Lucie Šumová: MY MAKE-UP

MY MAKE-UP

By | 20:34 9 comments
Tentokrát se s vámi podělím o to, co je v mé kosmetické taštičce. Ukážu vám produkty, které nejradši používám a dozvíte se, jak vypadá můj každodenní make-up. O kosmetice sice moc nepíšu, ale doufám, že se snad  i takový článek bude líbit, zajímat někoho a třeba vás něco zaujme nebo mi doporučíte naopak vaše oblíbence. Budu ráda! :)

Začneme hezky postupně od začátku až do konce, i když každá z nás má svůj postup. Přesto určitě všechny začínáme tím, že si obličej pořádně vyčistíme a samozřejmě krém je základ. Pokud vás zajímá, které produkty na to používám, tak se podívejte SEM, kde tomu věnuji celý článek.
Tak pleť máme vyčištěnou a pokračuji vyhlazující bází pod make-up Sephora, která vytváří hedvábnou hladkou pleť příjemnou na dotyk a líčení vám díky ní vydrží déle. Dřív mi přišlo, že je to úplná zbytečnost, ale pokud s ní začnete, tak si jí oblíbíte a ten rozdíl opravdu uvidíte. Dále pokračuji korektorem Rimmel London March Perfection (odstín 010 IVORY), který zakryje nedokonalosti a rozjasní pleť. Používám ho už strašně dlouho a mám už několikátý! Už se můžeme vrhnout na make-up Rimmel London Lasting Finish 25H NUDE (odstín 100 IVORY), který je opravdu dlouhotrvající. Hlavně se mi dobře roztírá, má příjemnou krémovou konzistenci, což mám fakt ráda, když je lehký. Vážně je to nejlepší make-up, který jsem vyzkoušela z drogerie. Občas ho trochu smíchám s Lancome Teint Miracle (odstín 2), který víc kryje, ale klidně se bez něj obejdu. I když je to Lancome♥, tak ten Rimmel London mám opravdu radši. Dřív jsem používala make-up od Clinique, měla jsem už několikátý, až mi najednou přestal vyhovovat a připadalo mi, že se špatně roztírá. Už bych se k němu nevrátila. Pudr má Clinique skvělý, ale když jsem vyzkoušela tento, který je také od Rimmel London- Stay Matte (odstín 003 PEACH GLOW), tak ten se mu úplně v pohodě vyrovná. Za tu cenu je super.
Pokračuji legendární bází pod oční stíny Urban Decay Eyeshadow Primer Potion- Sin, díky které mi stíny vydrží vážně dlouho. A pak pokračuji milovanou NAKED 2 od URBAN DECAY, kterou určitě moc dobře znáte. Nejčastěji začínám stínem FOXY, BOOTYCALL a do ohybu víčka TEASE a občas i nějakou tmavší SNAKEBITE nebo i BUSTED. Asi bych bez té paletky už nemohla být a to se ke mně dostala úplnou náhodou. Hlavně jsem si dřív stíny vůbec nedávala a stačila mi řasenka, občas linky. Jak jste na tom vy? :)
 
Používám kleštičky na řasy, tyhle jsou od Elfu a nanesu řasenku Urban Decay Perversion jsem si také dost oblíbila, ale bohužel se mi občas obtiskává. Má veliký huňatý kartáček a stačí jedna vrstva a je to velký rozdíl. Bohužel mi už dochází. Jsem ráda, že Urban Decay je na trhu konečně i u nás! Seženete ji v Sephoře. Tekuté oční linky Dermacol vydrží strašně dlouho a nerozmazávají se. Používám je jen občas, ale od té doby co jsem vyzkoušela tyhle, tak jiné nekupuji.
 

Rozjasňovač Benefit High Beam nanáším štětečkem na lícní kosti a pod obočí. Poté vše rozmažu prsty do ztracena. Mám ho už strašně dlouho a pořád toho v něm je tolik. Je teda pravda, že si ho dost šetřím a používám ho jen výjimečně. Benefit je svými tvářenkami proslulý, já si vybrala Dallas a líbí se mi, je taková přirozená. Balení teda vypadá hrozně, ale je tam také zrcátko a štěteček. Já používám tento od Elfu.
 


Balzám na rty mám ráda Neutrogena a vlastně skoro pořád mě můžete vidět jen s ním nebo jen s nějakou skoro neviditelnou rtěnkou. Měla jsem ráda tuhle hnědou Sephora, bohužel jsem ji měla tak dlouho, že už zmizel i nápis s odstínem. Bohužel mi nedávno vypadla v metru z kabelky, takže se budu muset podívat po nové. Když už výraznou rtěnku, tak Chanel Rouge Allure 03. Na rtech dlouho nevydrží a další bych si určitě nekoupila.
KIKO jsem sem přidala spíš proto, že bych o ní chtěla napsat, ne že bych ji nějak používala.Je skvělá v tom, že vydrží dlouho! Konečně! Jenže tentokrát je problém ten, že mám suché rty a tahle na ně moc dobrá není. U nás se KIKO ani neprodává, proto by mě zajímalo, jestli jste od téhle značky něco zkoušely? Dovezla mi ji kamarádka z Itálie, děkuji! Pokud víte o dobré rtěnce, tak mi dejte prosím vědět. To mě zajímá, protože s těmi já spokojená nejsem.
 

Chanel Rouge Allure 03, Sephora ??, KIKO Long Lasting Colour 104

To by bylo dnes všechno! Teď mi můžete dát tipy na vaše oblíbené kosmetické produkty (HLAVNĚ RTĚNKY!!) a okomentovat klidně i ty mé, jak jste spokojené nebo co si plánujete pořídit! Hlavně se nelekejte poslední fotky, jsou to dvě spojené. Na jedné jsem měla otevřené oči a na druhé zavřené. :D Jo a mějte se moc krásně!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Páni to je perfektní článek! Hrozně se mi líbí fotky a hlavně líčení. Přirozené, nic přehnaného a přitom jsi taková kočka!

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok :) paletka tieňov vyzerá úžasne ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný make up, který ti opravdu sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Povedlo se ti to. Makeup je nadherny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten makeup od Lancome bych chtěla vyzkoušet, ale na mě je to prostě moc tmavé
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnky vyzkoušej jakoukoliv od Rimmelu z řady Kate Moss!!

    OdpovědětVymazat
  7. Seš tak krásná i bez líčidel :) A rtěnka má teda božskou barvu

    OdpovědětVymazat
  8. Ak chceš skvelú ceruzku na pery skús miss sporty hocijaký odtieň,čudovala som sa pretože som dlho použiívala dior a toto som kúpila náhou,stojí pár drobných odtiene sú rôzne ale fakticky vydrží dlho a teraz ju používam namiesto rúžu

    OdpovědětVymazat
  9. na paletku NAKED si dělám zálusk :) WWW.DENNIESSK.BLOGSPOT.CZ

    OdpovědětVymazat