Lucie Šumová: JAK SPRÁVNĚ ČISTIT PLEŤ + NIVEA SOUTĚŽ

JAK SPRÁVNĚ ČISTIT PLEŤ + NIVEA SOUTĚŽ

By | 18:00 15 comments
Na začátku června jsem byla od Cosmopolitanu pozvaná na workshop se značkou Nivea. Akce jsem se zúčastnila s dalšími cosmoblogerkami. Dozvěděly jsme se vše o správném čištění pleti, seznámily se s novikami značky Nivea a vyzkoušely si hodinu aerojógy. Všechny jsme ji zkoušely poprvé, tak to byla sranda. Bylo pro nás připravené také občerstvení a nakonec jsme si odnesly pár produktů na vyzkoušení. Teď se s vámi podělím o pár rad, jak správně čistit pleť a představím vám pár produktů. Na konci článku mám pro vás dokonce soutěž a výherce získá balíček produktů Nivea.



  • PRAVIDELNĚ 2X DENNĚ
Pro krásnou a zářivou pleť se očistnému rituálu věnujte poctivě a pravidelně dvakrát denně – večer i ráno. Večer určitě důkladněji, ale ani ráno to nezanedbávejte. I v noci pleť produkuje maz a pot, které je nutné ráno odstranit spolu se zbytky nevyužitého krému. Ranní čištění pleť osvěží a nachystá na líčení.
  • ZAPOMEŇTE NA VODU
Věřte mi, že voda a obyčejné mýdlo vám pleť nevyčistí, ani když se nelíčíte. Neporadí si s make-upem, prachem, kožním mazem a dalšími nečistotami, které se na pleti během dne usazují. Dosáhnete možná tak rozmazaného make-upu a vaše pleť bude podrážděná a přesušená. Vyberte si čistící výrobky pro váš typ pleti, kterou nebudou dráždit, ale naopak ji příjemně hydratují. Pro suchou a citlivou pleť zvolte čistící mléko nebo micelární vodu. Pro normální až mastnou pleť můžete sáhnout po čistícím gelu či krému.
  • RUCE PRYČ
Omezte doteky, kdy si saháte do obličeje. Vnímejte to a odnaučte se to. Víte, kolik bakterií se z prstu snadno přenesou na pleť a mohou způsobit různé kožní problémy?
  • NETLAČIT
Drhnutí pleti určitě čištění neurychlí, naopak pleť jen podráždí. Při spěchu použijte micelární vodu, která pleť v jednom kroku vyčistí, odstraní make-up i řasenku a současně pleť osvěžuje a hydratuje. Nepleťte si micelární vodu s pleťovou vodou.
  • NEJPRVE ODLIČUJTE OČI
Nejprve odličte oči. Navlhčete vatový tampon očním odličovadlem, jemně ho přitiskněte na víčka, aby se líčidla rozpustila a potom lehce stírejte směrem dolů a dovnitř. To mi připadalo zajímavé, protože jsem vždy oči odličovala směrem ven. 
  • NEZAPOMEŇTE NA KRK A DEKOLT
Nezapomeňte se zaměřit krom obličeje také na krk a dekolt. Buď použijte k čištění tamponek nebo pečující čistící přípravky, které můžete použít i pod sprchou, protože se oplachují vodou. Takové mám nejraději.




Sice to k čištění moc nepatří, ale hlavně chraňte vaši pleť před sluníčkem. Opalování je jedním z největších prohřešků ovlivňující naše zdraví a krásu. Mažte se opalovacím krémem pečlivě a dostatečně. Nezapomeňte nátěr často opakovat. Ochranou vrstvu obnovujte alespoň každé dvě hodiny. Na obličej nepoužívejte menší ochranný faktor než OF 30.


Nejraději používám všechny možné gely na vyčištění obliečeje, které smyju vodou. Toto je pleťový krém, který jemně čistí pleť. Aplikujete ho na vlhkou pleť a opláchnete vlažnou vodou. Má příjemnou vůni originálního krému Nivea. Je pro každodenní použití.


Na pleťové mléka jsem nikdy moc nebyla. Používám extra odličovač očí, nějaký gel na obličej, pleťovou vodu, ale tohle má výhodu. Je to odličovač voděodolného make-upu a očí. Takže s ním vlastně vyčistíte vše. Myslím, že je to dobré na cestování. Jinak mám ráda klasický odličovač očí Nivea, ale ten na voděodolný make-up už ne, z toho mám pak červené oči a pálí mě. U tohodle mléka to bylo v pohodě. Aplikujete ho vatovými tampony a je vhodný i pro uživatelky kontaktních čoček.


Nivea čistící pleťová voda Control Shine pomáhá předcházet černým tečkám a pupínkům. Odstraňuje přebytečný kožní maz, aniž by pleť vysušovala. Nanášejte pomocí vatového tamponu na tvář, krk a dekolt. Vynechejte oblast kolem očí. Pokud máte normální nebo suchou pleť, tak by vám měla vyhovovat. Pro citilivější pleť je vhodná spíše jemná čistící pleťová voda s přírodním mandlovým olejem. Odstraňuje zbytky nečistot, hydratuje a zklidňuje pleť. 


Ještě jsem neslyšela, že by někomu nesedl. Nesmrtelná tradice Nivey. Krém hodně hydratuje, příjemně voní a vždy mám po něm skvělý pocit. Je univerzální, hodí se naprosto na cokoliv. Levný a přitom tak kvalitní jak na tvář, tak tělo. Myslím, že tento krém ani nemusím představovat.




