Lucie Šumová: CHRISTMAS

CHRISTMAS

By | 15:13 8 comments
Vánoce se už opravdu blíží. Dárečky už máte určitě nakoupené, zabalené, ale jak se připravíte na večeři? Jasně, ještě máte dost času, ale ukážu vám, jak se třeba připravím já. Co si obléknete a jak se nalíčíte vy? Pokud dárky ještě nemáte, tak honem, letí to! Můžete se podívat na článek s různými tipy a inspirovat se. Najdete ho TADY i se soutěží s Braunem, která trvá do 20. prosince. Stačí přidat fotku na váš Instagram nebo Facebook pod hastagem #mybraunworld. Zúčastněte se a můžete vyhrát epilátor Silk-Epil 9 wet & dry a pánský holící strojek od Braunu- Series 7, předplatné půlroku COSMO + ESQUIRE nebo vánoční kosmetický balíček UNISEX (Loccitane). Více o soutěži se dozvíte na mybraunworld.jenprozeny.cz.


Nejradši začínám s líčením a až pak si udělám vlasy. Mám několik oblíbených produktů, které používám. Takže tu asi žádnou novou kosmetiku neuvidíte. Pokud vás tedy má kosmetická taštička a denní líčení zajímá víc, tak se podívejte na článek TADY nebo můžete mrknout také na halloweenský tutorial, ve kterém jsem se namalovala mnohem víc. Stejně jako v tomto článku k vánočnímu stromečku. Tentokrát tedy jen vyjmenuji postupně použité produkty: Báze pod make-up Sephora, make-up Lancome Teint Miracle (odstín 2), rozjasňovač Benefit high beam, pudr Mac, báze pod oční stíny Urban Decay, paletka Naked 2 od Urban Decay, nalepovací řasy H&M, řasenka Mac Factor 2000 calorie a Urban Decay Perversion, tekuté linky Dermacol, tvářenka Benefit Dallas, rtěnka Estee Lauder Pure Color 73 Scarlet Siren. Nakonec se hezky navoňte. Já mám teď nejradši Paco Rabanne Olympea. Jaký je váš oblíbený parfém? :)


Já mám nejradši rozpuštěné vlasy a vlastně skoro pořád je nosím takhle. Rozpuštěné a když je čas, tak si je ráda přežehlím. Hned vypadají líp! Mít času ještě víc, tak si udělám vlny jako třeba v článku TADY. :) Žehličku mám novou, je od Babyliss. Řeknu vám, že proti té mé tak pět let staré je to obrovský rozdíl. Přesněji mám TUTO. Je to parní žehlička pro lesklé vlasy, která má funkci napařování, vlasy u narovnání hydratuje. Zahřeje se okamžitě a uprostřed destiček má zatahovací rozčesávací hřeben, má různá nastavení. Můžu ji jedině doporučit.

Nejsem zastánce černé barvy k vánočnímu stolu, ale nemusí to být špatné s barevnými doplňky. Já jsem vybrala červené krajkované šaty s dlouhým rukávem z H&M se zlatými doplňky. Náramek Pandora nosím pořád a mé nové hodinky taky. A zase tu mám Lyra šperky, dva jemné náramky a náhrdelník. :)

K šatičkám si nezapomeňte oholit nohy. Já vyzkoušela epilátor Silk épil 9 od Branu, který můžete vyhrát v soutěži. Vůbec se toho nemusíte bát. Je šetrný k pokožce a výhodou je také spousta různých nástavců a osvětlení je také super, díky němu vidíte každý chloupek. Nejlepší je použití ve vaně, pro mě zásadní výhoda. Můžete si vybrat mezi depilací na sucho nebo na mokro. Jo a nabije se vám už do hodiny! Pokud nejste zvyklé, tak si nohy epilujte večer, můžete je mít pak začervenalé. Ráno už to bude úplně v pohodě a kůži si natřete nějakým přírodním olejíčkem. :)

My dámy jsme hotové a co páni? Ti to mají jednoduché. Stačí nějaká hezká košile nebo tričko a kalhoty. Čím pohodlnější, tím lepší, ale na Vánoce můžete zvolit klidně něco slavnostnějšího. A samozřejmě se oholit holícím strojkem Braun Series 7. I ten můžete vyhrát společně s epilátorem, tak se zúčastněte. Už nezbývá moc času, soutěž trvá do 20. prosince 2015! Je to technologicky nejpokročilejší holicí strojek od Brauna. Má 3 různé režimy holení a jako jediný strojek na světě automaticky zhodnotí vaši tvář a přizpůsobí sílu svých 10 000 mikrovibrací hustotě vousů. Váš partner nebo táta budou mít ze strojku radost, určitě budou spokojeni a vychválí ho. A ještě se pořádně navoňte. :)

Na hodinky Daniel Wellington můžete využít slevu 15%. Stačí zadat kód "lucie_sumova" sleva platí do 15. ledna 2015.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Lucinko, moc pěkné, jako vzdy! �� A ty saticky staly kolik, prosim te? Kupovala jsi je asi nekdy ted, ze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. :) Šaty jsem kupovala před rokem, stály kolem 600Kč.

      Vymazat
  2. Tvůj blog sleduji už nějakou tu dobu, a máš krásné outfity a vůbec články:) A líčení se ti strašně moc povedlo;)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek! Já si vždycky strašně užiju fotky, kde máš detaily líčení, jsi nádherná Luci! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, máš vždy nádherné fotky!:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky, as always :) líbí se mi líčení !

    OdpovědětVymazat