Lucie Šumová: Lancome Teint Idole Ultra 24H

Lancome Teint Idole Ultra 24H

By | 20:44 35 comments
Dnes mám pro vás recenzi ve které vám představím a přiblížím make-up od Lancome, přesněji Teint Idole Ultra 24H. Spousty z vás mi psalo, že by vás recenze na něj zajímala a tak je to tu. Na úvod bych řekla, že je to vlastně dlouhotrvající make-up pro komfortní a dokonalé nalíčení bez úprav po 24 hodinách a zároveň nejlepší make-up, tedy aspoň pro mě.



Jak se s ním líčím:
Před líčením si svou pleť pořádně odlíčím a nanesu krém, dříve jsem používala krém od Neutrogeny. Teď se mi docela dost začal loupat obličej, tak je mi nejpříjemnější obyčejná klasická Nivea. Pokud máte pro mě nějaké doporučení na nějaký krém, budu ráda. Po krému si dám trošku make-upu na ruku a rozetřu ho po celém obličeji. Dobře se nanáší, i když pro někoho to bude pohodlnější se štětcem. Já dávám přednost prstům, samozřejmě si je před líčením umyji. Stačí opravdu malé množství, takže vám určitě dlouho vydrží. Líčit se s ním, to je opravdu radost a jsem ráda, že ho mám. :) Jinak po make-upu si dávám minerální pudr ze Sephory.


Odstín a nanášení:
Pro zajímavost mám odstín 01, ale na výběr je z deseti odstínů, takže si každý vybere ten pravý. Jak se s tímto make-upem líčím, jsem psala o pár řádků výš, ale ještě bych něco málo dodala. Vyhovuje mi pumpička, která vám nevyprskne moc make-upu, ale prostě tak akorát! Mám tyhle pumpičky mnohem raději, než nějaké make-upy, které mačkáte a pak toho máte plnou ruku, ale to je věc názoru. Jinak se podívejte na animaci (třeba vám bude k něčemu dobrá, ale trochu jsem to na tu ruku s make-upem přehnala, ale tak chtěla jsem, aby byl na fotce dohře vidět) a klidně na všechny mé fotky za poslední čas, protože se s jiným make-upem už nelíčím.


Celkově od A do Z:
Lepší make-up jsem vážně nikdy neměla, tento je opravdu kvalitní, což už napovídá i jeho cena, která je 1270Kč. Ale já na něm nenašla ani jedno mínus, takže se vyplatí do něj investovat. Jako drobnost bych dodala, že i krásně voní, že tu vůni cítíte celý den. Líbí se mi to. Sice je divný, všechno pořád jen chválit, ale tento make-up si to fakt zaslouží a nejraději na něm mám asi to, jak i po pár hodinách dobře vypadá a jak je přirozený a nechává pleť matnou. Jinak kryje, sjednotí vám pleť, nedělá efekt masky a je vhodný pro všechny typy pleti, dokonce i pro citlivou. Nevím teda, jestli vydrží opravdu 24 hodin, ale půl dne určitě! Jak už jsem několikrát asi napsala, tak jsem spokojená a upřímně ho doporučuji všem.

A co vy a značka Lancome?
Zklamala vás někdy? Mě teda ne a na tento make-up jsem ještě žádnou negativní recenzi nikde nečetla, což je dobré znamení a říkám vám, že jestli nad ním uvažujete, tak jděte do něj. To by bylo ode mě v tomto článku vše, tak snad jsem na nic nezapomněla. Když tak se ptejte na formspringu a brzy se můžete těšit asi na nějaký outfit. Tak se mějte krásně, užijte si víkend a ahoj!! :)

Kde seženete: Já ho mám ze Sephory
Cena: kolem 1270Kč
Jak jsem spokojená: ***** (5 hvězdiček z pěti, 100%)



Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

35 komentářů:

  1. Skvělá recenze! Začínám nad ním uvažovat:))

    OdpovědětVymazat
  2. celkem drahý,ale vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow!Úžasné, po tvojí recenzi bych si ten make-up Lancome hned koupila!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi jseš opravdová bárbínka co pečuje stále o svůj vzhled když vrazíš 1270 Kč do blbýho Make-upu. Koupíš možná i lepší do dvou stovek..Klasická barbie..

