Lucie Šumová: TROCHU ELEGANTNĚJI

TROCHU ELEGANTNĚJI

By | 10:00 20 comments


Občas vyjdu i elegantněji, třeba jako minulý týden, když jsem konečně poprvé vytáhla vysoké kozačky na podpatku z casnaboty.cz a vyměnila je za tenisky. Co na to říkáte? Cítím se takhle dobře, líbí se mi to a asi bych měla chodit trochu elegantněji častěji. Přesně tyhle kozačky jsem sháněla už před rokem, ale nikde jsem nesehnala ty pravé. Pokud to máš stejně, tak tady si nějaké určitě vybereš. Mají je jak s podpatkem, tak bez podpatku a v různých barvách. Za šaty moc děkuji milé slečně, která má nový Instagramový obchod- tady. Několik kousků už má k dispozici, vše je o domluvě. Pokud chcete taky takové šaty nebo Vás zaujalo něco jiného z Dolles Store, tak stačí, když napíšete kód "Lucie Šumová" a dostanete slevu 100 Kč.

A za fotky děkuji skvělé Manině, která fotit prostě umí. Určitě ji sledujte na Instagramu nebo se od ní taky rovnou nechte vyfotit!! Sice jsme to měly hned nafocený, ale užila jsem si to a byla to s ní vážně sranda. Manina je taaak milej človíček! A na dalších fotkách máte i nějaké ty podzimní vibes, hah. Přesně takový podzim mám ráda, když svítí sluníčko a není jen zamračeno, ale to snad všichni. Prosím, ať je takhle celou zimu.

Jsem vždycky ráda, když mě někdo osloví s focením, protože se to prostě hodí, jak do článku, tak abych byla aktivní na Instagramu. Nechci moc otravovat kamarádky s focením a kdo mě sleduje o něco déle, tak ví, že dřív jsem se fotila spíš sama na dálkovou spoušť. Což zabralo mnohem více času a kolikrát jsem z toho pak byla naštvaná, že se to nepovedlo tak, jak jsem chtěla a nebyla jsem spokojená s výsledkem. Možná proto teď už tolik outfity ani nepřidávám. Ale pozor! Dnes se chystám na noční focení s Míšou, tak nám držte palce, ať se nám to povede!























O hodinkách jsem Vám napsala dost minule, tak ještě bych chtěla říct, že kabelku mám ze stránky mooda.cz, na kterou jsem narazila úplně omylem. V nabídce mají jak dámskou, pánskou, tak dětskou módu, kterou jsem moc neprojížděla, ale zaujaly mě kožené kabelky natolik, že jsem si jednu dokonce pořídila. To je ona!


Foto: Manina Pascan - Instagram

Bunda: C&A,   šaty: Dolles Store (TADY),   kabelka: NUCELLE (TADY),   vysoké kozačky: CASNABOTY.CZ (TADY),   hodinky: MOCKBERG (TADY),   prsten: MODESI (TADY)

A protože kozačky úplně na fotkách vidět nejsou, tak přidám ještě fotku z kabinky, která je rychle vyfocená na mobil z toho samého dne. Podobné fotky občas můžete vidět u mě na Instastories, takové rychlé #ootd. Mějte se krásně!
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

20 komentářů:

  1. wow, skvělý outfit!! nejvíc se mi líbí ta bundička a ty šatky, ale i ty boty jsou vážně super ♥♥ já se oblékám podle toho, na co mám zrovna náladu :D někdy elegantněji, někdy pohodlněji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tu bundičku jsem dnes málem přišla, takže už se radši nikde svlékat nebudu nebo o ni přijdu! Haha :D A děkuji moc. :) Tak to to máme stejně!

      Vymazat
  2. Pani, super outfit. Ja teda nejsem moc na elegantni a ani ne moc na saty, ale taky jsem dneska jedny mela. Je hlavni, aby se v tom clovek citil dobre a libilo se mu to a ne proto, ze mu to slusi nebo ze se to zrovna nosi.
    xxx, Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. To je super outfit, takový kontrast mezi světlou a tmavou, hezké :) jinak ty podzimní fotky s listy jsou úžasné, vždycky jsem takové chtěla mít. Asi budu muset poprosit někoho, aby mi je udělal :D :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. :) Tak si pospěš dokud je venku takhle hezky! :)

      Vymazat
  4. Skvelé, podobné topánky mám, ale veľmi sa mi páči tá bunda, ale aj šaty :)


    TheStyleTale

    OdpovědětVymazat
  5. To je tak krásný!! :3 Já mám v hlavě podobný boty už neskutečně dlouho, ale nikde jsem na ně nenarazila.. a asi ani nenarazim. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ti! Noo kolikrát si přestavuju něco v hlavě a nikdy nic takového neseženu, takže chápu tento problém, hah. :D

      Vymazat
  6. Ty šatičky jsou super, moc Ti sluší :) Podobné kozačky mám taky v černé i šedé a nosím je ted' skoro pořád, i když normálně na podpatky moc nejsem :D

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. :) A s těma kozačkama, viď! Taky normálně moc podpatky nenosím, ale tyhle jsou dokonce pohodlné. :D

      Vymazat