Lucie Šumová: #SAZIMTEDYJSEM

#SAZIMTEDYJSEM

By | 21:44 6 comments


Dnes jsem si pro vás připravila článek plný fotek, které jsem nedávno vyfotila při západu slunce na zahradě. Tohle focení se na dálkovou spoušť mi připomnělo mé začátky blogování. No a vidíte to – nic se nezměnilo! Fotografie při západu slunce miluju a teď je hlavně strašně super, že zapadá až v půl deváté večer. Věřte mi, že blogovat v zimě je děs!! Haha. Takže teď to rozjedeme jo?

Kromě sluníčkových fotek bych vás ráda inspirovala k nákupu žlutých kousků do šatníku. 
Žlutou barvu jsem začala nosit tak dva roky zpátky a dřív by mě to vůbec nenapadlo. Teď ji mám tak ráda a ve skříni se mi žluté kousky jen kupí!
Vždy mi zvedne náladu. Máte to taky tak, že když se obléknete do něčeho, v čem se cítíte dobře, tak se máte hned lépe? Žlutý top je vlastně bodýčko, které jsem si pořídila tak před půl rokem na ZOOTu od značky Noisy May. Připravila jsem pro vás pár koláží, které jsou plné žlutých kousků. Máte už nějaký? Projela jsem zoot.cz, NA-KD.com a otto-shop.cz. Jaké jsou vaše oblíbené internetové obchody?

Mezi tím, bych ještě chtěla představit výzvu #SAZIMTEDYJSEM, kterou jsem se zapojila koupí produktu s logem I LOVE MY PLANET od Yves Rocher. Koupí produktu právě s tímto logem se můžete připojit taky. Za každý zakoupený flakon je vysazen jeden strom. To je super ne? Sdílejte rovnici I LOVE MY PLANET = 1 STROM fotkou produktu s tímto logem jako jsem to udělala já na Instagramu. Musím říct, že sprchový gel voní nádherně. Rovnou jsem si koupila ještě malinový a jahodový balzám na rty, dostala vzoreček krému a paní prodavačka byla tak milá! Kéžby taková byla každá! I když to bych asi nechala pak v obchodech všechny peníze, co mám.. :D Dokonce jsem se zaregistrovala do věrnostního programu Yves Rocher a za to vysadí další strom! Achjo, já všechny podobné voňavé produkty mám šílene ráda, že bych si je mohla kupovat pořád.. ať už je zrovna potřebuju nebo ne. Je to hezký i jako dáreček nebo komu by to neudělalo radost?













A ještě něco! Vidíte ty náramky? Nedávno jsem narazila na Instagram Maya.art, která je fakt moc šikovná. Určitě se koukněte na její profil a pořiďte si nějaké náramky na léto. Přesně takové mám úplně nejradši, ale vyrábí i nádherné lapače snů nebo náhrdelníky. Vše prodává TADY – mrkni na to a kdyby si tam nenašla, to co chceš, tak jí zkus napsat. Věřím, že ti to moc ráda vytvoří. :)


Body: Noisy May,   kalhoty: BERSHKA,   náramky: MAYA.ART (fler.cz),  hodinky: DANIEL WELLINGTON,   vesta: FOREVER 21,   boty: CASNABOTY.CZ,   řetízky: PULL&BEAR

Dlouhá košile: TADY,   květované maxišaty: TADY,   body: TADY,   květované triko: TADY,   svetr s košilí: TADY

Šaty: TADY,   košile: TADY,   kraťasy: TADY,   triko: TADY,   kryt na mobil: TADY
Na NA-KD připomínám slevový kód "lucies20" na 20% SLEVU!!

Riflová bunda: TADY,   šaty: TADY,   Adidas mikina: TADY,   batoh: TADY,   hořčicový batoh: TADY







Mějte se krásně a ať je plno dalších sluníčkových dnů!!
A doufám, že se v neděli uvidíme na B&L not only fashion BAZARU – více TADY.
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

6 komentářů:

  1. Nádherný fotkyy!!! a ten projekt se mi moc líbí.
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď!! Mně taky, hned má z toho nákupu člověk ještě větší radost. :) A moc děkuji za pochvalu fotek.

      Vymazat
  2. Opět krásná, usměvavá a pozitivní Lucka! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Boží fotky! Dýchá z nich taková příjemná nálada:-)
    Rozálie R.

    OdpovědětVymazat
  4. The Game of Cards - Wolverione
    If you love playing cards, then you are in the right place The game of cards is the English version of “cards”. Aces & Whistly: If the player 검증 바카라 사이트 is holding a card,

    OdpovědětVymazat