Lucie Šumová: OBLÍBENÝ MAKE-UP LOOK

OBLÍBENÝ MAKE-UP LOOK

By | 15:51 12 comments


Ve spolupráci s Notino.cz bych vám ráda ukázala pár mých oblíbených produktů. Některé jsou pro mě nové a jiné používám už několik let a nedám na ně dopustit! Dejte mi vědět, které kosmetické produkty jsou vaše oblíbené a inspirujme se navzájem. Kosmetiky není přeci nikdy dost! Což mi připomíná – Nezapomeňte sledovat v 18:00 Óčko TV, kde se dozvíte výsledky Cosmopolitan Beauty Awards 2020. Náš první pořad o kráse! Těšit se můžete na zajímavé hosty, beauty workshopy a hudební vystoupení.




Začneme hezky od začátku make-upem..
Ráda kombinuji dva, které nanáším Beauty Blenderem. L'Oréal Paris True Match je na výběr v neutrálních, teplých i studených podtónech, takže si každá z nás vybere ten pravý. Je lehký a podle mě ideální na léto! Je tedy bez SPF, ale předpokládám, že každá používáte krém s ochranou proti slunci. Pokud ne, tak rychle začněte! Na Estée Lauder Double Wear nedám dopustit! Vydrží opravdu celý den/večer a hezky s nimi zakryjete nedokonalosti.



S paletkou W7 Cosmetics Socialite díky matným stínům vykouzlíte krásné jemné líčení do práce, ale můžete přidat trošku tmavší stín + perleťový, třpytivý a vyrazit na párty! Barvy se mezi sebou krásně kombinují, stíny se snadno nanášejí a dlouho vydrží. Za tu cenu je to opravdu perfektní paletka!



Rozjasňovač je základ. Prozařte svou pleť a zajistěte její odpočatý vzhled! Paletka Makeup Revolution Renaissance Illuminate je ideální na cestování, protože ji můžete využít jako tvářenku, rozjasňovač i stíny. Určitě oceníte i balení se zrcátkem. Rozjasňovač aplikuji do koutku očí, lehce na špičku nosu a hlavně na lícní kosti.



Tekuté oční linky Dermacol Black Sensation Ultra Black používám asi od úplného začátku, když jsem nějaké linky začala poprvé používat. Jsou voděodolné, takže opravdu vydrží a linky si s nimi namalujete hravě. Aplikace je opravdu snadná. Samozřejmě čím častěji si je děláte, tím lepší budete! :)



Řasenky střídám docela často. Záleží, která mi zrovna padne do ruky. Nedávno jsem k nákupu dostala jako dárek Estée Lauder Sumptuous Extreme pro objem a zahuštění řas, která dokonce vyživuje a posiluje řasy.

Složení:
  • revoluční kartáček BrushComber Extreme™ – pročeše a precizně obalí každou řasu
  • technologie Extreme Bold Volume™ – prodlouží a zahustí řasy
  • vitamínový komplex Lash-Advancing – vyživuje a posiluje řasy 


Co nosíme roušku, tak tmavé rtěnky nosím minimálně. Naučila jsem se používat balzámy, světlé rtěnky nebo právě lesky na rty. Úplnou novinkou je pro mě lesk na rty Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump pro větší objem. Dlouhotrvající hydratace a svěží mokrý efekt zaručen. Občas si lesk dávám ráda i na rtěnku. :)



Jak se vám líbí finální look?


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

12 komentářů:

  1. Tak ta paletka je fakt dokonalá! Na první pohled mi připomněla tu od Hudy :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Jednu paletku od W7 jsem kdysi měla a byla fajn, tahle vypadá teda dost dobře. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já W7 nedávno ani neznala, ale paletka je opravdu skvělá a za tu cenu!

      Vymazat
  3. Krásný, super fotky! Ten lesk na rty vypadá skvěle. A make-upy potrebuju s vysokým krytím, tak nevím, jestli by byly tyhle ideální. :D Ale matující mám ráda. Paletka je ale boží. ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! ❤️ Lesk na rty je můj oblíbenec. :) Jinak k těm make-upům.. True Match je lehčí, ale Estée Lauder Double Wear zakryje dost!

      Vymazat
  4. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this type of post.

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení tedy moc neholduji, ale tento make up look vypadá opravdu skvěle :) Líbí se mi hlavně jeho jemné provedení. Za sebe bych ale volila více přírodních produktů (třeba odtud). Osobní zkušenost s nimi sice nemám, ale vypadají kvalitně a rozhodně jim nelze upřít jejich dobrý vliv k planetě vzhledem k recyklovatelným obalům a přírodnímu složení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda vy jste vážně krásná!

    OdpovědětVymazat