Lucie Šumová: INSTAX MINI 25

INSTAX MINI 25

By | 8:00 13 comments
Pamatujete si na TENTO nebo TENTO článek s Instaxem Mini 90? Instantní kluci mi půjčili Instax mini 25 od FujiFilmu. Díky tomu vám ho teď můžu ukázat a pár fotek z něj. Nebudu ukazovat každou zvlášt, nic úžasného tu ani nemám, ale něco vidět můžete. :) Pokud chcete pořádnou recenzi, přečtěte si TENTO článek.


Řeknu vám, je s tím vážně docela zábava, ale přijde mi to jako docela drahá sranda. Polaroid mi půjčili s filmem, který je na 10 snímků. Přikoupila jsem si další dva na 20 snímků TADY. Myslela jsem si bůhví kolik toho vyfotím, ale pak mi všechno na vyfocení přišlo jako strašná blbost. Takže jsem skoro vůbec nefotila až jsem ho měla pomalu vracet. Takže jsem nakonec fotila i strašný blbosti a film mi i zbyl. No třeba na narozeninovou oslavu nebo na dovolenou by to bylo super! Jinak mi to přijde docela škoda. Líbilo se to, když jsme byli na návštěvě u známých. Moc často je nevidíme a když jsme se s nima vyfotili a dali jim to na památku, tak se jim to moc líbilo. :)

Tohle je fotka z Adidas Showroomu, článek jste mohli vidět TADY.
S foťákem je to opravdu jednoduché, žádné složité nastavování a zvládne to úplně každý. Líbí se mi že je malý a lehký. Hodíte ho do kabelky a je to, ani o něm nevíte. Fotky jsou malé asi jako kreditní karta, což už je docela škoda, ale do peněženky fajn. Taky se mi líbí v kolika barvách ho vyrábějí, vypadají moc roztomile. A určitě je dobrý zrcátko na objektivu, ve kterém se vidíte při focení selfie, haha. :D Co se mi nelíbilo bylo malé kukátko, špatně se mi do něj koukalo a i když to zkoušel někdo jiný, tak říkal to samý. Vždy jsem se snažila vypnout blesk, ale nic. Až jsem se dozvěděla, že to nejde. Je to foťák pro každého, hlavně pro ty nenáročné. Jak už jsem psala je to jednoduchý a výsledek je rychlý.

A na první fotce byl Akim.♥

Tady mě vyfotili Instatní kluci, když se pracovalo na fotkách právě s Instaxem Mini 90. Jak už jsem psala na začátku.. Článek TADY nebo TADY.

Taky nějaký fotky z Prahy, hlavně super burger z Dish po kterém jsem dlouho toužila, ale o tom vám povím zase v nějakých food tipech. :)



Polaroidy jsou teď docela oblíbené a každý chce přece fotku na památku. Tento i spousty dalších koupíte třeba na stránkách HOMOBot.cz. Určitě je to i jako hezký dárek. :) Co říkáte?
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

13 komentářů:

  1. Fujifilm Instax mám slíbený k letošním narozeninám, protože to k Vánocům jaksi nevyšlo :D a hrozně se na něj těším! :) Trochu mě mrzí, že jeden snímek vyjde na dost peněz, ale zase je to něco, co si člověk schová nebo vystaví na památku :) určitě se s ním chystám letos do Londýna! <3

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Instax si přeji už asi dva roky, pořád o něj píšu Ježíškovi, nenápadně ukazuje před narozeninami a stále nic... :D
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se moc líbí hlavně vzhled :) Ty pastelové jsou opravdu krásné a efekt fotek mi přijde takové vintage ! Jako kdybych se dívala na fotky rodičů :) Za mě rozhodně ano, i když film není nejlevnější.

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie děkujime za seznamovací článek o aparátu Instax Mini. Focení s tímto aparátem jak sama píšete není složité ale jako všemu je třeba přijít na kloub z osobních zkušeností mohu říc že Instax Mini a Wide si sám beru na dovolené a jiné akce. Ceny snímků nejsou nijak veselé ale časem čím více lidí to bude používat půjdou ještě dolů :-)

    Tady jsou pro inspiraci moje fotografie z Mini a Wide Instaxu.
    http://www.janzalis.com/cs/portfolio/s-instaxem--korsika.html
    http://www.janzalis.com/cs/portfolio/s-instaxem--holandsko-2013.html
    http://www.janzalis.com/cs/portfolio/s-instaxem--polsko-2014.html

    Pro inspiraci mrkněte na eshop a kdyby někdo potřeboval poradit jak si vybrat tak se nebojte se zeptat :-) více na http://www.homobot.cz/cs/fotoaparaty-fujifilm-instax/

    OdpovědětVymazat
  5. pre mňa je hlavným mínusom cena, ale polaroidy ako také mi prídu strašne super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvělý! Já si taky půjčovala polaroid, jen větší a taky mi bylo strašně líto filmů, a pak jsem vždycky vyfotila nějakou blbost, a nebo se mi to nepovedlo .. ale na něco je to úplně perfektní!! :3

    OdpovědětVymazat
  7. Po tomhle instaxu pokukuju už delší dobu, tak snad třeba k narozeninám :D


    http://idreamaboutcalifornia.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. No pro lidičky kteří chtějí ozkoušet a ochutnat instatní fotografii máme také řešení a to půjčovnu. Jak to funguje? aparát si půjčíte zadarmo a to jen za u nás zakoupený fotomateriál plus poštovné což není špatná věc když to člověk chce jen zkusit ne http://www.homobot.cz/cs/pujcovna/

    OdpovědětVymazat
  9. ta půjčovna může být skvělý způsob, jak se s polaroidem seznámit :) vždycky to byl můj sen!

    OdpovědětVymazat
  10. Super fotka je, jak jsi "složená ze tří fotek" :D Ten nápad se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Prosim nevite nekdo jak u polaroidu instax mini 8 vypnout blesk? Mám tu fotku vzdycky strasne presvicenou

    OdpovědětVymazat
  12. Prosim nevite nekdo jak u polaroidu instax mini 8 vypnout blesk? Mám tu fotku vzdycky strasne presvicenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blesk lze vypnout, ale stejně blýská skoro pořád. Pomocí tlačítek lze nastavit kompenzaci expozice + nebo - 2/3EV, zapnutí / vypnutí blesku a zaostření (na blíž nebo v případě krajiny na dál). :)

      Vymazat