Lucie Šumová: VOLUMIZING POWDER

VOLUMIZING POWDER

By | 20:00 6 comments
Dnes to bude o vlasech, trochu o líčení a hlavně všech těch produktech, které jsem použila. Třeba vás něco zaujme. Znáte mě, nejraději nosím rozpuštěné vlasy, takže žádné složité účesy u mě nečekejte. Proto to neberte jako nějaký tutorial, spíš vám představím různé produkty. Zase jsem si udělala vlny, ale trochu jinak než jsem zvyklá, ale o tom později. Začneme od začátku. (Na fotkách mám lednový Cosmopolitan, ale v pondělí vyšel už únorový!)
Začnu kosmetikou, protože k té toho moc psát nebudu. Pokud vás zajímá více z mého líčení, tak vlastně pořád používám většinu stejných produktů, které mám už vyzkoušené. Vše podrobně najdete TADY nebo TADY. Můžete kouknout také SEM, kde mám výraznější líčení. Takže jsem si důkladně vyčistila obličej, nanesla oblíbený krém Clinique a použila bázi pod makeup, korektor, makeup, pudr Mac a jemně si nalíčila oči oblíbenou paletkou Urban Decay Naked 2. Linky si dělám jen výjimečně, ale tyto tekuté linky od Dermacolu jsou super, můžu doporučit. Co jsem vám chtěla hlavně ukázat je krásná paletka od Makeup Revolution London, kterou jsem dostala od kamarádky k Vánocům a dokonce jsem vyzkoušela něco z kosmetiky od H&M. Přesněji tuto paletku, kde je bronzer, highlighter a blusher. Moc ráda je teď používám. Klidně mi doporučte vaši oblíbenou kosmetiku, budu jedině ráda. To mi připomnělo, že by se mi hodila nová řasenka, tak která je dobrá?

Hurá na vlasy! Umyla jsem si je šamponem a kondicionérem od Schwarzkopf vytvořený´módní ikonou Claudií Schiffer. Šampon je určen pro poškozené v oslabené vlasy. Přišel mi na vyzkoušení, ale abych pravdu řekla, tak v šamponech moc rozdíl nepoznám. Pokud ho stačí málo, dobře pění a po umytí nemám vlasy splihlé, tak jsem spokojená. Takže jo, za mě je fajn. U masky je skvělé, že je jednominutová. Vlasy se mi pak dobře rozčesávají a nejsou tolik přesušené. Než začnu s fénováním, tak vlasy ráda přestříkávám těmito produkty, které krásně voní! Hlavně Wella Professionals SP Luxeoil olejový keratinový sprej, ke kterému mám i masku na vlasy a olejíček. Hned mám lesklejší a hladší vlasy. :)
Pamatujete si na TENTO článek, ve kterém jsem si dělala super hřívu? Použila jsem kulmu Babyliss, která vlastně udělá vše za vás. Tentokrát jsem zkusila kulmu od Branu, kterou mám na větší vlny, které se mi líbí možná i víc. Co myslíte? Bohužel než bych někam došla, tak bych na hlavě nic neměla. Vůbec mi nevydrží, tak nevím, jestli mám špatnou kulmu nebo za to můžu já? Vlasy jsem si rozdělila, přestříkala ochranou proti teplu a kulmovala, každý pramen radši pořádně přestříkala.
Když bylo konečně hotovo, tak jsem vlasy pročesala a mohla použít produkt, na který jsem se těšila. Je to pudr pro objem od got2b. Stačí rozetřít trochu prášku do dlaní a aplikovat ke kořínkům suchým vlasům. Pro extra objem nasyp prášek přímo ke kořínkům suchých vlasů a konečky prstů vetři a vystyluj. Musíte se s tím naučit pracovat, ale opravdu to funguje! Nakonec vlasy jen přestřikám oblíbeným lakem s malinovou vůní. Za mě už jiný ne! :)
Jak už jsem psala, tak budu ráda, když mi nějaké produkty také doporučíte. Klidně kosmetiku nebo něco na vlasy. Tak bez čeho nemůžete být? A líbí se vám takové podobné články? Vždy mi zaberou samozřejmě více času, tak jestli vás to vůbec zajímá, ale vím, že mi často chodily otázky na moje vlasy. Proto doufám, že vás takové články občas potěší.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Kulma od Braun dělá skvělé vlny! Jinak nádherný fotky, hlavně ta první!))

    OdpovědětVymazat
  2. účes vyzerá krásne a z fotiek vyžaruje pohoda!:) určite si rada prečítam o kozmetických vychytávkach a tá kulma vyzerá super, tiež by sa mi taká hodila:)

    OdpovědětVymazat
  3. WOnderful hair style!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    OdpovědětVymazat
  4. mne vlny taky vubec nevydrzi.. uz si je pro jistotu ani nedelam, zbytecna prace:D
    jinak tu paletku od makeup revolution jsem taky chtela vyzkouset, ale nakonec jsem si koupila bronzer a highligter ze sephory a jsem spokojena.
    nejvic zavidim ty rtenky, taky bych si chtela nejakou od mac poridit. Jses s nima spokojena? moc ti to slusii!!
    A kdybych mela doporucit jednu vec, tak rasenku Theyre real od benefit<33333

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přitom vlny z kulmy Babyliss mi vydrží klidně další den, ta je skvělá! A děkuju za tip, je to už dávno co jsem zkoušela theyre real od benefitu, ale máš pravdu, ta byla super. Možná do ní půjdu znovu! :) a moc děkujuu :)

      Vymazat
  5. Ahoj Luci, hledala jsem na netu tu paletku od Makeup Revolution, ale bohužel jsem přesně tuto s těmito odstíny nenašla.. :( A jinak máš moc krásné vlasy! :D Z.

    OdpovědětVymazat