Lucie Šumová: PRAHA JE KRÁSNÁ ZE VŠECH STRAN

PRAHA JE KRÁSNÁ ZE VŠECH STRAN

By | 12:34 11 comments


Díky blogu pořád poznávám nové lidi. Hlavně v poslední době, ale to bude asi tím, že jsem víc v Praze. Nestěžuju si, ale naopak, je to super. Zrovna včera jsem se viděla s Pavlem, do té doby jsem obdivovala jen jeho fotky na Instagramu, kde ho určitě sledujte, protože to stojí za to! Fakt! Domluvili jsme se, že něco nafotíme a tak si tu teď můžete prohlížet fotky, jak to dopadlo. Mně se  výsledek líbí, mám ráda jeho styl fotek. Děkuju za ně! Nejlepší je rozhodně ta poslední!



Praha je krásná ze všech stran a nejkrásnější zeshora, co myslíte? Fotili jsme u Rudolfina a na Letné, kde ten výhled prostě stojí za to! Mám to v Praze ráda, ale stačí mi vždy pár dní a už se zase těším domů. Doma je doma. Ale vracím se sem ráda! Děje se toho tady mnohem víc a to mě baví. Každý den je tu jiný a pořád objevuji něco nového. O tom ale jindy. Sepíšu Vám nějaký článek o tom, co na Praze miluju a co nesnáším, možná se u toho i pobavíte. A když už jsem se zmínila o tom poznávání nových lidí, tak třeba dnes se uvidím s Vierkou a chystám se na affiliate konferenci pro fashion & beauty blogy, tak jsem na to zvědavá. Mějte hezkej den!

Jinak ten super růžovej svetr mám z NA-KD, kde dnes můžete nakoupit se SLEVOU 30%, stačí zadat kód "lucies30". Nabízí plno značek jako například Boohoo, Calvin Klein, Levi's, Vans,... Krom toho mají také svou značku NA-KD, od které mám tento svetřík a další tři kousky, které dnes můžete vidět u mě na Instagramu ve stories a dokonce s mluveným komentářem,  to si nenechte ujít, haha. Sleva opravdu platí jen 24 hodin, tak pokud Vás něco zaujme, určitě neváhejte a objednávejte! Mimochodem co říkáte na ty rukávy? Jak jsou řešené vázáním je opravdu zajímavé a ze začátku mi to připadalo dost vtipný, ale nevypadá to tak špatně ne?




















Foto: Pavel Kašák - Instagram

Kabát: H&M,   svetr: NA-KD (TADY),   kalhoty: BERSHKA,   boty: CASNABOTY,   šála: NEW YORKER,   kabelka: ROSEGAL (TADY)
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

11 komentářů:

  1. Úžasné fotky, Praha je naozaj krásna 💟 a ten svetrík! farba aj strih ti perfektne sedia ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou hodně povedené. :)) A tobě to jako vždy sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo, nemám ráda výrazné barvy, ale ten svetr je super <3
    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi tak krásná a sympatická :) z každé fotky z tebe vyzařuje tolik pohody a radosti :) Prahu mám moc ráda, teď jak jsem nastoupila na VŠ, tak z ní poznávám celkem dost částí a nikdy mě nepřestane bavit :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky, ten svetřík je bomba! :) určitě takový článek o Praze sepiš, těším se :)

    OdpovědětVymazat