Lucie Šumová: JEWELRY AND WOOD CASES

JEWELRY AND WOOD CASES

By | 16:00 7 comments

Dnes jsem v Praze, tak jsem stihla ještě rychle připravit tento článek. Pokud chcete vidět, co tam dělám, můžete mě sledovat na Snapchatu, kde jsem jako "luciesumova". Večer se chystám na módní večer Fashion Stars Night 2016 a zítra Kygo, tak by to mohlo být zajímavé. :)
Teď už konečně k tomu, o čem bude dnešní článek! Ať už si chcete udělat jen tak radost nebo sháníte dárek pro kamarádku, tak mám pro vás tip. Představím vám tři internetové obchody, které mě zaujaly a chci se o ně s vámi podělit. Rovnou vám ukážu, čím jsem si udělala radost já.



Začnu obchodem Juvelora.cz, kde seženete krásné šperky. Dorazí vám nádherně zabalené v krabičce a dokonce i se slevou na další nákup. Pokud tuto krabičku plánujete někomu darovat, máte v ní i papírek na který můžete napsat, pro koho to je a od koho. Myslím, že už jen ta krabička musí udělat radost. Aspoň já jsem to otevírala s úsměvem. A co jsem si objednala? Po dlouhém vybírání jsem se rozhodla pro náhrdelník z chirurgické oceli s oranžovým kamenem. Přemýšlela jsem nad čirým kamenem, ale myslím, že jsem si vybrala dobře. Dokonce jsem vybrala ještě něco pro vás, proto tu mám dvě krabičky, ale to uvidíte až příště, protože brzy bude nová soutěž. Máte se na co těšit. :))  Hodně jsem přemýšlela ještě o stříbrném prstýnku, žádné sice nenosím, ale chtěla bych začít, líbí se mi to. Tak třeba příště! Určitě bych si vybrala. Jinak mě nejvíce můžete vidět právě s přesně takovými podobnými jemnými náhrdelníky. Jak jste na tom vy? Balíček dorazil strašně rychle, měla jsem ho u sebe hned druhý den! Mají spousty náramků, náhrdelníků, přívěsků, prstenů a také naušnic. Co zaujalo vás?




Náhrdelník: JUVELORA


Nedávno mi přišly tyto dva krásné kryty, které jsem si objednala na stránkách Eagle a ráda bych vám je ukázala. Na stránkách nabízí právě dřevěné kryty na iPhone, ale také skiny. Zatím mají produkty pouze pro iPhony, ale během čtrnácti dní již budou k dostání i kryty pro Samsung. Zaujalo mě, že máte také možnost, zvolit si vlastní design. Takže pokud přemýšlíte nad dárkem, tak si myslím, že něco takového by se určitě líbilo. Možná je zvláštní, že jsem si vybrala dva skoro stejné, ale líbí se mi nejvíce. Vybrala jsem si černou barvu, dřevo ořech a jeden mám s jelenem, na druhém jsou parohy. Třeba budu nakonec jeden darovat. Líbil by se vám nějaký takový podobný kryt? Máte na výběr 15 druhů dřeva a za pár dní máte svůj kryt doma. Je to poctivá ruční práce ve spolupráci s talentovanými českými designéry. Nejlepší je, že každý výrobek je opravdový originál. Navíc to dřevo krásně voní a vypadá prostě dobře! Eagle studio najdete také na Facebooku, kde můžete sledovat novinky a různé akce. Můžete je sledovat ještě na Instagramu, kde jsem na ně přišla já. :) A podívejte se, v jaké pěkné krabičce dorazily.




Kryty: EAGLE Studio



A jako poslední vám ukážu, co jsem měla v dnešním balíčku. Na Happiness Boutique mě zaujaly jejich náhrdelníky, tak jsem si vybrala TENTO výrazný velký. Což je u mě docela nezvyk, tak uvidíme, kdy si ho k něčemu vezmu. Já mám ráda úplně obyčejné outfity s jedním výrazným doplňkem, tak třeba v dalším outfitu to bude právě tento náhrdelník. Nosíte takové výrazné? Mají i jemné a krom řetízků zde seženete i spoustu dalších šperků. Určitě se podívejte a pokud si něco vyberete, tak s kódem "luciesumova" máte 10% SLEVU na objednávky nad 19 euro. Kód platí až do 21. května! Balíček mi dorazil už třetí den od objednáníz tohoto internetového obchodu se sídlem v Berlíně. :)


Náhrdelník: Happiness Boutigue
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. Ty kryty jsou nádherný! ♥ a náhrdelník taky, i když na tyhle velké věci kolem krku moc nejsem.. tak se těším, jak ho zkombinuješ! :3

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek :) Ááá Kygo,jak já se na zítřek už těším ♥ Ty náhrdelníčky jsou super a o dřevěných krytech ani radši nemluvím, hrozně se mi líbí :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Ten náhrdelník od Juvelora je krásny. :) A aj jeho balenie, na čo som ja úchyl.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. posledný náhrdelník a kryty sú naozaj krásne, skvelý nákup :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. ten prvý náhrdelník je nádherný aj krásne si to nafotila :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kryty jsou úžasné! Taky bych takové chtěla! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  7. Luci super článek! Žádný z e-shopu neznám a zaujaly mě všechny. A ten poslední náhradelník je teda TOP!!! Já vyrazné náhrdelníky mam moc ráda, takže za mě určitě super výběr!

    http://www.verustyle.cz/2016/04/1ctvrtleti-testovani-kosmetiky.html

    OdpovědětVymazat