Lucie Šumová: Pomocníci, kteří vám zpříjemní přípravu snídaně!

Pomocníci, kteří vám zpříjemní přípravu snídaně!

By | 5:58 8 comments

 Bez jakých pomocníků do kuchyně se neobejdete? Dnes vás seznámím s takovými, na které si určitě také rádi zvyknete a pomohou vám při přípravě snídaně.

Vařič vajec Guzzanti GZ 608

Přiznám se, že tento produkt jsem vždy viděla jako zbytečnost. Proč by si to někdo pořizoval? Ale je to super! Ze začátku nám chvíli trvalo než jsme se skamarádili, ale dnes už si dokážu udělat vejce podle svých představ: natvrdo, středně nebo naměkko. Navíc se mi líbí, že se tam vejde až 8 vajec. Po vyměnění nástavce připraví i omeletu nebo sladký vaječný pudink. Já si dělám nejčastěji ztracené vejce a to tento přístroj umí taky! Pokud se vám nikdy nedařilo, teď už 100% bude. V balení máte odměrku, do které si dáte vodu podle toho, jaké vejce chcete a nalejete ji do ohřevné plotýnky. Pak už jen čekáte na zvukový signál ukončení. A snídaně je skoro na stole! Jednoduché, že?

Topinkovač Sencor STS 5070SS

Elektrický topinkovač si mě získal svým nerezovým vzhledem. V kuchyni mu to fakt sluší! A hlavně se mi líbilo, že do něj můžu dát 2 nebo i 4 tousty najednou (vhodný pro silné i tenké toasty). Stačí zvolit, jak moc chci opéct toust (na výběr máte 9 stupňů nastavení intenzity opečení) a je to. Můžete použít také opékací mřížku na rozpékání housek. Pečivo vám klidně také rozmrazí a samozřejmě má i tlačítko STOP. Za mě splňuje vše, co jsem chtěla a je to opravdu kvalitní stroj!

Za produkty moc děkuji arecenze.cz a tipy na mé oblíbené snídaně najdete TADY.

Starší příspěvek Domovská stránka

8 komentářů:

  1. Pěkné, ale ten egg cooker mi na první pohled připomněl mou krabičku s houbičkami na make-up. 😅☺všude prostě vidím šminky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten egg cooker mi kúpil teraz priateľ v Nemecku, tak som zvedavá čo to bude :)

    COLORFUL AUTUMN

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Mám neskutočne rada všetky možné vychytávky :)

    FRENCHSTYLE | Sleduj ma na instagrame ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ten topinkovač mám a je super, taky dopuručuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Velké dámské peněženky Příslušenství, jako jsou velké dámské peněženky, se vyznačují mnoha přihrádkami, úložnými prostory na karty, doklady a peníze. Tyto typy peněženek si často vybírají ženy, které potřebují více prostoru pro uložení svých věcí nebo které mají rády vše uspořádané na jednom místě. V MOHITO najdete velké peněženky, hladké, klasické, v různých barevných variantách, ale i ty s nejmódnějšími potisky, jako jsou monogramy nebo květiny.

    OdpovědětVymazat
  6. kožené kabelky - https://emotys.cz/

    OdpovědětVymazat