Lucie Šumová: ZOOT DOBRO.#jsmekrasne

ZOOT DOBRO.#jsmekrasne

By | 0:15 8 comments


Protože jsem za měsíc srpen nedělala žádný shrnující článek plný fotek, tak přece jen bych se s Vámi o nějaké dny ráda podělila. Například o focení se ZOOTem, které jsme si se sestrou opravdu užily a máme hromadu fotek. U nich to vypadá jako práce snů. Nikdo se nikam nehoní, každý chodí pozdě, zkrátka vůbec na nic nespěchají (něco pro mě! :D Zato já jsem si mohla s tímto článkem pospíšit), baví se u práce, užívají si to a hlavně tam mají kolem sebe super lidi. Stačí se podívat na fotku se společným super selfíčkem nebo tento gif. :D Byl to opravdu příjemný den.



15. srpna jsme si se sestrou udělaly hezký volný den. Jely jsme do Prahy, daly si oběd, podívaly se po obchodech a fotily pro Zoot kolekci DOBRO, kterou Vám chci dnes ukázat. Za tento den děkujeme  naší kamarádce Pétě, která byla v Zootu celé léto na stáži. Domluvila s námi toto focení a je s námi na další fotce. 









Strávily jsme tam s nimi docela dost času, přitom celé focení trvalo vážně jen pár minut. Se sestrou jsme všechno tak hezky pozorovaly, prohlížely si, jak to tam vypadá, povídaly si, fotily blbosti a chodily všude možně kolem. Až se dostala řada s líčením i na nás. Look máme tedy přirozený, pro Dove by se nic přehnaného určitě nehodilo. No a největší dilema bylo, jakou barvu zvolit plátna. Nakonec vyhrálo fialové a pak už to bylo hned. Vůbec nic velkého, spíš Vám povím něco o této kolekci. :))





Za tímto projektem stojí značka Dove, která se už dlouhodobě snaží pomoci ženám získat sebedůvěru a uvědomit si svou jedinečnou krásu. Vždy se mi líbily myšlenky Dove kampaní. Být se sebou spokojená a věřit sama v sebe. Dokažte probudit své sebevědomí. Výtěžek z této kolekce bude věnován nadačnímu fondu Slovak-Czech Woman's Fund, jehož cílem je podporovat rovná právě žen v naší společnosti. Jak se Vám tato kolekce líbí? Najdete ji TADY. Bílá plátěná taška, mikina a dvě trička. Já moc nápisy na oblečení ráda nemám, ale toto je super. Texty i nápad se mi líbí a hlavně by to tak mělo být! Vlastně celý projekt mi připadá super. Na Zootu najdete více DOBRO kolekcí- finančních podpor a šíření myšlenek, kterým věří. Koukněte se na ně SEM. Co na to říkáte?




















INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Zni to jako skvela prace s uzasnyma lidma! Urcite jste si to moc uzili a ja jsem za vas uprimne rada! Jinak fotky jsou uzasny a kolekce se mi taky moc zamlouva! ;D
    S laskou
    Sandra ze www.shineoffashion.com
    http://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá naprosto super, hrozně vám to sluší, skvělé fotky a tu atmosféru cítím až sem :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, vypadá to, že jste si tento den vážně užily.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  4. MOC pěkné! Jste všechny skvělé a čiší z Vás optimismus. <3

    OdpovědětVymazat