Lucie Šumová: ROCK'N'ROLL LOOK

ROCK'N'ROLL LOOK

By | 11:15 12 comments


Díky spolupráci s Cosmopolitanem a Douglasem mi přišel krásný balíček plný kosmetiky. Dostala jsem za úkol vytvořit ROCK'N'ROLL LOOK. Téma pro mě bylo překvapením, ale pohrála jsem si s tím a byla to docela sranda. Normálně se tolik nelíčím, stíny používám většinou jen hnědé a béžové, maximálně černou linku si udělám, ale takhle černé, to ne. I když je pravda, že občas mám náladu na výraznější líčení a že mě kosmetika baví. Přiznám se, že tento look jsem dělala opravdu jen pro tento článek, po nafocení jsem smyla oči a šla teprve ven. :D Zbytek mi vydržel celý den. Výrazné rtěnky mám v létě ráda.




Tady můžete vidět, jak vypadal celý balíček a všechny produkty, které jsem dostala. Teď vám postupně ukážu, co jsem na líčení použila a jak to teda nakonec dopadlo, což máte i na úplně první fotce v tomto postu.




Prvním krokem byl make-up Heaven Foundation, který mám sice ten nejsvětlejší, ale přesto je na mě docela tmavý. Myslím si, že na léto je fajn, jen by to chtělo se trochu opálit. Je lehký a nanáší se příjemně houbičkou. Korektor Light Concealer jsem si dala trochu pod oči, má lehkou až středně krycí schopnost. Pudr mě zaujal balením, které je otočné. Zatočíte a podle toho vám vyleze požadované množství. Nanášela jsem ho štětcem. Bohužel mám odstín 2, který je na mě také dost tmavý. Jinak je super!





Pokračovala jsem bronzerem, který má vážně hezkou barvou. Připadá mi, že všechny bronzery v obchodech jsou až moc oranžový, tento mi vyhovuje a jsem za něj ráda. Jen teda dávejte pozor, ať nemáte úplně hnědé tváře. Já při tomto líčení s produkty pracovala poprvé a trochu jsem to přehnala, ale to asi u tohoto pořádně zmalovaného looku ani nevadí. Dále jsem si trošku zvýraznila obočí tužkou v odstínu 2, Medium Brown. Na druhé straně má bezbarvou tužkou, kterou si obočí zafixujete. Se zvýrazněním obočí jsem to moc nepřeháněla, nemám to ráda.




Pak jsem se vrhla na silnou linku kolem očí, se kterou mi pomohla kajalová tužka. Úplně jsem orámovala oči a vrhla jsem se na stíny. Použila jsem hlavně tmavě modrý stín a pod obočí a ke koutkům bílý stín. Nad vnější koutek oka jsem dala trochu červeného stínu. Bílý stín můžete také použít jako rozjasňovač.




Řasenka Kiss & Curl má krásný kartáček, se kterým se dobře pracuje a dodá řasám objem. Překvapila mě a používám ji teď při líčení každý den.




Vínové rtěnky se mi opravdu moc líbí, takže jsem z této v odstínu Purple Addict měla strašnou radost. Má dělat opticky plnější rty, ale to na těch mých pidi rtech asi vážně nepoznáme no. :D Barva je nádherná a dost vydrží. To byl konečký krok v tomto líčení. Tak co říkáte na výsledek? Líbí se vám výraznější líčení?









INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Já si myslím, že paráda! :) Asi bych taky neměla odvahu (nebo jde spíše jen o pohodlí), abych takový look nosila normálně mezi lidmi. Možná na nějakou party, ale na denní líčení mi to přijde trochu too much :))
    Moc se ti to povedlo! ^^
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vzdy vypadas skvele a liceni se ti moc povedlo, jen je to na me asi moc odvazny, ale jinak super, na tobe to vypada naprosto skvele! :D Urcite si na tenhle look vzpomenu, az pujdu na nejakou vecerni akci, party nebo koncert, ale jinak by to fakt bylo trochu moc. Ale dekuju za inspo!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Dokonalé líčení! Takový balíček i mě by potěšil :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě supeer!! :3 jen mi stačí se takhle vždycky na nějaké líčení podívat, sama na tohle prostě nejsem.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekné líčenie! :) Pristane ti :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. naozaj zaujímavý look, viem si to predstaviť na nejakej divokej párty ;)

    Na mojom blogu Beautiful savage práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, keď sa zapojíte. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Luxusní :) Opravdu vám to hrozně sedí. A chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaký tip, jak si udělat tak pěkné oční linky. Já se vždy pokouším o rovné výrazně linky, ale nakonec mám vždycky každou jinou. Jediné, co mě napadá je nechat s udělat linky takto. Je to ale cca na 3 až 5 let.

    OdpovědětVymazat