Lucie Šumová: ELSEVE!

ELSEVE!

By | 11:00 7 comments

Často se mě ptáte jaké produkty na vlasy používám. Možná tomu někdy věnuji samostatný článek, ale dnes vám s úsměvem představím jeden zázrak, který jsem si oblíbila. Je to novinka od Elseve!

Loreal Paris hedvábný olej v krému Elseve Extraordinary Oil, který vám vlasy určitě posílí. Nějaké podobné oleje jsem vždycky nerada používala, protože jsem se bála, že mé vlasy po nich budou zplihlé a vypadat mastné. U tohoto se mi to nestalo, protože je jiný. Je to vlastně jediný olej v krému. Úplná novinka a nakonec ho moc ráda používám. Můžete si ho dát do mokrých vlasů a budou se vám lépe rozčesávat. Pokud si fénujete vlasy, tak je ochrání také před teplem. Dá se použít i na suché vlasy, což dělám v poslední době často. Vlasy pak budete mít lesklé a hebké.


Naneste krém do dlaně a aplikujte do délek vlasů. Určitě si ho zamilujete stejně jako já! Abych nezapomněla, tak úplně nádherně voní. :) Já mám docela suché vlasy, takže se vždy něco takového hodí, protože je to hezky rozzáří. Taky mám konečně nové melíry. :) Máš s tímto produktem nějaké zkušenosti? Co používáš ráda ty? :)



INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

7 komentářů:

  1. To se po nem pozdeji budu muset podivat.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to moc fajn :) Já si vlasy nedávno ostříhala a už znovu rostou. Přestávám si je i barvit, aby se mi zlepšily. Díky bohu že mi rostou jako voda, jinak bych se utrápila. To mé mikádo mi začíná pěkně vadit. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Uz jsem o nem cetla na jinem blogu a pro me suche, tezke a misty vlnite vlasy bude asi idealni :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. Pořád nad ním přemýšlím :-). Mám doma tolik produktů na vlasy, tak by to byla zbytečná koupě. Ale tolik mě láká! :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tip na produkt na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Udělěj prosím článek o tvých vlasech:-)

    OdpovědětVymazat