Lucie Šumová: VESMÍRNÝ BATŮŽEK

VESMÍRNÝ BATŮŽEK

By | 13:14 17 comments


Znáte belgickou značku Kipling? Určitě znáte alespoň logo opičky, které je symbolem zábavy a džungle. Nedávno jsem poprvé navštívila jejich obchůdek na Jugmannově náměstí v Praze a moc se mi tam líbilo. Měla jsem možnost vybrat si jeden kousek od této kvalitní značky. Nabízejí kabelky, cestovní zavazadla, tašky, batohy, peněženky a doplňky. Hned jsem měla jasno! Pokud mě trochu znáte, tak víte, že jsem dost batůžková. Vybrat si ale jeden, to už byl oříšek.

Nejsem jen milovník batůžků, ale také žluté barvy. Takže prvním batohem, nad kterým jsem uvažovala byl TENTO v hořčicové barvě, ale v červené byl také krásný. Dále se mi líbila černá klasika (TENTO) a nakonec zvítězil stříbrný, který najdete TADY a můžete si ho prohlédnout i v dnešním outfitu. Pokud mě sledujete na Instagramu, tak jste mohli vybírat se mnou v Instastories pomocí ankety. Nakonec jsem stejně dala na sebe, protože tam se vám vesmírný batůžek líbil nejmíň. Doufám, že si to teď rozmyslíte! A konečně jsem mohla vytáhnout jarní tenisky z casnaboty.cz, které k němu jdou podle mě úplně perfektně!







Ráda bych vám připomněla, že můžete využít 15% SLEVU s kúodem "luciesumova" na hodinky Daniel Wellington a pokud si je objednáte do 23.4., tak dostanete pásek zdarma! To se vyplatí, protože pak vyměníte černý pásek za stříbrný a najednou máte nové hodinky. Trochu jsem se bála, že výměna pásku bude složitá, ale je to opravdu jednoduchý. Mají to šikovně udělaný a budete to mít hned hotový.














Batoh: KIPLING,   šaty: TAMSIN,   boty: CASNABOTY.CZ,   hodinky: DANIEL WELLINGTON (TADY),   bunda: C&A
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

17 komentářů:

  1. Ten batoh je super, ale jeste vic se mi libi ta bunda!!! Celkove je outfit mooooc povedenej a tobe to silene slusi Luci!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!! Na všechny tyhle bundičky jsem se po zimě moc těšila! A už je na ně vedro, haha :D

      Vymazat
  2. Batoh vypadá pěkně, ale co mě zaujalo jsou boty ty jsou perfektní :) Outfit se ti povedl, sluší ti to.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si je zamilovala hned jak jsem je viděla, objednala jsem si je a čekala na den, kdy je budu moct konečně vytáhnout ven a je to tady!! Děkuji moc❤️

      Vymazat
  3. veeeľmi sa mi páči tá ružová pudrová bundička :) aj tenisky sú krásne!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Je perfektní! :3 Asi se budu muset taky zajít podívat.

    OdpovědětVymazat