Lucie Šumová: NEW IN- ZAFUL, NIKE,...

NEW IN- ZAFUL, NIKE,...

By | 18:20 8 comments


Dnes Vám toho ukážu trochu víc a Vy mi do komentářů napište, čím jste si udělali radost Vy. :) Viděli jste new in post z Rosegal? Dnes začnu balíčkem, který mi přišel ze Zaful, kde mají také spoustu krásných věcí a jsem s balíčkem spokojená ještě víc! Myslím, že jsem si hezky vybrala a mám vážně radost. Tak mi dejte vědět, jak se kousky líbí Vám! Zase jsem Vám sem dala do koláže fotky, jak mají oblečení vyfocené na stránkách a teď se podívejte, co mi dorazilo.

Tmavě modrý přehoz TADY   /   Růžová bundička TADY   /   Sluneční brýle TADY   /   Náramek TADY



Z tmavě modrého přehozu mám největší radost. Hodí se ke všemu a určitě ho unosím. Mám ho chvíli a už jsem ho měla několikrát. Dokonce v něm mám už nafocený outfit, tak ho brzy uvidíte. Velikost jsem zvolila M. Mají ho i v béžové a vypadá také moc hezky.




Růžovou bundičku jsem si vzala také ve velikosti M, ale klidně bych ji měla větší, mám radši oversized oblečení. Že na takových e-shopech máte vybírat o velikost větší než máte jsem Vám už říkala, taky všechno přeměřovat, aby to opravdu sedělo. Já většinou teda velikost odhaduju a doufám, že to vyjde. Na přeměřování jsem moc líná, určitě to znáte. :D




Na sluneční brýle už je v září sice trochu pozdě, ale mám z nich radost a sluníčka je venku ještě víc než dost. A to dodám, že sluneční brýle nosím strašně nerada. Jak se líbí Vám? Mají je i se stříbrným sklíčkem.

A poslední věc ze ZAFUL je tento náramek. :)


Dále mi dorazil balíček od Oriflame, ve kterém jsem měla řasenku The ONE Featherling a lehký hedvábný olejíček na vlasy. Budu testovat!



Milý balíček od got2b. :)

A na konec nové Nike Huarache Ultra, ze kterých mám největší radost! Vybrala jsem si je v barvě noble red. Jsou opravdu jako bačkůrky a nejlepší je, že je jen nazujete a můžete jít. Nejpohodlnější boty, které mám! Objednávala jsem na freshlabels.cz.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Nadherny, me nejvic oslovili bryle, ty jsou naprosto bozi, ale bomber je taky uzasnej, taky premejslim o tehle barve bomberu! ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Brýle sú fakt super! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Nerada nosíš brýle? Tak to mám přesně naopak. Mám jich doma miliony a nestíhám je ani všechny nosit. Ty tvoje nové jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny ty věci jsou nádherný, ale teda ty Nike ♥♥ nejlepší!!
    Na ty sluneční brýle jsem koukala už několikrát, hrozně moc se mi líbí, ale pořád odolávám, protože je taky nemám zrovna moc ráda... strašně otravné, ani nevím, kdy jsem naposledy nějaké měla na sobě :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty věci ze Zaful vypadají dobře, taky jsem si tam zrovna pár věcí objednala, tak jsem zvědavá, jaká to bude kvalita :D :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat