Lucie Šumová: EYELINERS

EYELINERS

By | 21:02 15 comments

Připravila jsem si pro vás recenzi na oční linky. Přesněji jsou od značky Benefit, MAC, Dermacol a s-he. Můžete hádat, které jsou mými favority, možná vás to překvapí. :) Pokud sledujete můj blog, tak už to asi víte. Psala jsem o nich už nekolikrát. Můžete se podělit také o vaše zkušenosti s těmito produkty nebo mi napsat, jaké oční linky používáte vy. Snad se bude článek líbit.


Benefit- they're Real! push-up liner
Cena: 750 Kč
Nedávno jsem si koupila v Sephoře na vyzkoušení miniaturku linek od Benefitu. Všude jsem četla hlavně kladné recenze, tak jsem se na ně těšila. Nakonec z nich moc nadšená nejsem. Hrot je gumový a tvar má podle mě dobrý. Vypadá, že to s nimi jde samo, ale moc dobře se mi s nimi nepracuje. Myslela jsem, že po nějaké době si zvyknu, ale zatím se mi moc nedaří. Při prvním použití trvalo než barva vylezla, tak hlavně pomalu, ať vám jí nevyteče zase zbytečně moc. Linky rychle zasychají, proto musíte pracovat rychle, jinak vám budou dělat hrudky. Což se mi stává často a nakonec si je dodělám jinými linkami. Vydrží celý den a z těchto čtyř asi nejvíce. Znovu bych si je nekoupila a za ty peníze už vůbec ne.


MAC- LIQUID EYE LINER
Cena kolem: 580 Kč
Tyto tekuté linky MAC si koupila sestra. Mám ráda jejich rtěnky i pudr, tak jsme čekaly, že to bude nějaký zázrak, ale vážně není. Pracuje se s nimi sice dobře, mám takové linky ráda, na očích taky vydrží, ale hodně se drolí.


Dermacol- extra black diploner
Cena: 149 Kč
Jasný FAVORIT! Tyto linky mám už poněkolikáté a myslím, že jiné zkoušet ani nemusím. Jsem s nimi opravdu spokojená. Na očích vydrží, nedrolí se a pracuje se mi s nimi také dobře, jen občas dokonalé zakončení se mi dělá hůř. Stejně jsou to podle mě nejlepší tekuté linky a to jsou to jedny z nejlevnějších. Mají i různě druhy, napřiklad ve fixe, to zní taky zajímavě. Zkoušel jste někdo? :)


S-he
Cena: 79 Kč
Dnes už mají nové balení, ale byla jsem s nimi spokojená. Přitom to jsou také jedny z nejlevnějších. Je vidět, že cena neurčuje kvalitu. Možná toho nevydrží tolik jako ty od Dermacolu, ale také jsou jedny z lepších, které jsem vyzkoušela a klidně bych je doporučila.

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

15 komentářů:

  1. Tak ty vypadají skvělě! :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty zebrovy linky ve fixe od Dermacolu jsou pro me naprosta jednicka! Krasne syta cerna, skvele se s nima da udelat i tenka linka, (rychle) zasychaji matne, neobtiskavaji se, vydrzi cely den a hlavne ten hrot vubec nevysycha. Pri kazdodennim pouzivani mi vydrzely snad 3/4 roku. A jeste ta cena... Proste nejlepsi (z drogerie rozhodne) linky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja používam tie od Dermacolu, akurát vo fixke a je to najlepšia linka, akú som kedy vyskúšala a mám už asi 4. balenie :)

    OdpovědětVymazat
  4. nezkoušela jsem ani jedny, rozumím si spíše s linkami ve fixu :) jsem hodně překvapená, že ty z vyšší cenové kategorie si stojí mnohem hůře než ty drogérkové.

    OdpovědětVymazat
  5. já mám fix od dermacolu a jsou opravdu super:) linky mam hotove na první pokus, ještě doporučuju tekuté vodeodolne linky do essence.
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten dipliner od Dermacolu je moc super,ráda ho používám :) Ale nedokážu s ním vykouzlit tak krásnou jemnou linku zas,ale rozhodně přemýšlím o fixu :) Super recenze :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  7. Linky od dermacolu jsou top! Na to, že dermacol nemám ráda, tak linky jsou opravdu skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle staré od She jsem taky mívala a je pravda, že si je stále kupuji a jsem s nima naprosto spokojená :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná recenze. Já už roky používám fixy na oči nejrůznějších značek, ale v poslední době mi přestaly vyhovovat. Asi je čas přesedlat jinám.

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  10. Tak zrovna ty od Macu bych čekala, že budou dobré, ale to vy asi taky :D Jinak já stojím za linkami ve fixe. To je hned hotové. :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ze zebří řady mám momentálně fix a paráda :) Navíc mi ho sehnala spolužačka ve výprodeji za 33 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  12. tobe ty linky proste strasne slusi! Pro me to nema cenu, protoze mam nejspis nejaky divny tvar oka:D) a vypadam s nima fakt priserne..

    OdpovědětVymazat
  13. Máš pravdu, cena kvalitu opravdu neurčuje. Já jsem třeba nejspokojenější s linkama od Essence - Liquid ink. Stojí pár korun, ale ta kvalita, výdrž i pigmentace, je neskutečná! Ani Max Factor či jiná o něco dražší značka (z drogerie) mě tolik nepotěšila, jako tento levný kousek od Essence. Do jejich makeupu ani do tvářenky bych nešla, ale linky klidně.

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
  14. Já horní linky nikdy nedělala, protože mi to jednoduše nešlo, ale poslední dobou se o to pokouším, zatím mám ty nejlevnější z drogérky, ani nevím jaké..:D ale ten Dermacol zkusím.

    OdpovědětVymazat
  15. Přesně jak píšeš Dermacol linky tyhle jsou nejlepší ze všech! Taky jsem zkoušela i dražší, levné a tyhle vždy vítězí. :)

    OdpovědětVymazat