    OdpovědětVymazat
  5. tenhle make- up mám :))) poučením pro mě buď, že ne všechno zlato, co se třpytí.. přestože nemám nijak zvlášt problematickou pleť, po prvních dvou vyučovacích hodinách je spolehlivě pryč.... je to teprve asi třetí , čtvrtý make up, co jsem vyzkoušela a nejspíš i poslední drahý.. momentálně používám bb cream od garniér, který mi na pleti vydrží mnohem dýl, přestože je to jen tonovací krém... a stojí o tisícovku míň

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenza, já make-up nepoužívám, ale myslím si že na další časy budu uvažovat o tomhle :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní- To bych teda neřekla, jasně, mám raději kvalitní kosmetiku, ale myslím, že do něčeho se ty peníze vyplatí dát. Mám docela i problematickou pleť a tak si nemyslím, že by byl pro mě make-up za dvě stovky něco, co by mi pomohlo a můžu říct, že od té doby, co používám tento make-up je pleť lepší a to jsem dříve používala Clinique se kterým jsem nebyla ani z poloviny spokojená, tak jako s tímhle a to se mi zdál skvělej. :)
    Nuff- Fakt? To není možný. Já teda tu recenzi psala opravdu upřímně, není to žádná reklama, ale opravdu můj názor a pro mě je to nejlepší make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Je opravdu zvláštní, že po dvou vyučovacích hodinách si ho měla pryč. Jsi první od které slyším na tento make-up něco negativního.

    OdpovědětVymazat
  8. měla jsem vzoreček a přišel mi vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mamka má tady ten make-up . A říká že je otřesný !! Vůbec dlouho nevydrží! Říkala že první a poslední drahý make-up.. A myslím že ty ani ten make-up nepotřebuješ ve svém věku :) . Je ti proboha 14!!!!! .

    OdpovědětVymazat
  10. hmm vypadá super nejspíš vyzkouším vzoreček a jinak já používám od Loreal :)

    OdpovědětVymazat
  11. asi ho zase začnu používat :)) :DDD a věřím ti, že na něj všichni měli jenom samou chválu.. však i proto jsem si ho koupila. možná je to i tím, že nepoužívám pudr.. a zrcadlovku budu mít nikon d5100:))

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní- Zvláštní, koukám, že už se našly i negativní zkušenosti. No já jsem spokojená, mamka ho taky zkusila a chválila, sestra taky a hned i ostatní poznali, že jsem nalíčená jiným make-upem. Je to opravdu rozdíl, jak vypadá přirozeně a tak. Já si ho naopak nemůžu vynachválit, ale asi hold nesedne každému.

    OdpovědětVymazat
  13. kdybych měla tolik peněz určiě bych ho brala :) al takhle si vystačím s levnějšími. Zvlášt dokud mi ještě neni přes 30 :D

    OdpovědětVymazat
  14. hm, kdyby jenom nebyl tak drahý.. :/

    OdpovědětVymazat
  15. Dominika- Jeho jediné mínus, jsem zvědavá, jak dlouho mi vydrží. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Blair Slytherin13. dubna 2012 v 21:57

