Lucie Šumová: Oasap

Oasap

By | 19:04 42 comments
Boty a košili jste mohli už na mě vidět TADY, ale ještě jsem vám obchod nezrecenzovala. Tak jsem si řekla, že to udělám dnes. Řekla bych, že vás docela takové recenze na obchody docela dost i zajímají, protože mi pak vždycky někdo píše do komentářů, jak vidí, že mám něco nového z internetového obchodu ať udělám recenzi na obchod. Tak snad vás tahle rubrika bude dál zajímat a já do ní budu mít o čem psát. :)) Dnes se společně podíváme na Oasap.

Oasap:
Oasap internetový obchod najdete TADY a můžete je sledovat i na facebooku ať nepřijdete o nějakou novinku. Jinak Oasap mi hodně připomíná Romwe (o Romwe jsem psala TADY a TADY), ale podívejte na ten design a celé to vyhledávání, dokonce i zboží je hodně podobné. Určitě tam najdete i nějaké stejné kousky, doporučuji si stránky projít obě, protože na jedné bude třeba dražší a na druhé levnější a s jinou věcí to může být zase naopak. Pro zajímavost je tu Oasap od konce roku 2011 a aktualizace produktů drží každý den. Když si tam vyberete něco a další den to nebude, zkuste počkat a třeba se zboží zase objeví! :) Pokud máte další otázky, tak na vše najdete odpověď u nich na stránkách.


Jak byl balíček zabalený?
Nic čím by se mohlo něco zkazit, prostě normálně zabalený. Podívejte se na animace a uvidíte. Nic dokonalého jako balíček z Forever21, haha! :D (o Forever21 jsem psala TADY a TADY)

Poštovné:
Je zdarma, což je podle mě super! Jinak jsem balíček objednala 14.4. a přišel 30.4. což jde na to z jaké dálky to je. Dokonce můžete přes svůj účet na Oasap sledovat, kde balíček právě je.

Velikost:
Boty: Podle tabulky velikostí- TADY jsem si vybrala velikost 38 (mou normální velikost) a jsou mi skvěle! Sestra má velikost 39 a jsou jí prý taky, takže už se těší až si je půjčí. :D:)


Košile: ONE SIZE, takže to už bylo horší. Je mi malá, nezapnu ji přes prsa a je i taková dost krátká i rukávy jsou krátký. Takže z té jsem byla nešťastná. :(



Kvalita:

Nic speciálního na celý život, ale tak normální. Řekla bych to tak jako = New Yorker. Normální i tak nějak za podobný peníze asi. Zatím se mi nic nerozpadlo a boty vypadají dobře. 

Shoda fotek:
Podle toho, co jsem si objednala a co mi přišlo bych řekla, že fotky odpovídají. :))

 Najdete TADY.

 Najdete TADY.

Závěr:
Ale jo, jsem spokojená a není si na co stěžovat, ale ONE SIZE už asi moc věřit nebudu. Příště musím dávat pozor a aspoň si to pořádně přeměřit. Doporučuji to i vám.
Popravdě bych si tam něco sama jen tak neobjednala, jen takové kousky, které vím, že neseženu v obchodě, tak do nich bych šla. Jinak si raději zajdu do obchodu a nebo dám přednost jiným internetovým obchodům. Podobné boty jsem dlouho sháněla a tak jsem za ně ráda. Jinak aby bylo jasno, jde o spolupráci, ale ani proto nechci nikomu říkat, že je to nejúžasnější obchod na světě...
Ano, Oasap spolupracuje i s blogery.

Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

42 komentářů:

  1. škoda, že je ti malá, je úplně nejbožejší))

    OdpovědětVymazat
  2. Ajaj! One size jsem si dnes objednala, tak doufám že bude sedět! je t totiř jediná věc kterou jsem si z e-shopu objednala, takže bych byla docela neštastná kdybych z toho pak nic neměla :(

    OdpovědětVymazat
  3. ty boty bych chtěla taky jsou nádherné a jednoduché :)

    OdpovědětVymazat
  4. Juuum, ty botky jsou nádherné a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mam zkusenost podobnou, zvlast ta moje prvni objednavka se dost nevyvedla :D ale vcra jsem objednavala zas a moc se tesim, doufam, ze to bude OK :)

    www.ivetsperspective.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Dokonalá jako vždy!Nejskvělejší outfit)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. snad ty boty budu mít!Já měla balíček hodně rychle :)

    OdpovědětVymazat
  8. nikdy nekupovat ONE SIZE :D Vždy to mívám natěsno přes prsa :D

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem s nimi začala spolupracovat! Ty botičky vypadají skvěle, já si zatím na zkoušku objednala prstýnek a řetízek na krk, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak sa na ten obchod kuknem :) Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  11. To nevadí že košili nezapneš :) Kratší rukávy jsou pěkné a rozeplá není také špatná :) a kdyby ti to vadilo tak jí přecemůžeš darovat malým lidem :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ty boty jsou vážně moc pěkné. Ale to už ti tady koukám napsalo hodně lidí.

    OdpovědětVymazat
  13. mne su boty z oasap uplne male, 39 su ako 37

    OdpovědětVymazat
  14. Krásne botky! :) a košielka je tiež krásna, škoda, že je malá, ale aj takto rozopnutá je pekná ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám zrovna kabelku na cestě na kterou se moc těším takže snad mě nezklame! ;) Jinak ty botky jsou super! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. páči sa mi, ako si všetko pekne opísala.

    inak, tie topánky sú krásne.

    OdpovědětVymazat
  17. One size mam od nich saty a taky trochu nesedi :D ale zas ne tolik jako kosile, jen mi jsou kratsi :D ale ty boty vypadaji nadherne fakt je asi koupim :D

    OdpovědětVymazat
  18. A.- No já zase koukám na ty krásný věci tam a právě přemýšlím o šatech, no tentokrát si všechno pořádně přeměřím a nebudu jen doufat- snad mi to bude. :D:)

    OdpovědětVymazat
  19. já si objednala kabelku tak jsem zvědavá jaká bude :) a kdy dojde a díky na to upozornění, že jde zásilku sledovat, do teď jsem si toho nevšimla aspoň vím, že trčí v londýně na letišti :D

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné věci :-) Můžu se zeptat, jak se dá k takové spolupráci dostat? Zajímalo by mě to :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Košile je nej !!! Skvělý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  22. dobrá nákup :) já zatím nemám z oasap žádné zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  23. košili zapínat nemusíš :) rukávy ohrneš a budeš kočka jako vždy, jak tě znám určitě to nějak vyřešíš! .)

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Terka ♥- Sice se to vyřešit dá, ale naštve to.

    OdpovědětVymazat
  25. Krásný boty!! Můžu se zeptat, jak je to s placením? Musím mít paypal, nebo něco takovýho? A je to tak i splacením na forever 21? :) Děkuju!!

    OdpovědětVymazat
  26. Pekné vecičky recenzie mám na tvojom blogu rada :)

    OdpovědětVymazat
  27. ach, z těch bot šílím! jsou dokonalé ;))

    OdpovědětVymazat
  28. košile se mi moc líbí, ale botičky jsou něco pro mě :))

    OdpovědětVymazat