Lucie Šumová: HALLOWEEN 2015

HALLOWEEN 2015

By | 22:55 13 comments
Pamatujete si na můj článek před rokem? To jsem byla za tygřici, můžete se podívat TADY. Tento rok jsem si myslela, jak připravím pár článků s inspirací ještě před Halloweenem, ale bohužel. Když už máme po tom, tak vám aspoň ukážu jak dopadla moje maska tentokrát. Na Halloween jsem se vážně těšila a pořád jsem přemýšlela nad tím, za co bych mohla jít. Kamarádky se nakonec vůbec k malování a převlíkání neměly, tak jsem je už nepřemlouvala a přestala počítat s tím, že někam půjdu. Nakonec jsem si to nenechala ujít. Vždyť kdy jindy můžete chodit takhle pomalovaný a v kostýmech? To musí bavit snad každého! Jenže vymyslete si do dalšího dne masku. Takže jsem to moc nepřeháněla a udělala asi to nejjednodušší. Šla jsem za batgirl! Jaký byl váš Halloween? Slavili jste? :)


Celou mou přípravu, jsem vám večer dokonce nafotila, tak snad se článek bude líbit. Začala jsem normálně korektorem Rimmel London Match Perfection (odstín 010 IVORY) a pokračovala make-upem Rimmel London Lasting Finish 25H NUDE (odstín 100 IVORY), který jsem trochu smíchala s Landome Teint Miracle (odstín 2). Pokud mě sledujete, tak asi víte, jak vypadá mé běžné líčení. Od té doby co mám paletku od Urban Decay, tak bych bez ní asi nemohla být a stíny mám snad pořád. Občas jsou skoro neviditelné, ale určitě tam něco málo je. Občas si ještě udělám linku a jdu a to už je na mě dost. Článek jsem mému běžnému líčení věnovala TADY, takže teď máte příležitost mě vidět pořádně zmalovanou, haha. Pudr tu mám Mac, který jsem si nově oblíbila. Štětec používám ze Sephory a další štětec je na tvářenku, ten mám od Elfu. Používám tvářenku Dallas Benefit.

 
Potom jsem si nakreslila pořádné obočí tužkou ze Sephory. Můžete to tady hezky porovnat, je to docela zajímavý. Na něco takového na sobě opravdu zvyklá nejsem. Konečně se šlo na oči, tak jsem nanesla bázi pod oční stíny Urban Decay Eyeshadow Primer Potion- Sin. Z paletky NAKED 2 od Urban Decay jsem použila černý stín, jinak hlavně tuto paletku Sephora. Tekuté oční linky Dermacol jsem na fotku nějak zapomněla, ale o pár fotek níž je máte s rtěnkou. Ty opravdu vydrží všechno, ty mám ráda! A konečně umělé řasy z H&M, na které jsem se těšila. Byl to vážně nezvyk a už jsem se těšila, až si je sundám.
 

 
Už mi chyběla jen ta maska, kterou jsem si načrtla tužkou na oči a začala štětečkem a houbičkou vybarvovat černou barvou na obličej. Malovat to někomu by bylo teda jednodušší, občas mi to pěkně ujelo.
 
 
Pokud sháníte různé barvy na obličej, umělou krev, kůži a další blbiny, tak se podívejte na stránky ZAZEN-NUDU.CZ, kde toho seženete vážně dost. Pokud jsi z Olomouce, tak je najdeš i na třech pobočkách. Jakékoliv další informace najdeš na stránkách. Pravdou ale je, že na prodejnách toho mjí víc. Krom Halloweenských doplňků seženeš i různé dekorace na party, kostýmy, hry,... Barvičky prodávají Snazaroo. Je to britská značka. Výborně se roztírají a skvěle se s nimi pracuje, stačí troška vody. Jsou zcela netoxické a nezávadné a co je důležité- snadno smývatelné. Jaké zkušenosti máte s malováním na obličej vy?
 


Chyběla už jen rtěnka Estee Lauder Pure Color 73 Scarlet Siren, která na rtech opravdu vydrží. Na fotce ji máte společně s tekutými linkami Dermacol, o kterých jsem psala u líčení očí, jen se na ni předtím nějak zapomnělo.

 
To bylo vlastně všechno! Na sobě jsem měla nové černé šaty s dlouhým rukávem, černé silonky, kabát a kabelku. Vše je z H&M. Můžete na mě poprvé vidět tyto kotníčkové boty na podpatku ze stránky casnaboty.cz. Mají tam velký výběr bot a za dobré ceny, určitě se tam podívejte. Ty mé najdete TADY.
 

Kabát, šaty, silonky, kabelka: H&M,   boty: CASNABOTY.CZ,   hodinky: DKNY
 


Ještě se podívejte na mou sestru, i když to jste mohli už na mém Instagramu nebo i u sestry. Tak snad za rok budeme pomalovanější!


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

13 komentářů:

  1. Alee jo, proč ne, vypadá to vážně dobře :)) A je super, že to není nějak strašně pracné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.:) Tojo, bylo to hned proti tomu, když jsme se patlaly se ségrou pořádně barvama před rokem.:D

      Vymazat
  2. Super kostýmy! Moc Vám to sluší!!! :-)

    Pája

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky když vidím vaše společné fotky tak si sednu na zadek! Nádhera♥

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada to skvele. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu se vam to povedlo.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Hej, to ste se dobře vyřádily, holky! SUPER!

    OdpovědětVymazat
  7. Mela jsem to stejny jako ty!:D taky sem chtela clanky, videa a vsechno:D nakonec nebylo nic.
    Tohle je dobrej napad! Ty stiny mas falt nadherny!! Uz si musim koupit nejakou paletku a taky se neco zaucit

    OdpovědětVymazat
  8. Those tights are PERFECT

    OdpovědětVymazat