Lucie Šumová: PETER JAMES PROUD

PETER JAMES PROUD

By | 21:07 17 comments


Dnes bych se s vámi ráda podělila o mou novou košili, kterou jsem si nechala na míru vytvořit a sama navrhla u Peter James Proud. Dost z vás se mě na košili ptalo, tak jsem si řekla, že bych tomu mohla věnovat samostatný článek než ji uvidíte v nějakém outfitu. Peter James Proud najdete v jejich kamenné pobočce v Praze na Dlouhé. Zaujali mě širokým sortimentem, originalitou a zajímavými vzory. Pokud chcete svou vlastní kvalitní košili přesně podle vašeho přání, tak je to jednoduché. Stačí si domluvit schůzku, pak už jen přijdete na prodejnu nebo dokonce přijedou k vám domů a vezmou vím míry, vyslechnou vaše přání a vy si vše sami vyberete, od střihu košile, nitě, límečku až po písmo monogram na rukávu. Já si domluvila schůzku s Petrem Hrdým, který byl milý, radil mi a bylo na něm vidět, že ho jeho práce opravdu baví.
 


A takhle dopadla moje košile. Přemýšlela jsem, jestli si nechám udělat klasickou bílou nebo kostkovanou a nakonec vyhrál tento vzor. Výběr je tak velký až jsem tomu nemohla uvěřit, že to bude tak těžké si vybrat. Třeba límeček? 30 variant límců a manžet! Myslím, že to nakonec dopadlo dobře a jsem moc spokojená. Standardní zhotovení košile trvá 21 pracovních dní, nabízí i expres v 7 pracovních dnech. Pokud se rádi a kvalitně oblékáte, víte přesně co chcete a obchody vám to nenabízí nebo vám v prodejnách špatně sedí, tak by vás košile na míru mohla zaujmout. Cena je vyšší, stojí 2 800 Kč, ale je kvalitní a takový kousek se ve skříni nikdy neztratí. Co košile to originál. Já z ní mám hroznou radost. :)
 



V obchodě to mají moc krásné. Mají tam dokonce spodní i noční prádlo, různé doplňky, bytové vůně, parfémy a kosmetiku, stačí se podívat na jejich stránky. Ještě přidám pár fotek a to bude asi všechno. Pokud máte nějaké otázky, tak se klidně zeptejte. Přemýšlíte nad košilí a jak se vám líbí ta má? Ještě mě napadá, že dárkový poukaz na košili na míru může být i skvělým dárkem a samozřejmě i pro pány. :)
 
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

17 komentářů:

  1. Tak to je naprosto nádherný! Jak košile, tak ty fotky :3

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá naprosto úžasně! A hlavně je to skvělý nápad, nechat si ušít svou na míru vytvořenou košili. Ta tvá vypadá fantasticky, a i když si nemohu osahat materiál, na oko vypadá jako velice kvalitní :-) Někdy totiž, když osahám ty obchodové košile, tak se mi chce omdlít :-D

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Košile vypadá fantasticky! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. wow, na fotkách ti to moc sluší Luci! <3

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi pekná košela a je vidieť, že ti bola šitá na mieru :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  6. Výborný nápad! Také bych chtěla svou vlastní jedinečnou košili!

    Fashion Journey

    OdpovědětVymazat
  7. Máš krásné fotky a celé jsi strašně hezká!:D :) http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Máš krásné fotky a celé jsi strašně hezká!:D :) http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Máš krásné fotky a celé jsi strašně hezká!:D :) http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherná košile :-) Zamilovala jsem se!

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den,
    Jak moje příjmení napovídá jsem syn zakladatele Petra Hrdého. Náš obchod si váží vašeho komentáře a článku a tak by jsme vás rádí opět povzaly do naší prodejny a doufáme že si nákup znovu užijete jako poprvé.
    Děkuji Marek Hrdý.

    OdpovědětVymazat