Lucie Šumová: NOVÝ YOUTUBE KANÁL!!

NOVÝ YOUTUBE KANÁL!!

By | 2:45 16 comments
JE TO TADY! Nejen nový rok (ve kterém Vám přeji jen to nejlepší!!), ale se ségrou jsme si založily YouTube kanál. Už tam najdete dvě videa a ještě dnes vyjde další, ve kterém Vám ukážeme, co jsme dostaly k Vánocům, tak snad nás začnete sledovat, haha.

Jak tento nápad vznikl?
Dozvíte se to v TOMTO videu, které je úvodní, trochu se Vám v něm představíme a povíme Vám, co vlastně plánujeme točit za videa. Bude to tak trochu všechno možné, ale chceme se hodně zaměřit na jídlo, cestování nebo Vás pobavit u nějaké challenge nebo sketche! Protože je můj blog hodně zaměřený na módu, tak ráda někdy natočím lookbook, haul nebo něco podobného. Zkrátka budeme točit vše, co nás zrovna napadne a uvidíme, jak to dopadne!



Natáčet na YouTube jsem chtěla už opravdu strašně dlouho, tak pět let zpátky. Vlastně když už jsem začínala s blogem, před sedmi lety, tak jsem pár videí natočila. V tu dobu nikdo nechápal blog, natož videa. Proto jsem jich moc nenatočila, bála jsem se toho, co na to budou říkat ostatní. A taky říkali. No znáte snad někoho, kdo začínal mezi prvními a neposmívali se mu ostatní? Já ne. Už proto jsem ráda, že v tom jsme teď spolu. Se ségrou! A hlavně to bude podle mě zajímavější, budeme se doplňovat a prostě ve dvou se všechno líp táhne! Ale tak dnes už je točení videí normální, protože to dělá každý druhý. O to těžší asi je, aby si Vás někdo vůbec všimnul. Já tu mám Vás, tak snad na náš kanál kliknete a podíváte se!

Pojmenovaly jsme ho po nás- LUCIE A VERONIKA.

Doufám, že nám to hlavně vydrží a bude nás to bavit. Zjistily jsme, že točení videí není žádná legrace a je za tím opravdu hodně práce. Pokud nám budete chtít něco napsat, poradit nebo říct, co se Vám líbí nebo naopak nelíbí, tak sem s tím. Potřebujeme to slyšet, pomůže nám to a doufám, že další a další videa budou jen a jen lepší.

BAVTE SE!











A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2018!!


INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

16 komentářů:

  1. Tak hodně štěstí! lehké to není, ale sranda to bude :) hned se na videa kouknu :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee, to je skvely! Urcite se kouknu, to me potesilo!
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Tak přeji hodně štěstí s YouTube, jdu se hned mrknout na video :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji hodně štěstí s Youtube. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí a hned jdu dat odber. :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je super, jste obě moc sympatické :) hodně štěstí na YouTube! :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  7. Jste kočky, už vás sleduju, a těším se na další tvorbu, mě yt taky hrozně moc chytl, o moc víc než kdy blog, tak snad se mi to taky tak krásně rozjede, jako vám... :)

    Video - Co jsem dostala k Vánocům

    OdpovědětVymazat
  8. Jee vy máte youtube kanál, jdu hned mrknout :))

    OdpovědětVymazat