Lucie Šumová: DOVE EVENT

DOVE EVENT

By | 18:01 5 comments
Na konci května jsem se byla podívat na moc pěkné akci od Dove. Nejdříve jsem se sešla s Kristý a Vendy a společně jsme vyrazily. Setkaly jsme se s dalšíma blogerkama, ochutnaly spoustu dobrot a hlavně se dozvěděly několik informací k vlasové řadě Advanced Hair Series značky Dove, která pomáhá poškozeným a často namáhavým vlasům. Také jsem si vyzkoušela speciální přístroj, na kterém bylo vidět v jaké kondici jsou moje vlasy. Mohly jsme si dokonce užít péči kadeřníků, což jsem bohužel nestihla, protože jsem musela brzy odejít. I tak jsem si to užila. Akce se konala v hotelu Millenium Plaza v posledním patře s nádherným výhledem na Prahu. Bylo to tam opravdu krásné. Čekalo na nás moc milé přivítání, welcome drink a také catering. Odnesla jsem si jak nové informace, tak skvělý zážitek. Tímto článkem chci nejen poděkovat za pozvání, ale představit řadu Advanced Hair Series Regenerate Nourishment od Dove také vám. Na otestování jsem z představované řady dostala olejíček, šampon, kondicionér a masku i s kartáčem od Rowenty. Zajímá vás tato řada? Přes měsíc ji testuji, tak na konci článku máte menší recenzi.




















Myslím, že to už by stačilo a teď k produktům. Popravdě jsem ani nevěděla, že Dove má produkty na vlasy. Dozvěděla jsem se, že mají už čtyři vlasové péče z řady Advanced Hair Series. Já mám zkušenosti jen s Regenerate Nourishment, která se na tiskovce představovala. Dále je řada Oxygen & Moisture, Pure Care Dry Oil a Youthful Vitality.

Teď bych vám chtěla představit vlasovou péči Regenerate Nourishment, protože opravdu stojí za vyzkoušení. Já jsem byla nadšená. Šampony hodně střídám a ráda zkouším nové produkty. Často zkouším produkty z kadeřnických salónů. Dove sice seženete v obyčejné drogérii, ale cena je příznivá a efekt skvělý! Tato řada je vyvinutá na míru ženám, které své vlasy často zatěžují barvením, žehlením či kulmováním, ale přesto je chtějí uchovat krásně vyživené a lesklé. Obsahuje výtažek z červených řas a Keratin Nutri Comples, díky kterému regeneruje vlasy do hloubky a eliminuje známky jejich poškození. Ženy mohou bez obav vyjádřit svůj jedinečný smysl pro krásu a upravovat vlasy dle aktuální nálady. Celé kolekci navíc vévodí sofistikovaná vůně zelených květin s nádechem šťavnatého citrusu a zeleného čaje doplněná krémovým pižmem. Hned u šamponu poznáte, jak je příjemný. Máte nějaké zkušenosti?



Šampon napomáhá odstraňovat známky poškození, doplňuje vlasům živiny a posiluje je zevnitř. Aplikujte na vlhké vlasy, jemně promasírujte a opláchněte. Šampon lze používat denně. Cena cca 120 Kč.

Kondicionér vyživí vlasy do hloubky, zanechá je lesklé a pevné na první pohled i dotek. Naneste jej od středu vlasů do délek a opláchněte. Lze používat denně. Cena cca 120 Kč.

Maska vlasy hloubkově obnovuje a vyživuje. Doplňuje potřebné látky a kompenzuje poškození vzniklá přílišným zatěžováním. Naneste ji od středu vlasů ke konečkům a nechte pět minut působit. Používejte jednou týdně, v případě rozsáhlejších poškození i častěji. Cena cca 150 Kč.

Olejové sérum je vůbec prvním produktem svého druhu v portfoliu značky Dove. Inovativní přípravek spojuje výživné oleje a regenerační vlastnosti pro dosažení okamžitého lesku. Jeho pravidelné používání zároveň vlasy posiluje a zabraňuje jejich třepení. Stačí do konečků vetřít 3–4 pumpičky a vlasy upravit jako obvykle. Bála jsem se, že budou vlasy vypadat mastné nebo ztratí objem, ale vůbec. Naopak vypadají lépe a nebojím se je použít na suché vlasy, ale můžete olejíček vetřít i do mokrých. Cena cca 230 Kč.



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Vypadalo to tam opravdu luxusně, produkty bych ráda vyzkoušela :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam tyhle produkty od dove na vlasy stasne rada. Nejradsi mam ty masky, nejsou drahy a maji ucinek, ktery maji mit)
    A To jidlo vam na takovych akcich fakt zavidim!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jee ♥ já nakonec používám jen občas kondicionér a olejíček. Šampon mi bohužel nevyhovuje, jak mám jemné vlasy, tak mám pocit, že jsou po něm ještě jemnější, naprosto bez objemu a nevypadá to hezky :/

    OdpovědětVymazat