Lucie Šumová: ONEST

ONEST

By | 19:19 11 comments


Máte rádi přírodní kosmetiku? Já vám konečně představuji novou českou kosmetiku, která ukrývá to nejpodstatnější uvnitř sebe. Ano, je to ONEST. Čekala jsem na den, kdy spustí prodej. Můžete sledovat jejich stránky onest.cz, Facebook nebo Instagram.

Díky tomu, že jsem jedna z Cosmobloggerek, tak jsem s pár dalšími dostala jejich první tři balzámky ještě před prodejem na vyzkoušení. Jsem za to moc ráda a ještě jednou děkuji, protože mě opravdu překvapily. Takže je dost možné, že jste o nich už četli. A zaujaly vás? Máte v plánu nějaký vyzkoušet? Mě vážně dostaly a jsem z nich nadšená, proto se o ně s vámi musím podělit.




BRONZE ROSE LIP BALM / PINK ROSE LIP BALM
Tyto dva dodávají rtům dokonce lehký barevný nádech a lesk. Odstíny i vůně jsou inspirované prastarým příběhem damášské růže, ze které ukryli do každého kelímku olej z plné hrsti okvětích plátků. Jsou to jemné balzámy na rty a mají lehkou konzistenci. Krásně vyživují a hydratují, což já potřebuji.

PROPOLIS LIP BALM
Tento jsem si oblíbila nejvíce, je bezbarvý. Hlavní účinnou složkou je včelí český med a organický propolis. Je lákařsky čistý, bez umělých aromat, parfémů a esenciálních olejů, rty regeneruje a chrání proti oxidantivnímu stredu způsobenému volnými radikály. Také rtům dodává jemný lesk, ale tedy bezbarvý. Hlavně krásně vyživuje a hydratuje. Doporučuji, hlavně pokud máte věčně popraskané rty jako já. Určitě by vám nikdy neměl chybět v kabelce.

Prodejní cena je balzámu je 310 Kč, 15ml.



Pokud je pro vás důležitý také design, tak můžu říct, že tady je úplně úžasný. Strašně se mi líbí, že jejich každý produkt bude ve spolupráci s nějakým umělcem. Začínají právě s těmito balzámy na rty a prvním umělcem, jenž se podílel na podobě značky Onest, je Karin Zadrick. Vystudovala obor konceptuální tendence na Fakulte výtvarných umění v Brně pod vedením Petra Kvíčaly a Petera Ronaie. Dnes je jednou z nejvýraznějších módních a volně tvořících českých fotografek. Spolupracuje s tituly Elle, Dolce Vita,.. Opakovaně byla nominována na cenu Czech Grand Design. Její tvorba je niterná i surová, křehká a intenzivní.

Podívejte se na krabičky od balzámů. Nejsou prostě skvělé? Já jsem docela ujetá na hezky zabalené věcičky a když to prostě vypadá dobře! Jendoduchý čistý bílý design mě oslovil. V jedné z krabiček je také ukrytý potisk jako malé překvapení. Nejlepší je, že všechny krabičky jsou jako origami. Inspirovali se přírodou, dětstvím i osobními kořeny.

,,Vzpomínky vůní a vůně vzpomínek na velkou ohradu za starým rozbořeným domem, na zahradu, na úzké pěšiny ve stráni, spadané listy, jehličí, na chuť medu a vůni okvětních lístků růží..."

Produkty budou uvádět postupně vždy s jedním konkrétním designérem. Já myslím, že se máme ještě na co těšit, ale není to žádný masový marketér. :)




Toto je důkaz, že přírodní ještě pořád může znamenat bez jakýchkoli umělých přísad a krásné se obejde bez dalších zbytečných slov a ovací. Onest nezapomněl na účinné suroviny, které lze v Čechách najít, ani na lidi, kteří z nich dokážou vytvořit výjimečné produkty. Vše dělají ručně a vše v malých seriích a v České republice. Jsem zvědavá, jestli vás značka oslovila a co na ni říkáte. Na zítra už pro vás mám přichystaný konečně zase outfitový článek. :) Mějte se krásně a pokud jste se ještě nezúčastnili soutěže o hodinky, tak honem TADY. :)



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. úžasné fotky ! ♥ A na značku se moc těším, balzámky vypadají skvěle!! :)

    Teri the butter

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný článek :) Upřímně mě zatím žádná česká značka krom Dermacolu moc nezaujala,ale tahle vypadá moc super! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to veľmi dobre, jak balenie, tak farba. :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá úžasně <3 bohužel, cena může v některých případech trochu odradit :/ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, taky se nás ptali, co říkáme na cenu a odpověděla jsem, že za 310 Kč bych si asi balzám jen tak nekoupila, kdybych nevěděla do čeho jdu. Dala bych vám ho všem nejraději vyzkoušet, protože to za to vážně stojí! :D:) Aspoň já mám hodně popraskané rty často, takže si je musím pořád něčím mazat a tohle je opravdu skvělý. :)

      Vymazat
  5. Značka i balzámky vypadají moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  6. To balení je opravdu skvostné! Takové se hned jen tak nevidí a ještě když je v nich tak skvělá kosmetika, není co řešit :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  7. Podívejte se na krabičky od balzámů. Nejsou prostě skvělé? Já jsem docela ujetá na hezky zabalené věcičky a když to prostě vypadá dobře! Jendoduchý čistý bílý design mě oslovil. V jedné z krabiček je také ukrytý potisk jako malé překvapení. Nejlepší je, že všechny krabičky jsou jako origami. Inspirovali se přírodou, dětstvím i osobními kořeny.
    single bed rajai ,
    best razai for winter ,

    OdpovědětVymazat