    Na recenzi jsem se těšila a jsem ráda, že slyšim jenom chválu ;) Byla jsem si pro vzoreček v Nise v Douglasovi, ale prodavačka mi vybrala odstín 02. V obchodě vypadal dobře, ale v konečnym důsledku byl moc tmavej. Tak jsem se zeptla na světlejší, ale byla tam jedna neochotná prodavačka a místo toho, aby se mě zeptala na odstín, tak mi prdla 01, která je na mě moc žlutá, takže ani pak jsem nemohla zjistit, jak mi sedí, což bych chtěla, protože to není málo peněz. Co se ale týče vlastností, tak mi příjde perfektní. Hnedka schne a obličej po něm máš hebkej, měla jsem ho ve škole (1. den, když jsem byla zaslepená jeho úžasnejma schopnostma a neviděla jsem, že je trošičku tmavší :D) a vydržel mi celejch 7 hodin ve škole a pak i zbytek odpoledne. A naprosto mě uchvancancuje jeho nádherná vůně =O Kreje skvěle, takže když mám trošičku zarudlo kolem křídel nosu, stačí jedna tenká vrstvička a je to pryč ;D Rozhodně si v budoucnu musim koupit 010 :)

    OdpovědětVymazat
  17. vypadá vážně suprově! krásná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  18. No,pro mě je docela drahý,ale každý má své možnosti.:)

    OdpovědětVymazat
  19. Vypada hodne dobre. Jen nechapu jak to delam, ale vsechny mejkapy nikdy nedokazu dopotrebovat, uz mam doma asi 3, vsechny mam uz vecnost a stale nechteji dojit, takze az je tak za 10 let vypotrebuju, tenhle uz se nebude ani vyrabet:D

    OdpovědětVymazat
  20. Lucy nechci ti do toho mluvit ale předtím vzhled tvého blogu byl lepší !!;) Barun

    OdpovědětVymazat
  21. něco takového bych chtěla vyzkoušet, ale pro mě je tohle uplně nepředstavitelná částka, takže pro mě určitě není :)
    každopádně musí být skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  22. vyzera naozaj zaujimavo, asi vyskusam vzorku, bez toho uz radsej ani nic nekupujem bo nemam dobre skusenosti :) ja musim vzdy hladat make-up co vydrzi co najdlhsie ked idem o 7dmej rano z domu a pridem az okolo 21-22 domov ...

    OdpovědětVymazat
  23. skvělá recenze, už jsem na něj koukala i dřív, ale ještě jsem se nějak nerozhodla :D

    OdpovědětVymazat
  24. Stále kupuješ nové a nové věci. A jsou to věci i dražší. Zajímalo by mě, jestli dostáváš ve 14ti takové vysoké kapesné nebo si nějak přividěláváš :).

    OdpovědětVymazat
  25. Krásná recenze!! :)

    P.S. zvu tě k sobě na giveaway ;).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. je skvělé,že se ty peníze nevyhodily z oken,ale podle mě je to dost na jeden kosmetický výrobek :) a jak jsi psala,jak se líčíš,já si nejdrřív udělám obočí,řasy a mek-up až na konec :)

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadá vážně skvěle, ale kde prosimte ve 14 bereš tolik peněz na make up tyjo? nemyslim to nějak ve zlém sama nesnášim závistivce, jenom mi to příde trochu zbytečné a hlavně nepochopitelné vzhledem k tvýmu věku, je to čistě muj názor:) ale jinak dobře napsaná recenze

    OdpovědětVymazat
  28. Jenom rozmazlenej fracek si muže dovolit makeup za litra když mu neni ani 15,žasnu. At žije vyhazování peněz,ale tak hlavně že zamachruješ v blogovym světe to né že ne, jen tak dál no.

    OdpovědětVymazat
  29. Určitě je to dobrá investice :) Dopoužívám svůj stávající a asi zajdu do sephory :) Moc se ti recenze povedla :)

    OdpovědětVymazat
  30. cute!!!

    http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  31. Je vidět, že stále se najdou lidé, kteří závidí a píší akorát nesmyslně hloupé komentáře. Fajn recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  32. Čekám na něj, má mi přijít. Jestli jsem na něco zatížená, je to právě vlys růže a po delším čase na korejských BB krémech jsem dostala chuť na pořádný make-up. Plus mám už půl roku doma pudr Teint Idole v odstínu 01, takže výběr odstínu naslepo to rozhodně není:-)

    OdpovědětVymazat