SOUTĚŽ
Pokud chcete vyhrát balíček produktů Nivea, tak stačí:

  • Sledovat můj blog na Facebooku
  • Odpovědět do komentářů na otázku- Jaký je váš nejoblíbenější čistící přípravek na pleť?
  • Připsat do komentáře váš e-mail

Vyberu jeden nejzajímavější komentář pod tímto článkem a výherce získá balíček produktů Nivea. Vyhodnocení soutěže bude na Facebooku a vítězce se ozvu na mail.


Zdroj: Bauer Media
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

15 komentářů:

  1. Fb Eva Richterová
    Bioderma micelarka h2o sensibio
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. FB: Zdeňka Martináková
    Nebude to nic originální ale můj oblíbený čistící přípravek je micelární voda od značky Garnier. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. FB: Dominika Šebelíková
    Já svůj nejoblíbenější, nebo alespoň oblíbený čistící přípravek na pleť stále hledám. Už jsem toho vyzkoušela fakt hodně, ale nikdy to nebylo to pravé a něco mi na daném přípravku vadilo, nevyhovovalo, a tak mám stále tendenci zkoušet nové a nové produkty :) Teď nedávno jsem si koupila micelárku a čistící gel od Mixy, se kterými jsem celkem spokojená, pleť vyčistí krásně, ale asi jsem od toho čekala ještě něco víc, no uvidíme, jaký budu mít názor za pár týdnů :)
    anotherdominika@gmail.com

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. FB: LENY SVOBODOVÁ
    odlíčení to je základ,
    pokud svěží pleť chceš, nic naplat.
    i já se každy večer odkičuji,
    micerální vodu biodermu mám nejraději,
    cestách jsem si oblíbila i nivea kousky,
    nedám dopustit na odličovací ubrousky.
    xepet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Rozhodně bych se v péči o mou pleť měla zlepšit! Já používám micelární vodu od LOréal Paris, která není žádné WOW, ale vyhovuje mi. :)

    https://reesediva.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji už dlouho jako Klára Odehnalová.
    Vzhledém k mé suché pleti nedám dopustit na odličovací oleje od Saloosu, ale stále mám pocit, že jsem nenašla pro mou pleť tu správnou kosmetiku (suchá, ale zároveň aknózní, což je největší zrada)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Na fb sleduji jako Simonka Dostálová už delší dobu :)
    Můj oblíbený čistící přípravek na pleť je micelárka od Garnier. Už mám několikáté balení a vážně mi vyhovuje, protože mám sušší pleť a ona mi ji jakoby vrací do normálu.
    Nivea má prostě nejskvělejší vůni, neumim si představit ani jeden den bez jejich krému a tělového mléka. :)
    simonadostal@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. FB: Mirka Škampová
    Už roky je patří mezi mé oblíbené přípravky odličovací mléko Nivea. A je jedno jaké, jednou za čas měním jeho typ. Prý se to má někdy měnit, i když asi úplně celá značka, ale vím já, zda to není zas nějaká nesmyslná pověra? A proč měnit to, co mi vyhovuje, že. Sice je to s mojí pletí každodenní boj, nicméně já se nevzdávám a urputně bojuji dál. Protože upřímně - bez toho by to bylo mnohem horší. Navíc mám na počátky čištění mé pleti hezké vzpomínky, i když to bylo vlastně za dramatických okolností :D Ležela jsem po operaci v nemocnici a na mé pleti se začala projevovat puberta. Naštěstí zasáhla jedna príma sestřička, napsala rodičům seznam, co mají nakoupit a naučila mě péči o pleť. A od té doby (i když už je to pár let) poctivě čistím a odličuji, třebaže je to někdy i ve 4h ráno. Ale holky,my víme, že je to potřeba, což? :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky, dá mi to vždy hodně práce při výběru produktů na pleť, které by mi seděly, protože jí mam hodně citlivou. Už roky používám k odlíčení očí krémový odličovač od Avonu, protože mi prostě nejvíc vyhovuje, zkoušela jsem samozřejmě i jiné, ale vždy se k němu vracím zpět. Na odstranění nečistot z pleti, krku a dekoltu jsem si oblíbila Garnier Skin Cleansing dvoufázovou micelární vodu 3 v 1 a myslím, že jsem také na trhu nenašla lepší, moji pokožku dokonale očistí od zbytků make-up, potu, mazu a prachu. Cítím se po aplikaci vždy jako znovuzrozená. Před spaním se ještě mažu klasickou modrou Niveou, nevím, jestli je to z nostalgie, protože mě s ní vždy mazala babička jako malou, ale zkrátka jsem s ní ve všech směrech spokojená, pleť nemastí, ale skvěle hydratuje, poměrně rychle se vsákne a já pak nádherně voním. Ráno po probuzení si nejprve pleť očistím Růžovou vodou od Purity Vision a dále pokračuji nanesením lehkého krému Hydreane Légere od La Roche-Posay, který mi pleť krásně zjemní a vyhladí. Pak už můžu pokračovat v další práci - báze, make-up, stíny, linky, řasy apod.

    Měj se krásně a díky za skvělý návod, určitě budu muset ještě leccos zlepšit.
    S pozdravem Martina
    FB: Martina Slancová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omlouvám se, v tom zápalu jsem zapomněla připsat e-mail: slancova.m@seznam.cz :))

      Vymazat
  10. Fb Nela Richterová
    Můj oblíbený čistící přípravek je od Garnier, tonikum od Ryor a Bioderma micelarka h2o sensibio.
    nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Musím říct, že jelikož mám problematickou pleť i já svůj TOP produkt zatím hledám :) Produkt, který mám však nejradši je taková moje první a zároveň poslední pomoc. SUDOCREM. Krém, který je snad na všechno! Na podrážděnou pokožku, na pupínky, akné, ranky, opary a mohla bych pokračovat dál a dál :)
    ja@sosmgp.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Vybrala jsem výherkyni Martinu Slancovou, gratuluji a děkuji za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat