Lucie Šumová: WAKE & MAKE UP

WAKE & MAKE UP

By | 15:52 7 comments
V tomto článku vám chci představit nové kosmetické produkty. Konkrétně jde o Dermacol make-up, dvě rtěnky a řasenku Too Faced. Vše má své výhody a nevýhody, tak se na to pojďme podívat. Třeba vás nějaký produkt zaujme, tak dejte vědět!


Víte, že Dermacol je česká značka? Historie značky sahá až do 60. let a úspěšnou dráhu zahájil silně krycí make-up, který byl prvním svého druhu v Evropě, jehož licence byla v roce 1969 prodána do Hollywoodu. V Československu se neřeklo make-upu jakékoli značky jinak, než „dermacol“. Většina výrobků je hypoalergenních a zároveň jsou dodržovány velmi přísné klinické testy při výrobě každého produktu a netestuje na zvířatech! Kvalita těchto výrobků se může měřit s produkty špičkových světových značek, a dokonce je v některých ohledech i předběhnou. Připomeňme si mou recenzi na tekuté oční linky TADY. Linky od Dermacolu to vyhrály a jsou mé nejoblíbenější. Teď ale k produktu, o kterém chci dnes mluvit. Je to Wake & Makeup, který dokonale splyne s pletí, krásně ji vyhladí a hezky se nanáší. Připadá mi, že docela dost kryje, proto ho ráda míchám s krémem nebo nějakým lehčím make-upem. Mám odstín číslo 2 a sedí mi. Jsem spokojená a za cenu 329Kč je vážně fajn.
A víte, že má Dermacol svůj e-shop? Podívejte se a nakupte z pohodlí domova!


Řasenka Too Faced Better than sex, 690Kč
Než si koupím něco dražšího z kosmetiky, tak si nejdříve raději přečtu nějaké recenze. O téhle řasence jsem slyšela hodně! Většinou to byla samá chvála, ale je fakt, že to je dost individuální. Každému sedne něco, proto přidám recenzi i já. Přeci za těch 690Kč, by bylo dobré aspoň trochu vědět, do čeho vůbec jdete. Řasenky mám ráda například od Lancome, Benefit They're real nebo z levnějších Max Factor 2000 calorie. Přemýšlela jsem, jestli si koupit znovu tu od Benefitu, protože lepší jsem asi nikdy neměla, ale řekla jsem si, že zkusím novou. Od Too Faced jsem nikdy nic neměla a vždycky mě to lákalo, třeba ty paletky mají nádherné! Tak jsem si v Sephoře pořídila řasenku Better than sex a musím říct, že řasy vám opravdu krásně zahustí. Kartáček je do tvaru přesýpacích hodin a vyhovuje mi. Akorát na spodní řasy většinou používám radši jinou řasenku, protože se bojím, že si tím velkým kartáčkem zkazím make-up a budu muset běžet do koupelny pro tyčinku do uší, což se mi už párkrát přihodilo. Znáte to, když vám to s řasenkou ujede. :D Za mě je skvělá a klidně bych do ni šla znovu! Jen tedy 690Kč no.


Hned jak název říká, je to dlouhotrvající rtěnka, tak první otázka asi bude, jestli je opravdu dlouhotrvající. Řekla bych, že ne, výdrž je podle mě průměrná, ale z ruky se mi rtěnka odličovala vážně špatně. :D Po jídle je potřebova vrstvu opravit. Vybrala jsem si odstín 06 a 09. Myslím, že z 14 odstínů, které nabízí si určitě vyberete tu svou. Všechny si můžete prohlédnout TADY. Krémovou texturu rtěnek mám ráda a přesně taková je i tahle. Na rtech je příjemná a hydratuje je. Podle mě je rtěnka super, můžu ji doporučit a vážně je skvěle pigmentovaná!



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. Přesně nad tou řasenkou přemýšlím už sakra dlouho, právě jsem si myslela, že je dražší, třeba něco okolo 1000kč, takže pro mě celkem příjemná zpráva, že stojí "jen" 690 :D :) Jinak rtěnky jsem nezkoušela, jelikož já, když mě zaujme balení, tak ihned jdu omrknout i rtěnku, tady to ten efekt nemělo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jdi do ní! :D jinak balení rtěnek se jim moc nepovedlo no

      Vymazat
  2. Nádherné fotky! Vypadáš božsky! :o Já teda od Dermacolu žádnou kosmetiku nemám, protože si radši kupuju RL (nechci za kosmetiku utrácet tolik :D). :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Jinak od Rimmelu mám ráda ten jejich dlouhotrvající make-up! :)

      Vymazat
  3. Opět nádherný článek a fotky, jeden z mála blogů, kde si i delší text fakt přečtu!:*

    OdpovědětVymazat
  4. Na ten make-up sa chystám, veľmi sa mi páči aj jeho obal :) Krásny článok a aj líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Makeup bych si rada poridila. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat