Lucie Šumová: CLIP IN

CLIP IN

By | 16:00 30 comments
Prodlužování vlasů a vlasové příčesky my nikdy nic neříkaly. Náhodou, proč to z legrace nevyzkoušet, třeba to nebude tak špatný. Ne, že bych chtěla mít vlasy dlouhý až kdo ví kam, ale spíš něco nového. Proto jsem si nechala blond sadu na zakázku nabarvit na takovou tmavě růžovou. Mám to ze stránky stylprotebe.cz a balíček dorazil opravdu brzy, také mě o něm informovaly. Vše si o těchto clip in vlasech u nich můžete přečíst, mají tam i různou péči na vlasy a mnohem víc. Příčesky klidně doporučuji.:)
Já je mám spíš na vyfocení, chci v nich vyfotit něco zajímavějšího.. Nejdřív bych je potřebovala nějak ustřihnout, jsou až moc dluhé, ale bojím se, že to úplně pokazim. Nebo že bych je dala do giveaway? Třeba by si z nich taky udělal nějakou srandu. :D:) A jestli bych to takhle nosila i na normální denní nošení? To upřímně asi ne, není mi to ani příjemný. Co na to říkáte Vy? Líbí se Vám to? Mě to docela pobavilo a první koho jsem si vybavila? Avril Lavigne:D:D haha a ano, jedná se o spolupráci. Ať máte klid.

clipin.jpg
anigif.gif
(a inspirujte se)
pink hair: stylprotebe.cz
Menší rozhovor s provozovatelem:
Jsou vlasy opravdové?

Ano vlasy jsou opravdové lidské, pravost vlasů se mimo jiné dá krásně ověřit barvením, kdyby pravé nebyly tak by se nenabarvily. Jinak jsou to vlasy původem z Indie, nejedná se tedy o čínské (asijské vlasy). To lze také ověřit :) když vlasy navlhčíte, tak se mírně samy zvlní, to čínské vlasy neudělají, ty jsou vždy 100% sílné a rovné.
Jak dlouho vydrží?
Co se týče živostnosti, tak ta je 6-12 měsíců, záleží na četnosti jejich nošení, pokud by se nosily každý den, tak spíše to je k těm 6 měsícům a pokud občasně tak ten rok i více. Ono je to také dost individuální, zaleží vždy také na projevené péči, ale také např. i na tom jak je zákaznice náročná na to, že vlasy musí vypadat super, skoro jako nové a pokud tak nevypadají tak je vyhodí a chce nové. Někdo kdo není tak náročný, nepoužívá vlasy každý den a nevadí mu, že hold vlasy už po tom půl až jednom roce nejsou úplně v super stavu, může vlasy používat i dva roky. Také jsou určitě rozdíly mezi tmavými a blond sadami, kdy blond sady jsou více zničené z výroby než tmavé sady, jelikož se vlasy zpracovávají vždy z tmavých vlasů. Takže tmavá sada má o něco vyšší živostnot. Co se týče živostnosti jestě tak kapitola sama pro sebe jsou virgin sady, ty vydrží minimálně dva roky v supr stavu.
Můžou se žehlit i kulmovat?

Jelikož se jedná o lidské vlasy můžete je barvit, fénovat, žehlit natáčet atd. Prostě vše co s vašimi vlastními vlasy. Je to ale třeba dělat s rozumem, tyto procedůry neprospívají žádným vlasům, takže ani těch clip in a o něco se zkracuje jejich životnost.
Jakou vyžadují péči?

Co se týče péče tak platí to co pro lidské vlasy, kvalitní výrobky jsou jen dobře pro ty vlasy, Aplikovat masku, nechat v tom klidně přes noc v sáčku. Pak použít nějaké olejíčky na konečky. Vlasy mají tendenci se dost vysušovat, jalikož už jsou mrtvé a nejsou vyživovány od pokožky.

oclipset.jpg
(můj set)
 Tak příště se můžete určitě těšit na nějaké fotky, tohle jen pro představení a inspiraci.
Jinak by mě celkově zajímal Váš názor na clip in vlasy. Podle mě, kdo má krátký vlasy, tak je to dobrý způsob prodloužení, ale je s tím určitě práce. Dobré i pro větší hustotu! Nejlepší určitě je se s tím s někým poradit, kdo tomu rozumí a vybrat správnou barvu, správně si je nandat, to radí například- TADY. Jinak takových videí je hodně a provozovatel (stylprotebe.cz) Martin Kimla Vám určitě rád poradí a pomůže s výběrem clip in vlasů tak jako mně. :)

Článek je přednastavený, tak snad v pořádku, jsem pryč. Můžete se mi ozvat na ask.

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   ASK   /   ZULU TV
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

30 komentářů:

  1. Já takto růžově podbarvené vlasy měla. Žádné příčesky, ale svoje. Takže kdybych se k takovýmhle dostala, normálně bych je nosila :D

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá to komicky, ale sluší ti to, já si plánuju na "léto" udělat ombre)

    OdpovědětVymazat
  3. jee,aj ja som si hneď spomenula na avril :D je to skvelé,sm zvedavá čo vymyslíš,no určite by to bolo super na nejaké fotenie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to zajímavě, ale já bych na to rozhodně neměla odvahu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jo! První, co mě napadlo, Avril Lavigne! :DD

    OdpovědětVymazat
  6. Jako spetření třeba na focení jak si napsala ok, ale na normální nošení si to také neumím moc představit. Ale když by to někdo uměl nosit tak vlastně třeba proč ne :)))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Je to super, naozaj niečo nové a na leto ako stvorené :)

    OdpovědětVymazat
  8. náhodou tohle nevypadá špatně, já jsem teda viděla jedny šílený clipy a to už bylo špatné

    OdpovědětVymazat
  9. Růžovou nemusím, ale kvůli hustotě by se mi hodily. Asi to bude drahé.

    OdpovědětVymazat
  10. Hele mě se líbí různé netradiční barvy vlasů :) Tak jsem si hrozně oblíbila ombré vlasy ale ty bude mít za chvíli asi každý :D Ale jinak Ti moc sluší a určitě je nos! ;-)

    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, tak to je hodně crazy! :D Ale super, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  12. tak ty jsou perfektní <3 já bych je asi nosila i na normální den :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to vypadá zajímavě.. jsem na to zvědavá na fotkách :) V.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak na fotenie by boli super a dúfam že vymslíš nejaké fotky s nimi ;) :D .. tak ja by som na ne nemala odvahu :D

    OdpovědětVymazat
  15. ješiš, to je super! já bych je trošku zkrátila a klíďo bych je občas normálně nosila!!! ;-) takové oživení, super!!!

    OdpovědětVymazat
  16. také se mi vybavila Avril! :) a já sama bych nějaký proužek také brala, přijde mi to moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  17. Taky bych je použila maximálně tak na to focení. Vypadá to vážně zajímavě, ale asi bych se pořád bála, že bych si to cestou někam někde vyrvala omylem, pořád bych to kontroolovala apod. Nezdá se mi to moc praktické, ale tak někomu se to líbit může :)

    OdpovědětVymazat
  18. Už jsem o nich dlouho uvažovala a klidně bych to nosila i normálně do města a do školy. Dalo by se s nima něco pěknýho nafotit, jsem na tebe zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Některý jsou fakt krásný ale něco vypadá opravdu hrozně a promiň luci ale tohle k tobě mi tohle vůbec nejde!!

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá to hrozně nepřirozeně, vůbec mě to neláká. Ale jinak růžová je super! :D

    OdpovědětVymazat
  21. podobná barva je moje vysněná:-) jsou krásné:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Když jsem to u tebe uvidela aniž bych si přečetla článek, tak mě taky okamžitě napadla avril lavigne. :D Ale tobe to sluší dokázala bych si to na tobe predstavit i do školy. :)

    OdpovědětVymazat
  23. vypadá to moc dobře :) proti clipům nic nemám, může to pomost se sebevědomím :)

    OdpovědětVymazat
  24. vzhledem k tomu, že ani na jedné fotce nejsi pořádně vidět, tak nevím podle čeho posoudit..

    OdpovědětVymazat
  25. To je super, hodně Ti to oživilo vlasy!

    OdpovědětVymazat