Lucie Šumová: FUR VEST

FUR VEST

By | 18:10 8 comments
Nedávno jsem si objednala balíček na Be a princess. Dnes můžete vidět jeden kousek na mě a příště vám ukážu i krásné dlouhé plesové šaty. Pokud sháníte šaty, tak se tam určitě podívejte. Mají opravdu nádherné. Krom toho tam najdete i skvělé bundičky, sáčka, ale i vesty. Já mám tuhle kožešinovou a moc se mi líbí. Vždycky jsem nějakou podobnou chtěla, ale všude jsem viděla jen samé strašně tlusté, což pod bundou nebylo moc příjemné. Mají jich mnohem víc, podívejte se TADY. Mně když dorazil balíček, tak jsem si ji rovnou oblékla jakou jsem z ní měla radost. Snad vás potěším i slevou 15% na nákup zboží. Sledový kód je: "LUCIESUMOVA15", který platí do konce února. Sleva platí na veškerý sortiment - včetně již zlevněného zboží. Příjemné nakupování! :)

Kabelka: MICHAEL KORS
Hodinky: MARC JACOBS
Náramek: PANDORA
Kalhoty: TOPSHOP
Košile: H&M
Boty: NIKE

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Opět krásná a moc ti to slušíí !

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně ti to sluší! Krásná vestička,škoda že mi vůbec nesluší :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je dokonalé! A tuším, že z té stránky si kamarádka objednávala šaty na ples :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. super outfit, vestička ho krásne dopĺňa :) už hrozne dlho sa po nejakej peknej obzerám, ale nejako neviem nájsť tú správnu :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Tenisky jsou TOP ale nejhezčí na tom celém outfitu je stejně ten tvůj úsměv! Takhle pozitivní (nebo aspoň i tak pozitivně vypadat :D) bych chtěla taky.

    OdpovědětVymazat