Lucie Šumová: CZECH & SLOVAK HAIRDRESSING AWARDS 2015

CZECH & SLOVAK HAIRDRESSING AWARDS 2015

By | 10:00 8 comments


Znáte nejlepší kadeřníky v České republice a na Slovensku pro rok 2015? Každý rok se o tuto cenu soutěží ve Velké Británii, v Nizozemí, v Asii, v Austrálii, v Německu či ve Francii, v Rakousku a ve Švýcarsku. Již počtrnácté se jednou za dva roky soutěží o cenu Kadeřníka roku díky Schwarzkopf Professional také u nás, v České republice a na Slovensku. Po slavnostním galavečeru spojeném s vyhlášením výsledků soutěže Czech & Slovak Hairdressing Awards 2015, který se uskutečnil v sobotu 16. dubna 2016 v krásných prostorách Fóra Karlín v Praze, známe nositele titulu a vítěze dalších oceňovaných kategoriích. Pokud jste se zúčastnili finálového galavečera, již znáte vítěze jednotlivých kategorií i absolutního vítěze. Pokud ne, máte možnost se začíst do tohoto článku věnovaného právě Czech and Slovak Hairdressing Awards 2015. Na akci jsem se byla podívat s Anet a nejdříve vám ukážu šaty, které jsem měla na sobě. Konečně byla příležitost si je vzít a mám je ze stránky beaprincess.cz. Byla jsem až překvapená, kolik lidí mi je pochválilo, když jsem v nich utíkala po Praze.






Něco už jste mohli vidět na mém Instagramu a stále mě můžete sledovat na Snapchatu, kde jsem jako "luciesumova". Právě z takových akcí tam můžete vždy něco málo vidět. :) Bohužel se nedá být všude, když nejsem z Prahy, ale zítra se jedu podívat na event od s.Oliver, kde při této příležitosti budou představovat na trh novou vůni, tak jsem zvědavá!





Zpátky k samotné soutěži, která hodnotí kadeřnickou práci zpětně, a proto se nyní nevyhlašuje Kadeřník roku 2016, ale Kadeřník roku 2015. ,,Z důvodu zachování co nejvyšší úrovně soutěže bude opět vyhlášen až kadeřník roku 2017.“ řekla ředitelka soutěže Lucie Záhorcová.
Soutěže se může zúčastnit každý kadeřník z České republiky a ze Slovenska, bez ohledu na značku, se kterou pracuje. Systém hodnocení je naprosto anonymní a probíhá na základě zaslaných fotografiích. Všechny soutěžní kolekce a jednotlivé fotografie jsou označené pouze anonymními kódy, a mezinárodní porota tak hodnotí kadeřnickou práci bez znalosti autora, který kolekci vytvořil.
Absolutním vítězem soutěže Kadeřník roku 2015 se stala Misha Čadková z Misha / hair studio Praha, která také vyhrála kategorii Dámský komerční účes Praha. Vytvořila kolekců účesů, které má momentálně ráda. Jak ve vlasech, tak i v životě. Lehkost, rozpustilost, nedbalost. Prostě volnost v životě a žádné napětí. K vytvoření této kolekce jí jsou inspirací cesty do zahraničí a hlavně její nálada. Má ráda vlasy v objemu s různými texturami, vlasy, kde je pohyb a hravost.








Vítězi kategorií:
Objev roku: Mária Karabinošová / Salón Igor Sedlák, Prešov
Avantgardní účes: Marcela Blechová / kadeřnický salon TOP, Třebíč
Dámský komerční účes Praha: Misha Čadková / Misha hair studio, Praha
Dámský komerční účes Čechy: Lea Trapaková / Salon Michal Zapoměl v Plzni
Dámský komerční účes Morava: Štěpánka Hudcová / Salon ŠUTA, Hevlín
Dámský komerční účes Slovensko: Igor Sedlák / Salón Igor Sedlák, Prešov
Pánský komerční účes: Lenka Habartová / RED Salon, Praha
Cena tisku ČR: Jan Hlaváček / Hairhusiasts, Praha
Cena tisku SR: Igor Sedlák / Salón Igor Sedlák, Prešov
Tým roku: Salon Michal Zapoměl
Cena veřejnosti ČR: Martin Loužecký / Hairhusiasts, Praha
Cena veřejnosti SR: Hana Havettová / Vlasové studio EL, Zlaté Moravce





Byl to moc příjemný večer a jsem ráda, že jsem tam mohla být. Užila jsem si to. :) Přišly jsme s Anet ke svému stolu, kde jsme měly každá připravený předkrm, což byly tyto bruschetky s hovězím tataráčkem, s olivovou tapenádou, s rajčaty a bazalkou a s kachní paštičkou. Pak nás čekal program a po skončení byl raut, kde u nás vedl hlavně losos, ale všechno bylo výborné. SMažené kuřecí mini řízečky, bramborový salát, bramborové gnocchi s rukolovým pestem a parmazánem, losos s listovým špenátem nebo bramborovou kaší, kuřecí wok s červeným kari a kokosovým mlékem s jasmínovou rýží, pečená šunka s kostí servírovaná s tradičními přílohami nebo i výběr zahraničních sýrů a saláty jako řecký, míchaný listový s citrusy a ředkvičkami nebo Caesar a nechyběly ani minidezerty, mňam! Hned bych si dala znovu. :) Tímto ale nic nekončilo, pak byla afterparty. :)


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Koukám, že jste si celý večer pořádně užily, musela to být neskutečná atmosféra :)
    K.
    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou nádherný, moc ti to sluší:)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Lucka, veľmi ti to svedčalo, mintová farba ti krásne sluší :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to hezky a moc se mi líbí i šaty :) hodí se na tebe ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz/2016/04/ahoj-dnes-jsem-tu-po-dlouhe-dobe-s.html

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek! :) Obě jste vypadaly nádherně a pěkně jsi nafotila celou akci! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat