Lucie Šumová: BREAKFAST

BREAKFAST

By | 10:09 13 comments
Když chodím do školy, tak sice nesnídám, ale o víkendech a o prázdninách si dám občas něco fakt dobrého. Nejraději mám sladké snídaně, což hned poznáte. V dnešním článku se o ně s vámi podělím.  Můžete mi dát tipy na něco dobrého, co nejraději snídáte vy. Třeba to zkusím taky! Je pravda, že v poslední době si dám chleba s máslem a medem nebo rohlík s něčím, ale když mám chuť na něco lepšího, tak třeba.. Zkuste někomu udělat ráno radost takovouhle snídaní!



Lívance mám úplně nejraději. Ty jsou na prvním místě, jen trvají asi nejdéle. Dokonce jsem jim už jednou věnovala samostatný článek TADY. V postu se dočtete, jak je dělám já a najdete tam také můj pokus o zdravé lívance, tak se určitě podívejte. Já je miluju s nutellou, smetanou s cukrem a malinami.





Francouzský toust je strašně jednoduchý, ale moc dobrý. Sice jsem ho měla jen párkrát, ale přesně takhle s těmi jahodami, banánem a hlavně javorovým sirupem, tak to bylo super. Toast stačí namočit do rozšlehaného vejce se skořicí a opéct na pánvi s rozpištěným máslem. Hotové toasty posypte cukrem moučkou. Ovoce si dejte jaké chcete, co máte rádi. Můžete ozdobit i šlehačkou nebo pokapat medem nebo horkou čokoládou.



Vajíčka mám nejraději míchané, ale klidně i takhle. Jen by mi k snídani tohle nestačilo, měla jsem dvě, druhé srdíčko se moc nepovedlo, hah.



Vafle mám taky moc ráda, hlavně s nutellou a zase nesmí chybět plno ovoce. Těsto většinou dělám stejné jako na lívance. Jak děláte vafle vy?






Palačinky jsou už taková klasika a rychlejší než třeba lívance. Taky si je polejte javorovým sirupem, mňam!



Acai bowl - recept najdete TADY.

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

13 komentářů:

  1. Já bych teda nemohla nesnídat. Ale jinak na fotkách vypadají snídaně úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, snídaně vypadají úžasně. Já jsem po ránu většinou ráda, že si zvládnu dát vařit vodu na kafe. :D Ale ty lívance vypadjí skvěle, až půjdu do práce na odpolední, tak je vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Presne tenhle clanek zrovna taky pripravuju! :D A to si nedelam srandu! Ja jsem ten nejvetsi milovnik snidani, jakej existuje a presne tyhle snidane snidam taky! :D Dneska jsem treba mela Francouzskej toast! :D
    S laskou
    Sandra ze Darf ich fragen, wo ich den Post finde? :D
    Mit liebsten Grüßen
    Sandra von http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Já když chodila do školy, tak jsem také nesnídala jen o víkendech a přes prazdniny. :) Palačinky jsou taková klasika! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ty joo, tak to jsi dobrá! :D Já si ráno prostě musím dát svůj oblíbený jogurt a jinou snídani si nedokážu představit.. a vlastně ani připravit. Musí to dát strašně práce, ale vypadá to teda fakt dobře :3

    OdpovědětVymazat
  6. to jidlo vypada tak kraaasne.
    Ja taky miluju sladky snidane, livance, vafle, presne jako ty. Nedavno jsem si zacala delat chlebik s rozmackanym avokadem + trosku pepře, soli a olivovyho oleje.. a to je taky necoo.

    OdpovědětVymazat
  7. Bože, nádherný fotky, Luci! Úplnej foodporn ti povím. Já snídám každý den, nedokážu si to bez snídaně představit. Většinou střídám pečivo na slano s ovesnou kaší na sladko, lívance jsem dělala zatím jenom jednou, když přítel odstátnicoval. A palačinky si většinou děláme na večeři, ráno se mi s tím nechce crcat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že tohle jsou spíš takový snídaně skoro v čas oběda. :D A na ovesnou jsem úplně zapomněla, tu mám taky ráda! :)

      Vymazat
  8. Naprosto úžasné fotky! :D Já taky miluju přesně tyhle snídaně! Lívanečky bych mohla jíst dnem nocí! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat