Lucie Šumová: AKTIN UNBOXING

AKTIN UNBOXING

By | 16:21 3 comments


Nedávno mi přišel tento obrovský balík od Aktin.cz a napadlo mě, že by Vás mohlo zajímat, co jsem si tentokrát objednala. Občas se o nějakých dobrotách zmíním také na Instagramu. Tak teď se můžete podívat, co mi přišlo a příště Vám dám vědět, jaké to je. Něco budu ochutnávat poprvé a o něčem Vám můžu rovnou říct, že je to super dobrý! Jo a objednáváte na aktinu? Co máte nejraději Vy?









Walder Farms Salad Dressing jsem si vybrala Caesar, protože jsme ho už doma měli a je strašně dobrý! Neobsahuje ani tuk, ani kalorie, sacharidy, lepek nebo cukr. Mají také spoustu dalších jako například French, Bacon ranch, Italian, med/balzamikový ocet, Coleslaw a další.



TPW Whey Protein 80 nám přišel nový vanilkový, protože ten je vážně nejlepší. Minule byl hned pryč! Druhý je bílá čokoláda/jahoda a ten už bych si znovu neobjednala. Zero topping bílá čokoláda je super stejně tak proteinella, ale tohle teda ne.



NOCCO BCAA citron/limetka a malina. Mají sycenou i nesycenou variantu. Nabízí také příchutě jako pomeranč, broskev, hruška nebo red berries.



ZERO TOPPING bílá čokoláda a lískový ořech, strašně dobrý! Zero sirupy mám ráda, minule jsem měla toffee toping a mňam! Můžete si ho dát na mug cake, lívance, vafle, do ovesné kaše a kam Vás napadne. Hned to bude chutnat líp.



Jsem zvědavá jaké budou! Nutramino Protein Bar (karamel/arašídy a karamel) a Bodylab Minimum Deluxe Protein Bar (cookies cream a čokoláda/arašídové máslo)





TPW Peanut Butter je vyrobeno pouze ze 100% arašídů bez přidané soli nebo cukru. Na lívance je moc dobrý, dávám si ho ráda, ale nepřehánějte to s ním, docela se lepí na zuby. :D



Myprotein FlavDrops jsou kapky určené k dochucení například do jogurtu, kaše, tvarohu,.. Já mám toffee flavour, ale máte zase čeho vybírat. Výběr je veliký- malina, mocha, čokoláda/arašídové máslo, jablko, bílá čokoláda, vanilka, banán,...



Bodylab Proteinella je skvělá! Minule jsem měla jemné oříšky, teď jsem vyzkoušela bílou čokoládu a také je moc dobrá. Ještě mají křupavé oříšky, tak ty snad příště. Zkoušeli jste nějakou proteinellou? Já jinou než od Bodylabu neměla, tak by mě zajímalo, jaké jsou.



Myprotein Sugar-Free syrup (MySyrup) je sirup bez zbytečných cukrů, tuku a kalorií k  lívancům, palačinkám nebo ovesným kaším. Já mám javorový sirup, ale nabízejí také spoustu dalších jako například ananas/kokos, borůvka, malina, čokoláda, jablko/skořice, vanilka,...



TPW SuperFOOD Bites jsou jednohubky pro všechny nadšence zdravého životního stylu, jimž není jedno, co dodávají svému organismu. Ovoce, oříšky, semínka, ovesné vločky, 100% naturální bílkoviny, sacharidy, vláknina, vitamíny i minerály. Porpavdě mi to moc nevonělo a ještě jsem neměla odvahu ochutnat, ale jsem zvědavá. :D Snad mě to překvapí. Mají banán/kakao a já mám berry flavour.






INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

3 komentáře:

  1. To jsou dobroty! Aktin je skvělý obchod <3
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to bych vsechno brala, nedavno jsem si objednala na podobne strance a miluju takovy zdravy alternativy jidel, treba proteinella je neuveritelne dobra a flavdrops jsou nejlepsi reseni, jak dochutit jogurt nebo cokoliv jinyho!!! ;) Skvelej clanek, dekuju za tip!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty joo, tak teď jsi mi vnukla úplně super dárek pro ségru!! :3 Já tyhle proteiny atd. nemusím, ale teda ty sirupy vidím vlastně asi poprvé a celkem mě to láká vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat