Lucie Šumová: UDĚLEJ SI ČAS SAMA NA SEBE

UDĚLEJ SI ČAS SAMA NA SEBE

By | 20:14 9 comments
Ve spolupráci s Dove dnešní článek věnuji tomu, jak je důležité udělat si čas sama na sebe. Občas prostě potřebujeme vypnout a dobít si baterky. Nezapomínejte na sebe. Ať už půjdete na dlouhou procházku, užijete si vanu plnou voňavé pěny, uděláte si čas na vaši oblíbenou knížku nebo si zajdete ke kosmetičce, tak vás to nabije energií. Zapomenete na starosti všedních dní a odpočinete si.
Zorganizujte si čas. Udělejte si čas na to, co milujete!
Pro někoho je to sport, jinému stačí odložit jen telefon a počítač, poslouchat hudbu, kreslit si nebo zajít na výstavu. Mně vždycky nabije to, když si jdu zacvičit, ale také si ráda užívám dlouhou koupel. Je důležité tělu i duši dopřát dostatečnou regeneraci. A není to snad skvělé, když zakončíte váš náročný den vanou, kde si odpočinete? Připravíte se pak krásně na další den. A k tomu potřebujete produkty, které nejen krásně voní, ale také hloubkově čistí pokožku a zároveň jsou k ní jemné, uklidňující a nepoškozují ji. Proto v Dove vytvořili novou řadu jemných sprchových gelů, které vám dnes představuji, protože všechny tyto požadavky splňují na jedničku! Nová sprchová řada je ideální pro jemné čištění i té nejcitlivější pokožky. Jde o micelární sprchový gel Dove Anti-Stress a Dove Sensitive Skin. A dnes vám ukážu, jak si občas užívám čas sama pro sebe já.


Růžový gel vás okouzlí něžnou vůní jasmínu a santalového dřeva pověstnou svou uklidňující a relaxační silou a zelený jemnou vůní heřmánku. Stále jsem se nerozhodla, kterou vůni mám radši. Obě jsou moc příjemné! Sice je sprcha taky fajn, ale není nad to udělat si čas na příjemnou lázeň. Při relaxační koupeli konečně na chvilku vypnete. Vždyť dnešní doba nás nutí pořád nad něčím přemýšlet, tak nasajte energii a odpočiňte si. Můžete si k tomu zapálit třeba i svíčky, dát si něco dobrého k pití nebo čokoládu. Jen si to udělejte hezký. Potom se vám bude krásně spát.

Hýčkejte se!

Pleťovou masku si dávám celkem často, ale občas to chce trochu víc. Masku na obličej, na vlasy, různé olejíčky, namažte se luxusním krémem,.. jen o sebe pečujte! Já si teď dost oblíbila kávový peeling, po kterém mám vždy nádherně hebkou pleť. Doporučuji vyzkoušet! Celkově se mi teď dost zlepšila pleť, takže možná v nějakém dalším článku napíšu, co si myslím, že za tím stojím. Prozradím vám produkty, kterým věřím! Co říkáte? Chcete?


K tomu všemu si pusťte váš oblíbený seriál, přečtěte si oblíbenou knihu nebo prolistujte časopisy. Já mám nejradši ty časopisy! Pravidelně mi chodí Cosmopolitan, Harper’s Bazaar (který má mimochodem NOVĚ WEB!) a teď mě zaujal TRAVEL Design. Znáte? Je celkem nový a vychází 4x do roka. Najdete v něm všechny zajímavosti a aktuální témata luxusního cestování pro náročné. A ty fotky mě v něm tak baví! Krása!

A můžete se vrhnout na manikúru či pedikúru! Teď bude váš největší problém jen to, jaký lak na nehty zvolíte tentokrát, haha. To je pohoda co? Doufám, že si o víkendu takový den uděláte! Vždyť si to zasloužíte.

Já už mám hotovo a teď jdu poprvé vyzkoušet bělící pásky na zuby my white secret, tak jsem zvědavá. Aplikují se v pohodlí domova a zabere to prý 30 minut. Nejlepší je to na večer po vyčištění zubů, takže ideální čas je třeba před spaním. Zkusím to celé nafotit, protože si myslím, že by to mohlo být zajímavý! Slibují bělejší zuby již po 14ti dnech, tak schválně. Zatím jsem na ně četla samé pozitivní recenze, tak dejte vědět, pokud máte zkušenosti.


Děkuji za pozornost a teď už je to jenom na vás! Užijte si svůj čas pro sebe!

INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

9 komentářů:

  1. Super fotky a krasnej clanek! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne napísané :) a rovnako skvelé fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dove sprchové gély mám veľmi rada :) Kávový peeling som ešte neskúšala, no veľmi ma láka. Krásny článok!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchové gely od Dove jsou super! Mám je rada hlavně tou neagresivní vůni!🙂

    OdpovědětVymazat
  5. Čas pro sebe si snažím dělat. Ráda bych řekla, že alespoň jednou měsíčně si vyhradím celý den, kdy budu dělat jen věci, které miluji, ale v realitě to vypadá spíš tak, že si v náhodných dnech vyberu vždy nějaký čas, ale rozhodně nerelaxuji celý den :) ale i tohle něco se počítá :)
    Já nejradši běhám, jentak se válím ve vaně, fotím, píšu, kreslím a nebo čtu ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat