Lucie Šumová: VIP OPENING PARTY FOREVER 21 V ČR + HAUL

VIP OPENING PARTY FOREVER 21 V ČR + HAUL

By | 19:37 14 comments


Už jste to slyšeli? Zítra 24. září se otevírá první prodejna Forever 21 v České republice! Chystáte se na slavnostní otevření? Když jsem se o tom dozvěděla, byla jsem nadšená a strašně jsem se těšila. Ještě větší radost jsem měla, když mi přišla pozvánka na VIP Grand Opening této americké prodejny, kterou už konečně máme v Praze - konkrétně v Centru Černý Most. Se sestrou jsme se akce zúčastnily, tak Vám můžu ukázat, jak to tam vypadá. Bála jsem se, že to bude malý obchůdek, ale je to velké.





Akce byla krásná a děkuji moc za pozvání. Se sestrou jsme si to moc užily a nákupní atmosféra byla skvělá! Já znám FOrever 21 jen z internetu, když jsem si něco objednávala. Sestra tam nakupovala v Americe, tak konečně můžeme i tady. Mají spousty krásných kousků, možná jsou některé až moc letní, ale vybere si tu určitě každý.   Mají velkou škálu různých stylů, střihů i barev. Najdete tu oblečení pro každou příležitost, velmi stylové kousky, ale i jednoduché oblečení a nezruinujete se, ceny mají rozumné. Přirovnaly bysme to k o chlup levnějšímu H&M.

Myslím, že v nejbližší době se tam asi nepodíváme. Bojíme se toho návalu lidí, tak pokud se tam chystáte, dejte určitě vědět, jak to tam vypadá! :)







































A jak dopadly naše nákupy?


Na tohle možná celou dobu čekáte. NEW IN!! Sice jsem šla pro kalhoty a nějaké topy, což jsem moc nepořídila, ale udělala jsem si radost něčím jiným. Můžete mi dát vědět, co se Vám líbí nejvíce a já už se těším až si to všechno vezmu na sebe. :) Snad také brzy budou nějaké outfit posty.


939 Kč


Ano, další bundičky. Tentokrát džínová a vínový bomber, takový přeci ještě nemám. Vínový bomber měli také v zelený, také krásný. Forever 21 neustále obměňuje nabídky a nové várky stylových kousků každý den. Takže Váš outfit nikdy nebude pasé, ale právě naopak! :)


689 Kč




Najdete tu také sportovní kousky a když už se sestrou pořád cvičíme (ano, ještě nám to vydrželo), tak jsem si pořídila bílou sportovní podprsenku za 309 Kč.




309 Kč
Aspoň nějaké triko jsem pořídila! Sice jednoduché, ale myslím, že ho ze všech kousků budu nakonec nosit nejčastěji. Znáte to. :)



Řekla jsem si, že si koupím také něco, co moc často nenosím. Ať trochu změním styl. Možná proto jsem si také na akci vzala sukni. :) Náhodou už se těším na nějakou příležitost, kdy si budu moct vzít tyto šedé úzké šaty za 439 Kč. A nakonec dva náhrdelníky, kterých není nikdy dost. Nevím, kam se pořád ztrácí!


169 Kč a 249 Kč

279 Kč
Ať je to zajímavější, tak se podívejte i na sestry nákup! Ta už si pořídila topů víc. :) Nejzajímavější je semišové hnědé tílko, které má moc pěkné záda. Podobných tam měly spoustu v různých barvách. Dále má úžasně červené triko, tmavě zelené i vínové a několik šperků. Její milované naušnice a prstýnky. Nebudu zbytečně popisovat každý kousek, stačí se podívat. Pokud Vás něco více zajímá, stačí se zeptat. :)


989 Kč



309 Kč

359 Kč

309 Kč



Oboje naušnice 189 Kč, kabelka 549 Kč, prstýnky 169 Kč a druhý 189 Kč




A při odchodu na nás čekal ještě milej dáreček. :)


Tak co? Chystáte se na slavnostní otevření Forever 21?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

14 komentářů:

  1. Nádherný fotky a super úlovky :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Na slavnostní otevření asi úplně ne, ale do Vánoc bych se tam určitě ráda podívala! :)) Super fotky a úlovky. :))
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  3. U nás v Bratislave tiež otvorili novú predajňu, tak sa tam určite pôjdem pozrieť, pretože už dlhšiu dobu som ich veci obdivovala :) ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) Ve F21 jsem byla ve Vídni a pár věcí jsem si objednávala z internetu. Prahu mám sice trochu z ruky, ale možná tam pojedu na vánoční trhy, tak bych možná skočila i tam :) Jinak škoda, že u oblečení nejsou napsány ceny, ty by mě celkem zajímaly :/ A nevíš, zda bude í eshop pro ČR (že by třeba bylo levnější poštovné)? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ceny připíšu a jestli bude eshop nevím, třeba časem jo :)

      Vymazat
  5. Otvíračku bohužel nestihnu, ale příští týden se do F21 chystám, tak snad ulovím podobně krásné kousky jako ty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a super úlovky! Ty šedé šatičky jsem si odtamtud včera taky odnesla, hehe :)

    OdpovědětVymazat
  7. Slysela jsem u toho uz u jinych blogerkach a je to skvely, ze je Forever i u nas! Krasny ulovky, moc hezkej vyber, ale ve Forever se neda vybrat neco skaredyho!!! ;D Skoda, ze nemuzu prijit na otviracku, ale urcite se tam nekdy kouknu!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  8. Akce to musela být fajn a vážně sis odnesla skvělé věci! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. aaaaa, nádhera! musim tam taky :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jee, to jsem vůbec netušila, že se má u nás otvírat F21! Ten obchod miluju! je to jasné, co nejdřív musím do Prahy! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné fotky a parádní úlovky! :) Příští týden se tam pojedu podívat a doufám, že si také pá pěkných kousků odnesu :))

    OdpovědětVymazat
  12. Supeer!! :3 a podle fotek bych si teda rozhodně vybrala ♥ asi se tam přeci jen dojedu podívat!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší a krásné kousky!! :-)

    OdpovědětVymazat