Lucie Šumová: FUNGUJÍ VITAMÍNY NA RŮST VLASŮ?

FUNGUJÍ VITAMÍNY NA RŮST VLASŮ?

By | 8:30 5 comments

Dříve jsem měla vlasů mnohem víc a hlavně byly delší. Mám pocit, že jsem si je jednou nechala šíleně sestříhat a od té doby mi pořádně nenarostly. I barvení a ta blond jim dává prostě zabrat!
Nedávno na mě na Instagramu začaly všude vyskakovat vitamíny na růst vlasů HAIRBURST. Nevím, jak to máte vy, ale já jsem na reklamy strašná. Všemu hned věřím a potřebuju to vyzkoušet. Máte to taky tak? Samozřejmě, když jsem viděla pár fotek, kde po vitamínech byly mnohem delší a zdravější vlasy, tak jsem je musela mít. Na Instagramu jsem vám prášky ukazovala a chodily mi zprávy o tom, jestli fungují a ať ukážu před a po. Úplně vás chápu, taky jsem byla strašně zvědavá, jak to dopadne. Dnes se na to společně podíváme, tak pojďme na to!

Nejdříve vám ukážu, jaké mají produkty. Nenabízí jen vitamíny, ale i šampon a kondicionér nebo sérum na řasy a obočí. Já mám zkušenosti jen s vitamíny. Holky, pokud jste něco vyzkoušely, tak dejte vědět. Mimochodem pokud pokukujete po séru na řasy a obočí, tak doporučuji Facevolution Hairplus, protože doopravdy funguje! Cena je vysoká, ale vydrží vám dlouho. Vyzkoušela jsem ještě RevitaLash na dlouhé, krásné a zdravé řasy, ale to se mnou neudělalo vůbec nic.

Zpátky k přírodním vlasovým vitamínům Hairburst. Není to nic levného, zaplatíte za to dost. Měsíční dávka stojí 949Kč, tu jsem měla já. Máte tam 60 kapslí a máte si dát 2 denně. Vyplatí se 3-měsícní dávna za 2 399Kč. Koukněte níž, co to s mými vlasy udělalo!





Hairburst slibuje vyživené vlasy zevnitř, silnější vlasy, které porostou rychleji, zlepšení celkového zdraví vlasů, zvýšení pevnosti a pružnosti, snížení poškození a zredukování vypadávání. Musím říct, že to bylo znát! Poznala jsem na dotek, že mám vlasy silnější. Na fotografii před a po jde fakt vidět, že trochu narostly a vypadají hlavně zdravěji. Konečky mám teda strašné, potřebuji zajít ke kadeřnici, ale účel fotografie splňuje. Myslím, že brát vitamíny takové tři měsíce, tak by výsledek stál opravdu za to! Pokud vám není líto těch peněz, kolik kapsle stojí a už nic jiného na vaše vlasy nezabírá, tak si prášky pořiďte. Doufám, že budete spokojené jako já. Já byla i po tom měsíci, ale četla jsem recenze i takové, že to nefungovalo. Hezky si to nafoťte, ať můžete porovnávat! Klidně si na mě pak vzpomeňte a pošlete mi to, jsem zvědavá. Vlasy jsem fotila po umytí a vyfoukání, nic víc, nic míň.



Pořídila bych si vitamíny znovu?
ANO! Velké plus je, že fungují, ale taky mají bohužel i jedno obrovské mínus a to je ta cena..

Zajímalo by mě, co na rozdíl říkáte vy a jestli máte s nějakými produkty na růst vlasů zkušenosti a jaké. Co doporučujete a co ne?







Zúčastni se Not only B&L fashion bazaru v Praze v neděli 20. května v kavárně Café B. Braun – koukni na událost TADY, kde najdeš víc informací. Doraž, my už se moc těšíme!!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

5 komentářů:

  1. Určitě bych je vyzkoušela už jen ze zvědavosti, ale jinak mně vlasy rostou strašně rychle, jen je mám hodně jemné, což mi vadí asi víc, ale když používám různé suché šampony, tak je to ok. Jinak teď zkouším kúru z rýžové vody a kopřivovou vodu a výsledek je taky znát. Loni v létě jsem používala arganový olej z Maroka a to jsem je měla nejkrásnější. JANISTEA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tipy!! A závidím, že ti vlasy rostou strašně rychle :)

      Vymazat
  2. je super, ak cítiš zmenu k lepšiemu :) ja som vitamíny na vlasy brala dávno, no nejako ma nebavilo ich jesť :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem z vitamínů fakt radost, že jsem viděla výsledek. Budu si muset pořídit snad další balení! Nebavilo? :D Já si je občas vzala se zbožděním, kdo na to má pořád myslet!!

      Vymazat
  3. Ahoj a jaké vitamíny vlastně potřebují vlasy pro správný růst a zdravost? Vím že to co jíme nás hodně ovlivňuje jako celkové zdraví člověka a myslím že to zahrnuje úplně vše. Jinak díky za tip, já mám docela problémy s lámáním a padanim vlasů už jsem byla kvůli tomu i na týhle klinice. A tam mi doporučili zatím zkusit jíst více zdravěji a minimálně 8hod spánku.

    OdpovědětVymazat