Lucie Šumová: ESTÉE LAUDER GENUINE GLOW

ESTÉE LAUDER GENUINE GLOW

By | 12:51 5 comments
13. 6. 2016 jsem byla na tiskové konferenci nové řady produktů Estée Lauder Genuine Glow.  Sephora přímo v tento den uvedla tyto produkty do prodeje. Nejednalo se o klasickou tiskovou konferenci, součástí byl i malý workshop s lektorkou Alenou Šafratovou ze Školy Stylu. Úplně nejhezčí mi připadalo to, že jsme si měly vzít s sebou kamarádku, se kterou jsme si to společně užily. Krom fotek mám pro vás také video, tak se určitě podívejte. S produkty jsem spokojená, ráda je používám a určitě s nimi později přidám nějaké líčení.



Akce začínala v 10 ráno, kde na nás čekala snídaně. Bylo zahájení, úvodní slovo a byly nám předstaceny produkty z nové řady Genuine Glow. Je to kolekce pro mladé holky (18-30 let), která je zaměřená na dokonalý zářivý look, který je momentálně velmi trendy. Ukázaly nám, jak s produkty  správně pracovat a ukázkové líčení. Poté jsme si daly oběd a přišla Alena Šafratová ze Školy Stylu, která nám povídala o trendech a jak si správně roztřídit šatník. Mluvila moc hezky, pobavily jsme se u toho a byl to moc hezký den.








V této nepostradatelné kolekci je 5 produktů, jedná se o péči o pleť a dekorativní kosmetiku, díky které bude vaše pleť přirozeně rozzářená a plná života. Na každé z nás bylo vidět nadšení z produktů a jako dárek jsme při odchodu dostaly 
krém na rty a tváře Blushing Cremerozjasňovač Eyelighting Creme a lesk na rty Reviling Oil Lip Tint. Myslím, že nešlo odcházet jinak než s úsměvem. Dále je v kolekci oční hydratační vyhlazující balzám Priming Moisture Eye Balm a pleťový krém Priming Moisture Balm.







Máte jeden z produktů Genuine Glow nebo si chcete nějaký pořídit?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Celá kolekcia vyzerá skvele, produkty tejto značky mám veľmi rada :) Fotky sú krásne! :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Cela kolekce vypada neuveritelne! Mam strasne rada tuto znacku a nemuzu se dockat, az tyto produkty budou na trhu! Fotky jsou vazne moc povedene a jidlo vypada vyzne lakave! Zacinam dostavat hlad! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno vypadá úžasné! Ja tedy o značce slyším poprvé, ale rozhodne něco vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak to všechno vypadá naprosto nádherně!! ♥ Na tu kosmetiku ale moc nejsem, takže žádný z produktů nemám. :D

    OdpovědětVymazat