Lucie Šumová: #NEJKRASNEJSIRTY ORIFLAME SOUTĚŽ

#NEJKRASNEJSIRTY ORIFLAME SOUTĚŽ

By | 15:28 4 comments


Nedávno mi domů přišel nádherný balíček od Oriflame, tak vám ho dnes ukážu. Jsou to produkty, o které můžete soutěžit! Dostala jsem je na vyzkoušení, ale zatím jsem je moc neotestovala, takže na recenzi se můžete těšit někdy příště. Nejdříve vám představím soutěž a poté samotné produkty, které můžete získat.

Podmínky soutěže:
  • Vyfotit na Instagram fotku, kde jsou v hlavní roli rty (pusu, selfie, úsměv, polibek...)
  • Označit ji hashtagem #nejkrasnejsirty a zmínit @oriflamecz
  • Sledovat na Instagramu OriflameCZ
K zařazení do soutěže je nutné splnit všechny 3 podmínky.

Výhra:

Každý týden bude odměněno 10 fotek balíčkem podle výběru výherkyně. Vybere si 3 odstíny rtěnky a voňavou či kosmetickou variantu balíčku. V kosmetickém balíčku je luxusní prodlužující řasenka Incredible Giordani Gold a rozjasňující korektor v peru Giordani Gold. Ve voňavém balíčku máte toaletní vodu s vůní šeříků Women's Collection Innocent White Lilac a krém na ruce výtažkem z třešní. Oba balíčky mají hodnotu 1 500 Kč. Soutěžní kola trvají vždy od úterka do dalšího pondělí a hned v úterý se vyhlašujou výherci.

1. kolo: 5. – 11. 7.

2. kolo: 12. – 18. 7.

3. kolo: 19. – 25. 7.

Myslím, že je to moc hezká soutěž a výhry jsou lákavé. Neváhejte a určitě se zúčastněte! Kompletní pravidla najdete TADY. Všichni výherci budou uveřejnění na facebookové stránce Oriflame.






Hlavním produktem je vinylově lesklá rtěnka The ONE Lip Sensation. Má velmi lehkou gelovou texturu s lesklým efektem. V nabídce je 8 odstínů. Sytá textura přirozeně kryje a velmi dobře se nanáší. Rty uchovává hebké a má jemné složení. Já jsem si vybrala odstín Sunset Burst, Pink Mambo a Magnetic Magentare.




V kosmetickém balíčku najdete prodlužující řasenku Incredible Giordani Gold, kterou už jsem si stihla oblíbit a rozjasňující korektor v peru Giordani Gold. Nevím, jestli každá nově otevřená řasenka je skvělá, ale vyhovuje mi a jsem spokojená. Korektor jsem ještě nezkoušela.



Ve voňavém balíčku máte toaletní vodu s vůní šeříků Women's Collection Innocent White Lilac a krém na ruce výtažkem z třešní. Opravdu nádherně voní!



Tak co? Jdeš do toho? A jaký balíček by sis vybrala?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

4 komentáře:

  1. Všechno vypadá fakt lákavě. Moc se mi líbí ten štěteček u řasenky

    OdpovědětVymazat
  2. Moc moc hezka soutez, urcite se zapojim! Ty rtenky jsou tak krasny a fotky jeste vic! Uvidime, treba budu mit i stesti! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná soutěž, určitě budu o účasti uvažovat:) Díky za tip, Š.

    OdpovědětVymazat