Lucie Šumová: JUNE

JUNE

By | 15:00 11 comments
Dnes tu mám hromadu fotek z tohoto měsíce. Není to úplně za celý měsíc, protože něco už se objevilo TADY. Plno fotek je z Instagramu, o něčem víte ze Snapchatu (luciesumova) a něco je tu určitě navíc. Jsem zvědavá, co budu přidávat z prázdnin. Snad se bude dít bude něco zajímavého a podívám se do světa. Třeba budu zase dělat tyhle články po týdnu a ne až po měsíci jako tentokrát. Asi je zvláštní, že neberu červen od začátku do konce, ale tak nějak náhodně, ale to nikomu snad vadit nebude. A nejvíce je tu opět jídlo, klasika.

Z neděle na pondělí jsem byla v Praze. Pondělní oběd v Nuově byl super. Pizzy mají prostě nejlepší!


V neděli večer jsem stihla ještě na chvíli Bosch Fresh Festival v Praze na Vítkově. Byl tam někdo? Jíst cvrčky je opravdu divné. Myslela jsem, že budou jako čipsy, ale moc křupavé nebyly. Ochutnala jsem z donucení. :D


Burgery Kaiser Franz byly mnohem lepší.








Moc hezký zážitek s výborným jídlem byl v Brasiuleiru. Je to moc zajímavý koncept, který určitě stojí za vyzkoušení. Byla jsem v Ambiente Brasileiro poprvé, je to brazilská restaurace a steak house.  Mají dvě pobočky- Slovanský dům Na Příkopě a U Radnice. Nabízí množství grilovaných mas, převážně hovězích a bohatý výběr lahůdek ve studeném bufetu. Určitě si pochutnáte a stojí to za vyzkoušení. Restaurace Pizza Nuova je také postavena na formě "All you can eat", tak snad příště!



Jiřetín pod Jedlovou


Skalní město Hrubá Skála






Praktická lahev na vodu do každé kabelky. Seženete na slimka.cz. Ta vám nesmí chybět. Myslím, že je to vážně dobrý nápad a vypadá moc hezky. Já si vybrala největší A5 s objemem 750 ml.




Mám strašně ráda ledové čaje a limonády. Nejlépe malinové.


Tahle v Chicago grillu vypadá sice krásně, ale zas tak dobrá nebyla.


Ale čokoládový fondant se povedl! Mňam, další věc, kterou miluju.



13. června jsem byla na představení nové kolekce Genuine Glow od Estée Lauder a od té doby to seženete v Sephoře! Určitě přichystám nějaký článek, kde vám produkty představím a zrecenzuji. Už jsem si je zamilovala. A akce byla skvělá!





O akci Dove jsem vám psala nedávno TADY, tak se podívejte, čím si už měsíc myju hlavu. Máte tam i recenzi.


Zúčastnila jsem se Nivea workshopu s ostatníma Cosmobloggers. Dozvěděly jsme se vše o správném čištění pleti, seznámily se s produkty a vyzkoušely si hodinu aerojógy, což byla sranda. To můžete vidět na další fotce. :D:D


zdroj: Bauer Media


Pár produktů jsme si odnesly a vy už můžete SOUTĚŽIT o kompletní balíček odličovací a pečující kosmetiky Nivea. TADY!!! :)


A zase burger! Tenhle byl na přivítání prázdnin.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Luci, to sú krááásne fotky!♥ až na tie cvrčky :D tie som rýchlo preskočila :D:D vyzerá to, že si mala skvelý mesiac ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelé fotky, cvrčky by som asi odmietla, ale tá aerojóga musela byť super! :) A to jedlo, mňamy :)

    OdpovědětVymazat
  3. No já slintám nad tím jídlem! :D A krásný fotky! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  4. No já slintám nad tím jídlem! :D A krásný fotky! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  5. nádherné fotky, úplne zbožňujem tvoj Insta :) tá fľaša vyzerá úplne úžasne, tiež si myslím, že nápad je to fakt podarený ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky! Obzvlášť ten burger mi asi nedá dnes večer spát.. :D Š.

    OdpovědětVymazat
  7. Toho jídla!! ♥ a ta aerojóga vypadá fakt strašně dobře!

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekné fotky! :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. To ťa obdivujem ... tie cvrčky by som nejedla ...

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdu krásné fotky :) o té lahvi už jsem slyšela a přijde mi hrozně super! :) jinak cvrčky bych taky chtěla někdy ochutnat, i když bych se asi taky musela docela nutit :D já jsem zase nedávno ochutnala šneky! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat