Lucie Šumová: ONLY

ONLY

By | 22:03 8 comments
Pokud mě vážně sledujete, tak víte, že mé outfity jsou praktické a nositelné. Mám ráda jednoduchost. V mých outfitech můžete vidět většinou jeden zajímavý kousek zkombinovaný se základními. Tentokrát mám barevný top a vzorovanou bundičku, která se na blogu dnes objevuje poprvé. Koupila jsem si ji o prázdninách v ONLY v Drážďanech. Je skvělá! Bohužel vzorované oblečení tolik neunosím a časem mě pak omrzí, tak snad mi bunda bude dělat radost ještě dlouho. Takhle chodím v poslední době asi nejradši. Do školy si oblečení vybírám až ráno, kdy už na to právě moc času nemám. Občas to dopadne hrozně a jsem nešťastná celý den z toho, co to mám na sobě a těším se, kdy se konečně převlíknu. To zní hrozně, když to takhle píšu, ale pokud se v tom necítíte.. Myslím si, že s něčím takovým šlápnout vedle ani nemůžete. Jo a hlavně když nejdu do školy, tak si užívám malé lehoučké kabelky!! Máte to stejně? :)

Bunda: ONLY,   náramek: PANDORA,   hodinky: DKNY,   top: MANGO,   kalhoty: TOPSHOP,   kabelka: ZOOT,   boty: PRIMARK
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Tyhle kalhoty z Topshopu jsou nejlepší! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja som taká, že si vždy vyberám oblečenie ráno na poslednú chvíľu, takže väčšinou nestíham :D Outfit sa mi páči, tá bundička je skvelá.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně to mám stejně, je to takový relax si o víkendech užívat malé a lehké kabelčičky.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. A opet ti to slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. ta bunda ! :))) moc ti slusi a s cervenym topem jsi to hezky ozivila :) jinak kalhoty z topshopu taky planuju, protoze jsem je vzdy kupovala v HM, ktery po par vyprani vypadaly hrozne :/

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky Luci :)

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat