Lucie Šumová: GOODIES

GOODIES

By | 23:22 5 comments

Dnes se s vámi podělím o pár radostí. Vlastně je to takový goodies post, tak snad se bude líbit. Třeba vás něco zaujme a pořídíte si to. Pokud ne pro sebe, tak můžete udělat radost někomu na Vánoce. Já rovnou začnu, tak pokračujte ve čtení. Jako první tu mám krásnou krabičku Daniel Wellington!



Hodinky Daniel Wellington určitě znáte. Jak jsou jednoduché, tak jsou krásné. Nedávno jsem si objednala tyto pánské Dapper Sheffield ve stříbrné s černým páskem. Pokud mě sledujete, tak asi víte, že už jsou mé druhé. První mám dámské Classic Sheffield rose gold. Pokud si také plánujete nějaké objednat, tak mám pro vás SLEVU 15%. Stačí zadat kód lucie_sumova, která platí do 15. ledna 2016. Představte si, že 10. prosince mi odeslali hodinky ze Švédska a hned další den 11. prosince byly u mě! Nebojte, do Vánoc vám dorazí a dokonce v takové krásné krabičce. ♥



Jako další vám ukážu lahev Tea Tank. Řekla bych, že i ta může být určitě krásným dárkem. Vypadá moc hezky a díky dvojité stěně odlehčeného skla zůstane váš čaj teplý. Já ji darovala sestře!



Ani jsem vám neříkala, že jsem v půlce listopadu byla pozvaná na testování kosmetiky PHYRIS na Klinice Krásy. Na akci jsem se byla podívat s Kristýnou. Byla nám představena kosmetika Phyris a vše jsme si mohly vyzkoušet. Přiznám se, že jsem o kosmetice slyšela poprvé, ale zaujala mě. O pleť se starám ráda a čistím si ji každý večer i ráno, bez toho bych být nemohla. Ještě když všechno tak krásně vonělo! Na Klinice Krásy PHYRIS dělají také kosmetické ošetření. Já mám dárkový poukaz na ošetření Winter Wonderland, tak uvidíme, jestli tam zajdu já nebo to někomu daruji jako dáreček. Pokud vás zajímá víc, podívejte se na Phyris.cz! :)



Také jsme nakonec dokonce jeden produkt dostaly. A to úplnou novinku- INTELLI BALM, což je odličovací balzám 2 v 1. Odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu, je vhodný i na odlíčení očního okolí. Sice 75 ml stojí 695 Kč, ale šetřete s tím. Stačí aplikovat množství velikosti lískového ořechu, pak vám dlouho vydrží a hlavně víc ani není potřeba. Jemně si s tímto balzámem masírujeme obličej, krk i dekolt, pak stačí navlhčit prsty a zpěnit. Smyjeme teplou vodou a je hotovo. Po vyčištění je pleť vždy krásně hebká a sametová na dotek.



Pure Fiji se dostává do Česka a máme tu otevřenou první prodejnu, ale dá se nakupovat i online. Zase pokud chcete někomu darovat něco voňavého, tak tímhle nic nezkazíte. Navíc mají krásné dárkové bálíčky a seženete jak péči o vlasy, obličej, tak tělo. Já moc ráda používám tento kokosový šampon s kondicionérem. Objednala jsem si také balzám na rty, ale to balení mi moc nevyhovuje. V kabelce ho ani nenosím, protože bych ho asi nikdy nenašla jak je maličký, ale jinak rty hezky hydratuje. Mám ho na toaletce a používám ho vždy před nanesením rtěnky!



Znáte TROLLBEADS? Nielsen se snažil rok co rok vymyslet jedinečný šperk, který by mohl dát pod stromeček své milované ženě a právě tehdy se zrodily Trollbeads. Náhrdelník a náramek s karabinou, na který si navlékáte nekonečné množství přívěsků a korálků. Vlastně jako Pandora, u které taky zůstanu. Krom toho mají také krásné prsteny a naušnice. Já jsem vám chtěla představit tento náramek "With Love"! Náramek je z kůže a máte na něm červený korálek, což není omylem. Pomozte s láskou všem, kteří prožívají něco zlého. Celý výtěžek z prodeje tohoto náramku se připíše přímo na konto Červeného kříže. Krásný projekt ne? Tak už máte svůj vlastní náramek? Seženete ho TADY. V pátek mi přišel nádherný dopis a tímto chci Trollbeads moc poděkovat! ♥ A vy šiřte dobro dál. Sdílejte poselství náramku With Love. Pomůžete tím.

Zúčastněte se soutěže na mém Instagramu, kde mě najdete jako @luciesumova! Výhrou je tento balíček právě s lakem na vlasy got2b volumania, který jste mohli vidět ve vlasovém článku TADY. K němu dostanete pár drobností jako je lesk na rty a tužka na oči od Avonu, řasenka Rimmel London, Lindex lesk na rty a testery bází pod oční stíny od Urban Decay. Soutěž trvá do čtvrtka 17. prosince 2015 a najdete ji TADY. Také pořád probíhá soutěž o epilátor a holící strojek Braun, o které jsem psala TADY. Více o soutěži se dozvíte na mybraunworld.jenprozeny.cz. :)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Pěkné novinky, láhev se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta lahev me celkem zaujala.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Ta láhev na čaj vypadá super, jsem milovník čaje a tohle by se mi teda moc líbilo, díky za tip! :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
  4. Super tipy !! :) http://uloz.to/xZVFvoxv/podcast-newmkolik-m4a

    OdpovědětVymazat