkem a teď ji představili i červenou, což je matná varianta. Dlouhotrvající, nevysuší, hydratuje a má stylově, sametově matný efekt. Nabízejí 8 nových matných odstínů a 2 nově satenovo-béžové odstíny stávající řady The Only 1. Doporučené maloobchodní cena je 169 Kč.


003 EXTREME BLACK,   001 BLACK
Rimmel London představil novou řasenku Scandaleys Reloaded pro extrémní objem, výdrž a snadné odlíčení. Rimmel představuje Cara Delevigne. Viděli jste reklamu?


003 CORAL QUEEN,   002 MAJESTIC PINK
Krémovou tvářenku jsem ještě nezkoušela, tak jsem zvědavá. Tato je při aplikaci krémová, ale při doteku s pokožkou se stává pudrovou. Má poskytovat přirozeně a zdravě vypadající dotek barvy, nevytvářet mastný efekt, vypadat svěže po celý den a nezanechávat viditelné barevné stopy. Jsem zvědavá, jaká teda bude. Máte zkušenosti s podobnými?




RIMMEL LONDON FRESHER SKIN S SPF 15- 200 SOFT BEIGE, 103 TRUE IVORY
Make-up pro svěží, přirozeně vypadající pleť. Svěží pleť bez lesku po celý den. Má lehké krytí a vypadá přirozeně.


PALETKA OČNÍCH STÍNŮ MAGNIF' EYES-   003 GRUNGE GLAMOUR
All-in-one paletka obsahující pudrové stíny, linku a rozjasňovač. Má 8 tónů s dvoukoncovým aplikátorem a integrovaným zrcátkem, vysoce třpytivé a matné odstíny, ultra jemné, dlouhotrvající a krásné barvy. Nabízejí tři odstíny a doporučená cena je 299 Kč.


KONTUROVACÍ A ROZJASŇUJÍCÍ PALETKA OD KATE MOSS- 002 CORAL GLOW
Tento snadno použitelný set obsahuje jemně třpytivý rozjasňovač k projasnění pleti, matný odstín ke konturování a pudrovou tvářenku po zvýraznění a dodání barvy líčkům. Škoda, že to má ty třpytky, jinak je to skvělý. Mají tři odstíny- pro světlou pleť, světlou až střední pleť a střední až tmavý tón pleti. Doporučená cena je 199 Kč.


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Nádherné fotky!
    Musela to být krásná akce :)
    A produkty vypadají dobře :)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To vypada jako vazne moc povedena akce, urcite sis to uzila!!!
    A ty fotky jsou taky nadherny... ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to je super! Tolik skvělých výrobků v taštičce ti upřímně závidím :D Akce vypadala vydařeně ;) A ty tvé fotky jsou TOP!

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalé fotky! Je vidět, že sis akci neuvěřitelně užila. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé fotky :) Já ten makeup mám už nějakou chvíli doma stala jsem se totiž testerkou :) A je opravdu dokonalý, naprosto mi vyhovuje :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ooo ♥ tak to vypadalo naprosto dokonale!! :3 od Rimmel mám jen laky na nehty a jsou podle mě jedny z nejlepších.

    OdpovědětVymazat